• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

3rr0rkaCZ

Cat girl :x
Ahoj,
Jelikoz se obcas doost nudim rozhodla jsem se udelat nejake ty profilovky:D +skiny ale ty mi piste prosim do zprav na skypu nebo na webu (u skinu mi napiste co za vzhled (priblizne) barvu vlasu, oci atd.
bohuzel jsem tak blba ze se nedokazu naucit s jednim programem a tak vse bude na papire :O
Muzete si vybrat mezi:
Anime, MCpostavicka, Ponik z My little pony (nwm jiste ale pony tu je poprve)
Jak to tak vypada? viz. screeny :O (omlouvam ze za kvalitu:( )
co po vas potrebuji?
1. jmeno v mc
2. co za styl chcete :D
3. co chcete mit v ruce nebo jak stat (ano uzasne vyjadreni lvl. error) proste jestli chcete na te profilovce leze nebo kopat a podobne
4. Trpelivost PLZ :D

Kdybych nekoho treba potom preskocila tak se omlouvam a napiste kdyztak znovu (no spam jinak ignore)

Made by Error

Přílohy

xYuriiChan

Velmi známý člen
Ahoj,
Jelikoz se obcas doost nudim rozhodla jsem se udelat nejake ty profilovky:D +skiny ale ty mi piste prosim do zprav na skypu nebo na webu (u skinu mi napiste co za vzhled (priblizne) barvu vlasu, oci atd.
bohuzel jsem tak blba ze se nedokazu naucit s jednim programem a tak vse bude na papire :O
Muzete si vybrat mezi:
Anime, MCpostavicka, Ponik z My little pony (nwm jiste ale pony tu je poprve)
Jak to tak vypada? viz. screeny :O (omlouvam ze za kvalitu:( )
co po vas potrebuji?
1. jmeno v mc
2. co za styl chcete :D
3. co chcete mit v ruce nebo jak stat (ano uzasne vyjadreni lvl. error) proste jestli chcete na te profilovce leze nebo kopat a podobne
4. Trpelivost PLZ :D

Kdybych nekoho treba potom preskocila tak se omlouvam a napiste kdyztak znovu (no spam jinak ignore)

Made by Error
Ten Pony :'D To malovala v nějakém paint ta Emala Jiss.. To vím.. ty sis to obkreslila že? :eek: Jakože mně to nevadí.. já se jen ptám :eek:

xYuriiChan

Velmi známý člen
okej :D alespon nejaky rozumny clovek :O #pernik :D
#PerníkEver

Mohla bych poprosit? :O
1. _WennyCZ_ A mohla by tam být i má kamarádka? :O Jinak ona je RoxiCZ
2. Pony
3. Nic nechci/nechceme držet.. A jinak jak se držíme předníma kopýtkama :O :D pokuď víš jak to myslím
4. Perník

3rr0rkaCZ

Cat girl :x
#PerníkEver

Mohla bych poprosit? :O
1. _WennyCZ_ A mohla by tam být i má kamarádka? :O Jinak ona je RoxiCZ
2. Pony
3. Nic nechci/nechceme držet.. A jinak jak se držíme předníma kopýtkama :O :D pokuď víš jak to myslím
4. Perník
ok :O a chapu :D

lxad

Aktivní člen
1) lxad (cool)
2) MCskin (MCpostavička prostě ten obrázek jak máš pojmenovaný MCskin)(cool)
3) dia enchant meč taky chcu stat jak uplný zhulenec ( znáš mé zhulenecké styly )(cool)
4) Ehmmm já nemám trpělivost bohužel ani moje prašata ne tak pohyb (cool)(artist)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.