• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

damdamko

Nový člen
Prominte ak my nebudete rozumnet sem Slovak.
Hrač EXPERTMC by mnel byt helper. Je super kamoš sme aj spolužacy když prijdeme domu se školy sadneme za PC! a hrajeme do 21:00 proto lebo ješte se musime učit ! :(.Je taky Kamoš a to že je Sloovak taky Uči seaj po česky velmy ho to bavy!.
už aj men žekl ze mam viskoušet server CraftManiu že je vraj dobrej server! Viskoušel sem ho aje super .Všechno my vysveltoval co nemužu delat a co mužu delat,Prikazy Proste všechno! Je aj dobry hladany v hekceru na forum dal už 3 (Možno 2)PVP cheatery a dostaly ban?!za cheatovanie.
Dekuju za pozrety! :)
PS:Expertmc (Adrian) ses super kamarad a spolužak!

Misery96

Dark Lord of the Sith
To tě navedl?.. Pokud chce být helper má si napsat do Staff APP..
Takovéto protlačování nevedem..

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
gramatika lvl. profi. tvojho kamaráta si strč dakam, za celú tú dobu čo hrám na CM som ho ani raz nepostrehla aktívne pomáhať.

Radiko

ExHelperis
Ja si nemyslím že by sa na to hodil a tu sú dôvody:
1.Gramatika
2.udávanie hackerov ktorý nejsú hackery
3.nevidel som ho pomáhať
4.nemá origo
5. a tuším vek (bez urážky)

FROUZN

sepii je frajer <3
Prominte ak my nebudete rozumnet sem Slovak.
Hrač EXPERTMC by mnel byt helper. Je super kamoš sme aj spolužacy když prijdeme domu se školy sadneme za PC! a hrajeme do 21:00 proto lebo ješte se musime učit ! :(.Je taky Kamoš a to že je Sloovak taky Uči seaj po česky velmy ho to bavy!.
už aj men žekl ze mam viskoušet server CraftManiu že je vraj dobrej server! Viskoušel sem ho aje super .Všechno my vysveltoval co nemužu delat a co mužu delat,Prikazy Proste všechno! Je aj dobry hladany v hekceru na forum dal už 3 (Možno 2)PVP cheatery a dostaly ban?!za cheatovanie.
Dekuju za pozrety! :)
PS:Expertmc (Adrian) ses super kamarad a spolužak!
Myslím,že gramatika by mohla být lepší. Koukni se na OffTopic -> Hráč nurtuka.
Kdyby byl online,to je lepší. Ale ještě jsem ho skoro neviděl.. koukni se například na hráče Nurtuka,na fórku je online minimálně 1hod za den..
vidíš co se stalo? Je helperem. Mohl by zkusit se chovat jako některej hráč z A-Teamu,nebo prostě normálně. (Psát normální statusy,a komentovat,jako například Trewish).

A nevím jak vy,ale ještě jsem ho neviděl že nějakej helpnul serveru.
To je vše,co bych k tomu napsal.

JacobVeres

Jakub Verešpej
takze hodnotenie gramatickych hracov @damdamko na 500 mieste zo vsetkych registrovanych hracov tu na webe vsetci maju pravu gramatiku nekdory trochu tak ako ja ale vsetci mame lepsiu ako @damdamko

FROUZN

sepii je frajer <3
Kdyby byl online,to je lepší. Ale ještě jsem ho skoro neviděl.. koukni se například na hráče Nurtuka,na fórku je online minimálně 1hod za den..
vidíš co se stalo? Je helperem. Mohl by zkusit se chovat jako některej hráč z A-Teamu,nebo prostě normálně. (Psát normální statusy,a komentovat,jako například Trewish).

To edit by se tu hodilo na více minut.. :D *Nějak.

Dykol

Odpadlík

Myslím, že tam se díval, protože mi to příjde jak přepsané to moje... -_-

EXPERTMC

Aktivní člen
Ok !!!! Já satu snažim , učim se češtinu a vy jen tak mně odkopete! Dykol Potporoval jsem tě jak sy napsal na forum aby Nurtuka byl helper ! A vy celé čas sy mně nevšiml nikdo ! damdamko chtěl my jen pomoct abyste sy mě všímali že budou helper a budou sy mě všymat :( .A ptat se co jak udelat . A prve sem na strance vic neš 4 hod.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.