• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Sprajtiik

Příživník
@standiczech zkus laskavě neurážet vzhled ostatních, je pouze na nich jak vypadají a tvoje žvásty/urážky se jim asi moc nelíbí . Jaké by to bylo tobě hmm ? asi nepříjemné kdyby tu někdo urážel jak vypadáš že ..

Uděluji tempban po dobu 1dne za opakované nevhodné chování a narážky vůči hráčům

Přemýšlej o tom jak se chováš a co píšeš . Děkuji

standiczech

Čokoládka
@standiczech zkus laskavě neurážet vzhled ostatních, je pouze na nich jak vypadají a tvoje žvásty/urážky se jim asi moc nelíbí . Jaké by to bylo tobě hmm ? asi nepříjemné kdyby tu někdo urážel jak vypadáš že ..

Uděluji tempban po dobu 1dne za opakované nevhodné chování a narážky vůči hráčům

Přemýšlej o tom jak se chováš a co píšeš . Děkuji
Vím že jako debil vypadám :D takže mě by to nevadilo.. :p a rozhodně mi špeky nelezou až z okna.. -,- :D

standiczech

Čokoládka
Zdravím.. Dnes když potkám standiczech tak hned ''Buuuuuuuuuuřt zachraňte see'' atd.. Minule mi to tak taky říkal a dostal mute.. Ale on s tím nepřestane.. štve mě a to dost.. Taky by vás štvalo kdyby jste toho člověka potkali a on by vám říkal dokola tu jednu samou věc co vás uráží.. ne?..

View attachment 15603
Ten orandžový text :D

Přeji hezký zbytek dne
-Wenny
Pravda bolí špeku :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.