• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrCheesy_

Aktivní člen
Takovéhle mapy jsem viděl už mockrát zkus něco co tu ještě nebylo, něco originálního méně přírody více future jak už tu někdo zmínil (cool)

D

Deawen

Návštěvník
Je to asi najlepšia mapa čo som videl zatiaľ od hráčov. :D Len ako máš posteľ, tak tam sprav rovný terén + tie stromy ešte nejak skús upraviť. :D Inak dávam (like)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Je to asi najlepšia mapa čo som videl zatiaľ od hráčov. :D Len ako máš posteľ, tak tam sprav rovný terén + tie stromy ešte nejak skús upraviť. :D Inak dávam (like)
Mně se právě nelíbí jak je ta mapa celá rovná.. chybí tomu kopečky a ďolíčky,...

D

Deawen

Návštěvník
Mně se právě nelíbí jak je ta mapa celá rovná.. chybí tomu kopečky a ďolíčky,...
No ja píšem len jak máš posteľ tak je to dosť blbé keď je tam nerovný terén. Keď ťa niekto začne rushovať tak ťa to bude sekať do tých slabov a to sa ti asi páčiť nebude..

Jardoismus

Autobusák
Asi souhlasím s kritikou, která již zazněla, jenom mám ještě něco navíc, jak je ten mlýn tak do něho bych dal tu postel, navíc je to matoucí, protože než jsem zahlédl kde je ta postel, myslel jsem si, že je v tom mlýnu. Nevím, ale ten mlýn se mi tam moc nelíbí, + po upgradu jsi výrazně zlepšil ty spodní části ostrovů, mapa se mi líbí, dovedu si představit na CM.

WoW...Tak..:D Keď si mi dal na tú osadu 9/10 tak ja ti tu musím dať 10/10 :D Super mapka! :). Trochu kopirajt ale čo..:D Ja by som nepostavil ani z 000000000000000000.1% lepšiu..:D Ja proste radšej stavám niečo na zemi mm :D. Nemám k tomu viac čo povedať fakt krása ;).

Nurtuka

Hráč :D
Omg :O to je hezký gut na nurtuku :D (kappa).
jo je moc pěkna 777/ 777
fakt nurte hezky
WoW...Tak..:D Keď si mi dal na tú osadu 9/10 tak ja ti tu musím dať 10/10 :D Super mapka! :). Trochu kopirajt ale čo..:D Ja by som nepostavil ani z 000000000000000000.1% lepšiu..:D Ja proste radšej stavám niečo na zemi mm :D. Nemám k tomu viac čo povedať fakt krása ;).
Děkuji moc ^^ :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.