• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,

ty co mají rádi srandu a neberou věci vážně přestaňte tohle číst..

Tohle téma se bude týkat jedné věci ohledně serveru..

Chci se vás zeptat na jednu důležitou věc a prosím odpovídejte mi pravdivě. :)

Vlastně se vás chci zeptat jestli mám skončit nebo ne.. Potřebuji to vědět od vás.. Někdo se mě chce zbavit a někdo mě má naopak rád.. Ti co mě nesnášejí mají šanci se vyjádřit.. Tohle je čistě na vás a na AT.. Pokud budete radši abych odešel udělám vám radost. :)

Již dlouhou dobu přemýšlím jestli skočit či ne.. Jeden z hlavních důvodů proč bych chtěl skončit je že mě pomalu přestává bavit mc.. :D Nejsem nějak důležitej.. Však na CM chodím občas.. :( :D

Prosím neberte toto jako odchod chci se POUZE zeptat na váš názor.. :D

Jasný je pokud mě budete v AT chtít že zůstanu a už NIKDY neodejdu.. (Do té doby než začnu lézt wakovi na nervy a vyhodí mě (kappa)) Takže ti co mě nesnášení budou mít problém :p Jasný je že bych byl zase aktivní.. :D

Děkuji za všechny názory..

Flafy_LP

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Nesouhlasím..
Chci tě tu nadále v poslední době jsem si tě mega oblíbil .. Ale.. To hned na začatku když jsem tě uviděl :O
Je to tvoje rozhodnutí.. :c :c

FilipVI

Moderátor webu
pevně doufám, že ten příspěvek byl myšlen ze srandy, jinak ti vrazím šíp do hlavy.

Flafy_

Hladový Builder
Nesouhlasím..
Chci tě tu nadále v poslední době jsem si tě mega oblíbil .. Ale.. To hned na začatku když jsem tě uviděl :O
Je to tvoje rozhodnutí.. :c :c
Díky za názor :D Uvidíme :D

pevně doufám, že ten příspěvek byl myšlen ze srandy, jinak ti vrazím šíp do hlavy.
Není to myšleno ze srandy :D Jen se ptám na názor :) Uvidíme :D
myslíš že proto, že "nejsi nijak důležitej" si dostal Hl.Admina?
za mě neodcházej
Děkuji za názor. :D

ThomM_

No lifer (:
Zdravím,

Vlastně se vás chci zeptat jestli mám skončit nebo ne.. Potřebuji to vědět od vás.. Někdo se mě chce zbavit a někdo mě má naopak rád.. Ti co mě nesnášejí mají šanci se vyjádřit.. Tohle je čistě na vás a na AT.. Pokud budete radši abych odešel udělám vám radost. :)

Již dlouhou dobu přemýšlím jestli skočit či ne.. Jeden z hlavních důvodů proč bych chtěl skončit je že mě pomalu přestává bavit mc.. :D Nejsem nějak důležitej.. Však na CM chodím občas.. :( :D

Jasný je pokud mě budete v AT chtít že zůstanu a už NIKDY neodejdu.. (Do té doby než začnu lézt wakovi na nervy a vyhodí mě (kappa)) Takže ti co mě nesnášení budou mít problém :p Jasný je že bych byl zase aktivní.. :D

Flafy_LP
Rozhodně neodcházej!!! ;)

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Za mňa taktiež neodchádzaj.. Vieš pobaviť a keď odíšeš.. To bude koniec CM.. Bavilo ma s tebou dva eventy postavať (len som tam stál (kappa))
Takže.. Bude to velký lom CM.. Určite tu ostaň..

FilipVI

Moderátor webu
Ty víš, jak si na tom. Stavíš se momentálně do role hráčů, které všichni facepalmovali. By mě vůbec zajímalo, proč se sakra ptáš.
To mi hlava nebere,

Flafy_

Hladový Builder
Za mňa taktiež neodchádzaj.. Vieš pobaviť a keď odíšeš.. To bude koniec CM.. Bavilo ma s tebou dva eventy postavať (len som tam stál (kappa))
Takže.. Bude to velký lom CM.. Určite tu ostaň..
Díky za názor :)
Ty víš, jak si na tom. Stavíš se momentálně do role hráčů, které všichni facepalmovali. By mě vůbec zajímalo, proč se sakra ptáš.
To mi hlava nebere,
Ano možná vám připadám jako totální vůl, ale je to tak.. :D Klidně mě všichni zhejtujte. Je mi to jedno.. ;) Chtěl jsem se jen zeptat na názor hráčů, protože když radím hráčům tak toho moc nepoznám jestli mě nesnášejí.. :D
Mně je to celkem jedno jelikož se vůbec spolu nebavíme a pod...
Ale musíš tady zůstat! :)
Díky za názor. :D
Odejdi.. 1 si mi nedal za event klíč a od tý doby tě nesnáším... (Pro celý text platí 1 slovo - kappa )
Ok odcházím hned teď!! :D

stefanbabiak

Ftefan | Premium
Ne Flafy neodchádzej. Sice tě poznám jenom krátko ale už predtým si bol vždy ten najlepší! :) Odejdeš tak ti dám takú že monitor ti dá druhú :D :D

Filles01

Aktivní člen
Další top (pro mě) admin chce odejít... Nikam nejdeš! :D Odedneška máš zaracha! Na jinej server se ani nepodíváš! :D

Zdravím,

Flafy_LP
Flafy Néééé, Prosím Néééé... ;((

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.