• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kopsiq

Builder
ItzHay... 2x mapy jsem Staval takže nevím co to tu rešiš... a ty mne podezíraš ?? .... 1x mapu jsem stáhl .. Tuhle.. takže ospravedlnuji se.. no jak to rozhodne A-Team když nebudu builderem tak nebudu.. je mi to jedno.. mám rad stavení a myslím že ty taky.. takže uvidíme ako to rozhodne A-TEAM .

ItzHay

Velmi známý člen
ItzHay... 2x mapy jsem Staval takže nevím co to tu rešiš... a ty mne podezíraš ?? .... 1x mapu jsem stáhl .. Tuhle.. takže ospravedlnuji se.. no jak to rozhodne A-Team když nebudu builderem tak nebudu.. je mi to jedno.. mám rad stavení a myslím že ty taky.. takže uvidíme ako to rozhodne A-TEAM .
Já doufám, že ty v AT nebudeš. To už radši ať jsou jem dvá. Než aby si tam byl ty !

Misery96

Dark Lord of the Sith
Oba 2 si přestaňte nadávat nebo skončíte oba s pernamentním banem i na web.. už mě nebaví každý den číst nadávky

ItzHay

Velmi známý člen
Já nestahoval nic, a udělal jsem tak 4/5 map, a v AT nejsem, nejsem takovrj sráč abych něco stahoval, jakmile mi dojde komp z opravny, tak tu bude map Ale luja.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.