• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
čauko mnauko :D Jsem se teda rozhodl napsat něco o mých kámoškách na CM co mám ve /f pochopitelně :D
Mno začneme od 1. ať nikoho nepovyšujeme :D
@Misery96 => Kápo adminek. Na vanille jsem stál při tobě :D Ale to nemusíme řešit. Dík za to, že jsi v AT, pač by to nebylo vončo :D
@Holubin => Náš island byl docela OP, ale pak se mě o to nechtělo starat :D hraješ "dobře" BW :D super kámoš na pokec, hlavně na dubtracku. :D to jsem dostal ban za pokec s tebou :D
@PVNST => trošku osobní banovačka. :D Já kicknu ty zabanuješ. Moc se spolu nebavíme pač pořád paříš s katuškou BW :D Jinak super admin, kterej tady má být :D
@Nedzdo => další trochu osobní banovačka :D Moc jsme se spolu nepoznali :D někdy zajdeš na dubtrack :d tam je občas super pokec :D jů ár gůt atmyn
@SpexikEx => Ani nevím proč tě tam mám :D:D co k tobě dodat. Mapky na BW umíš to se musí nechat, ale jinak nejsi moc výřečný :D teda aspon myslim :D
@BobmanCZ => Si pamatuju jak byla oslava CM a všichni odešli :D jen ty si tam zůstal :D nevím kdo to jel prodávat kapry ale asi kejo :D Mno díky za to že jsi byl v AT, škoda toho, že už tu nejsi :D jinak někdy super pokec :O
@SkateQue => skejtici taky nevím proč tam mám :D asi jen další banovačka :D trošku se nám někdy rozesměj :D nedus to v sobě :D
@MrKupi => háj. tebe jsem poznal v PVP na survivalu :D super kámoš :D někdy musíme něco zahrát :D
@UbyGamer => ojojojoj :D:D kápo pévépéčka :D nikdy by si mě ale nedal :D (kappa) :D S tebou jsem se výborně bavil na vanille :D naši trio ty já a ejwi :D OP :D Díky za to, že tě tam mám, pač takový tam potřebuju
@Flafy_LP => Náš hlavní. Super bossák na eventy :D taky se trochu odvaž a bav se :D aspon se mnou
@bloudoveccz => další, kterej "se mnou" vytvořil super island :D škoda toho jak si zkazil mob trapku. :D někdy musíme dát ten BW :D
@Katusska => no super to bylo u tebe v gangu :D rád jsem vás pozoroval jak se se s fouznem (inlove) :D Docela bossanda :D někdy zajdi na prison :D
@Delfik , @ToumanCZ => vás vemu spolu :D u delfína si pamatuju jak jsmě dělali blbiny na creative :D Toume my jsme se nestihl moc poznat. Je toho škoda. Jinak jste super kucí :D
@MrsRachí => dobyvatel :D :D pořád jem lepší než paní rachsan :D s tebou se člověk nikdy nenudí :D dík že tě tam mám. supr kámoška.
@MrWakeCZ => šefis :D no díky za to, že můžu být u tebe v AT :D super člověk. Není co dodat. Big šefis
@The_Dave => Náš skill na tw je všeobecně známý jako nic moc :D super vtipálek. vydrž co nejdéle na CM :D
@Filip6_CZ => survival je království replikantů :D super admin. docela jsem se divil, že jsi hned apoval z helpera na admina :D ty tu taky chvíli vydrž.
@Superchick77 => čikina, mikina co mi všechno potvrdí :D super kámoška. Myslím, že tebe jsem poznal na prisonu :D měli jsme tam event a pak už to jelo. hádka na vanille. Pak usmíření :D dík že seš tady :D taky se mnou musíš hrát bw :( :D
@MattyNygg => matees. V poslední době si nějak moc rozumíme :D rozebíráme věci o kterých by se jiným ani (sleep) :D Super kámoš :D hraj se mnou dál bw :D dík za to že jsi tady a ty vydrž nejdýl :D
@standiczech => čokočokočokoláda :D super prisonák :D nic moc k tobě nemám :D seš super hráč :D
@Sprajtiik => kápo adminko :D super admin :D moc se spolu nebavíme :D je to škoda
@FrozenLeafPvp => vtipálek :D docela se spolu bavíme což je (like) :D Super hráčka co tu musí vydržet :D
@1KND1 => legendární lovec loupežníků, krádežníků, lumpů, cheaterů a další havěti :D škoda, že už v tom nepokračuješ :D škoda hádek na vanille :D jinak super, trochu neklidnej, hráč :D
@Keyio => super admin :D hlavně na prisonu :D Dík za veškerou pomoc co jsi pro mě udělal :D ty tu taky vydrž :D
@->Míša<- .. (Mickey) super kámoška jak na CM tak na dubtracku. Vždycky s tebou byla sranda :D super dífka
@itsic3cz => zase nevím jak se tady jmenuje :D super kámoš co mě má rád :D vydrž nám tu :D
@RayMondCZ => :D super "divnej" kluk co má vždy nějakou dobrou připomínku :D když by jsi se uklidnil tak se možná dostaneš někam vejš :D
@MrProchyCZ => kámoš na prosinu, kde jsme se také poznali :D pár věcí už jsme spolu řešili :D zůstan s námi :D
@Kundros => super bjudlr :D co k tobě dodat D taky se moc nebavíme :D škoda opět
@Já židák toaleťák => stal jsi se mým kámošem hned jak jsi si změnil nick na aywy_tristax. na naše zážítky nikdy nezapomenu :D díky ejwine :D moc
@MatikosCZ => super frend co se dokáže chovat jako dospělej :D vydrž nám tu matíkosi
@zskillspvp => ani nevím jestli má nick na webu :D super kámoš na pokec :D vždy byla o nečem řeč
@ShadyCZ => dík za pár donucení :D super helpeřice, která ví co dělá :D pokračuj v tom dám a určitě dostaneš toho admina ;)
@BiGDiCeK => super "kluk" co pomůže AT :D ty by jsi se nám sem hodil :D vydrž nám tu, páč nám ulehčuješ trochu odpovídání na dotazy a uklidnování hráčů :D
@Medvide007_CZ => tebe tu mám jen krátce :D doufám, že se ukážeš v plné medvědí záři! :D

Mno snad je to vše, psal jsem jen o kámoškách :D co mám přidané ve hře :D ty na webu bych vypisoval dlouho :D díky za přečtení. Vůbec nehled na pravopis, pač tu nejsme na ouřadě :D

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.