2000 Normální cena.. A když si srovnám složený PC jak vypadají a jak to mám složený od nich to je maso.. Nikdy jsem pro to nebyl, ale ta kvalita.. Mám dost ;3
No to by mě zajímalo, jaký je rozdíl v tom, že kabel zapojí oni místo tebe. Správně, oberou tě o dva litry.
Složení PC je otázka 20 minut (facepalm)
nějak tenhle svět přestávám chápat, to nemaj lidi doma 1 obyčejnej křížovej šroubovák kterej je na to potřeba?
Šroubovák by byl, myslím že bude problém v tom, jak se má používat a v lenosti.
ještě jedna věc, jestli ti někdo poslal R7 370, tak ji vyměn za Nvidii gtx950, má až o 10% vyšší výkon, a nvidia má větší podporu u her, navíc kvalitní gtx950 se dá přetaktovat až na výkon gtx960
R7 370 a GTX950 je široký pojem
, nicméně spíš mě zajímá, co podle tebe znamená "větší podpora her"
A myslím že u něj taktování GPU nehrozí ze dvou prostých důvodů. Neumí to (když si nesloží ani PC, tak co si budeme povídat) a bude chtít ušetřit na zdroji (největší kravina na světě, bohužel se to děje) - jakmile začne taktovat, tak mu to zdroj nezvládne a bude brečet.
Jinak, dej si tam SSD...A Ramku 16 GB když už..
SSDéčku za rok vytříská všechnu buňky a bude brečet, že mu nefunguje. S RAM souhlasím.
Doporučuju ti postavit si počítač sám. Podívej se někde na net, co to obnáší, podle toho si vyber správné komponenty, které na sebe sedí.
Stavěj to na AMD - ušetříš a výkonově budeš stejně jako na Intelu. Krásnou sestavu pořídíš do 10 000,- Kč. Já osobně jedu na sestavě za 8k a nemůžu si stěžovat vůbec na nic + když si hraju, tak si hraju jako pán
- ještě bych dodal, že je jedno jakou GTXku tam narveš, na low ti rozjede všechno
. Moje stařičká GT 545 (ano, není to GTX) tahá nový tituly na MED.