D
Deleted member 2540
Návštěvník
já umím negativní hodnocení dávat taky
Myslíš že já to nevím? -_-bludovec na SB v pvp padaj věci i když máš DVIP
Jenže když nepadaj věci tak je to na ho***...Já bych to nechal tak jak to je.. Když si za to zaplatíš...
Musím říct že já vlastně taky :cKupil som si vip iba kvoli tomu (facepalm)
Ono jde o padání věcí? Nebo o to PvP? Když někoho zabiješ a dropnou věci tak bude nějakou tu dobu trvat než si je zase udělá atd... Ale když nedropnou tak PvP bude "rychlejší" nebo jak to vysvětlitNejradši bych to zrušil úplně... Když nepadaj věci tak je to o ničem...
Když nedropujou věci tak se pomlátíte a nic z toho nemáte...Ono jde o padání věcí? Nebo o to PvP? Když někoho zabiješ a dropnou věci tak bude nějakou tu dobu trvat než si je zase udělá atd... Ale když nedropnou tak PvP bude "rychlejší" nebo jak to vysvětlit
A nejde náhodou o to mlácení?Když nedropujou věci tak se pomlátíte a nic z toho nemáte...
To taky.... ale jde i to aby padaly věci. Když nepadaj můžete chodit bojovat někam jinam...A nejde náhodou o to mlácení?
Mě třeba baví na tom když někoho zabiju a né když získám jeho věci...To taky.... ale jde i to aby padaly věci. Když nepadaj můžete chodit bojovat někam jinam...
Tak nech na survivale aspon DVIP maju nepadanie veci lebo CM bude server ako každý iní -_-Zajímavý že na skyblocku to jde a na survivalu ne asi to bude věděm co tam hraje..