• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
ještě jedna věc, jestli ti někdo poslal R7 370, tak ji vyměn za Nvidii gtx950, má až o 10% vyšší výkon, a nvidia má větší podporu u her, navíc kvalitní gtx950 se dá přetaktovat až na výkon gtx960

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Kámo já mám notas, měl jsem taky koupit pc.. mám notas asi za 25 v té době (před půl rokem) Ale PC by byl ĺepší :DD

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
2000 Normální cena.. A když si srovnám složený PC jak vypadají a jak to mám složený od nich to je maso.. Nikdy jsem pro to nebyl, ale ta kvalita.. Mám dost ;3
No to by mě zajímalo, jaký je rozdíl v tom, že kabel zapojí oni místo tebe. Správně, oberou tě o dva litry.
Složení PC je otázka 20 minut (facepalm)

nějak tenhle svět přestávám chápat, to nemaj lidi doma 1 obyčejnej křížovej šroubovák kterej je na to potřeba?
Šroubovák by byl, myslím že bude problém v tom, jak se má používat a v lenosti.

ještě jedna věc, jestli ti někdo poslal R7 370, tak ji vyměn za Nvidii gtx950, má až o 10% vyšší výkon, a nvidia má větší podporu u her, navíc kvalitní gtx950 se dá přetaktovat až na výkon gtx960
R7 370 a GTX950 je široký pojem :), nicméně spíš mě zajímá, co podle tebe znamená "větší podpora her" :D A myslím že u něj taktování GPU nehrozí ze dvou prostých důvodů. Neumí to (když si nesloží ani PC, tak co si budeme povídat) a bude chtít ušetřit na zdroji (největší kravina na světě, bohužel se to děje) - jakmile začne taktovat, tak mu to zdroj nezvládne a bude brečet.

Jinak, dej si tam SSD...A Ramku 16 GB když už..
SSDéčku za rok vytříská všechnu buňky a bude brečet, že mu nefunguje. S RAM souhlasím.

Doporučuju ti postavit si počítač sám. Podívej se někde na net, co to obnáší, podle toho si vyber správné komponenty, které na sebe sedí.
Stavěj to na AMD - ušetříš a výkonově budeš stejně jako na Intelu. Krásnou sestavu pořídíš do 10 000,- Kč. Já osobně jedu na sestavě za 8k a nemůžu si stěžovat vůbec na nic + když si hraju, tak si hraju jako pán :) - ještě bych dodal, že je jedno jakou GTXku tam narveš, na low ti rozjede všechno ;). Moje stařičká GT 545 (ano, není to GTX) tahá nový tituly na MED.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
nu ja osobne sa do takejto problematiky nevyznám, avšak som rozhodne za AMD komponenty. ku svojim grafickým kartám poskytujú špeciálne herné drivere, "AMD Gaming Evolved" .

Máš tam čosi ako knižnicu hier, kde si môžeš nastaviť odporúčané nastavenia alebo pozriet príspevky komunity v integrovanom "fóre".

Máš tu knižnicu free-to-play hier, osobne som žiadnu z nich neskúšala ale budiž.

Máš tam tiež určitú formu obchodu založenú na princípe že za odhraný čas dostaneš nejaké body a za tie si môžeš kúpiť napríklad redeem kódy do niektorých hier.
Máš tam tiež svoj vlastný profil a priateľov, ale z nejakých dôvodov mi nechce otvoriť ten môj.

Názorná ukážka získavania bodíkov.

V hre máš "sidebar" s možnosťou screenovania či prístupu na Twitch. (Defaultne sa zapína klávesovou skratkou Ctrl+Tab)
nu, napriek tomu že moja grafická karta už má svoje roky ide absolútne v pohode, AC 3 na full detaily absolútne plynulo, MC - 70+- fps, utiahne to shadery a texturepacky vyššieho rozlíšenia, Mount&Blade Warband tiež plynulo aj napriek tomu že hra má vychytané grafické detaily. model mnou používaný je Radeon HD 5570. čo sa týka zvyšku počítača... https://ctrlv.cz/7z90

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.