Misery96
Dark Lord of the Sith
Vypadá to tak..Zas tak zle jsem to nemyslel
Vypadá to tak..Zas tak zle jsem to nemyslel
@standiczech zkus laskavě neurážet vzhled ostatních, je pouze na nich jak vypadají a tvoje žvásty/urážky se jim asi moc nelíbí . Jaké by to bylo tobě hmm ? asi nepříjemné kdyby tu někdo urážel jak vypadáš že ..Zhubni
nežiješ, sežeru těSorry že žiju
Vím že jako debil vypadám takže mě by to nevadilo.. a rozhodně mi špeky nelezou až z okna.. -,-@standiczech zkus laskavě neurážet vzhled ostatních, je pouze na nich jak vypadají a tvoje žvásty/urážky se jim asi moc nelíbí . Jaké by to bylo tobě hmm ? asi nepříjemné kdyby tu někdo urážel jak vypadáš že ..
Uděluji tempban po dobu 1dne za opakované nevhodné chování a narážky vůči hráčům
Přemýšlej o tom jak se chováš a co píšeš . Děkuji
Neee jen to ne :Snežiješ, sežeru tě
Pravda bolí špekuZdravím.. Dnes když potkám standiczech tak hned ''Buuuuuuuuuuřt zachraňte see'' atd.. Minule mi to tak taky říkal a dostal mute.. Ale on s tím nepřestane.. štve mě a to dost.. Taky by vás štvalo kdyby jste toho člověka potkali a on by vám říkal dokola tu jednu samou věc co vás uráží.. ne?..
View attachment 15603
Ten orandžový text
Přeji hezký zbytek dne
-Wenny
Jaké nadávky ? jsou to jen urážky nauč se poznat rozdílNejsem její parták ani jí neznám ale nadávat se nemá ten tempban si prostě zasloužíš --_--
To nech na Vece, Standu si dá jako dezertnežiješ, sežeru tě