3rr0rkaCZ
Cat girl :x
Ahoj,
Jelikoz se obcas doost nudim rozhodla jsem se udelat nejake ty profilovky +skiny ale ty mi piste prosim do zprav na skypu nebo na webu (u skinu mi napiste co za vzhled (priblizne) barvu vlasu, oci atd.
bohuzel jsem tak blba ze se nedokazu naucit s jednim programem a tak vse bude na papire :O
Muzete si vybrat mezi:
Anime, MCpostavicka, Ponik z My little pony (nwm jiste ale pony tu je poprve)
Jak to tak vypada? viz. screeny :O (omlouvam ze za kvalitu )
co po vas potrebuji?
1. jmeno v mc
2. co za styl chcete
3. co chcete mit v ruce nebo jak stat (ano uzasne vyjadreni lvl. error) proste jestli chcete na te profilovce leze nebo kopat a podobne
4. Trpelivost PLZ
Kdybych nekoho treba potom preskocila tak se omlouvam a napiste kdyztak znovu (no spam jinak ignore)
Made by Error
Jelikoz se obcas doost nudim rozhodla jsem se udelat nejake ty profilovky +skiny ale ty mi piste prosim do zprav na skypu nebo na webu (u skinu mi napiste co za vzhled (priblizne) barvu vlasu, oci atd.
bohuzel jsem tak blba ze se nedokazu naucit s jednim programem a tak vse bude na papire :O
Muzete si vybrat mezi:
Anime, MCpostavicka, Ponik z My little pony (nwm jiste ale pony tu je poprve)
Jak to tak vypada? viz. screeny :O (omlouvam ze za kvalitu )
co po vas potrebuji?
1. jmeno v mc
2. co za styl chcete
3. co chcete mit v ruce nebo jak stat (ano uzasne vyjadreni lvl. error) proste jestli chcete na te profilovce leze nebo kopat a podobne
4. Trpelivost PLZ
Kdybych nekoho treba potom preskocila tak se omlouvam a napiste kdyztak znovu (no spam jinak ignore)
Made by Error
Přílohy
-
44.2 KB Zhlédnutí: 354
-
48.3 KB Zhlédnutí: 308
-
37.1 KB Zhlédnutí: 291