ImOl4f_
Andrewkoxd
Snažil jses to ztahovat? (kappa)Snažil sem se
Snažil jses to ztahovat? (kappa)Snažil sem se
Já doufám, že ty v AT nebudeš. To už radši ať jsou jem dvá. Než aby si tam byl ty !ItzHay... 2x mapy jsem Staval takže nevím co to tu rešiš... a ty mne podezíraš ?? .... 1x mapu jsem stáhl .. Tuhle.. takže ospravedlnuji se.. no jak to rozhodne A-Team když nebudu builderem tak nebudu.. je mi to jedno.. mám rad stavení a myslím že ty taky.. takže uvidíme ako to rozhodne A-TEAM .
Co jsem ti udelal na každyho tu je*eš ako nejaky ..... sa spametaj ... nic jsem ťi neudelal... decko posra*eJá doufám, že ty v AT nebudeš. To už radši ať jsou jem dvá. Než aby si tam byl ty !
Já nestahoval nic, a udělal jsem tak 4/5 map, a v AT nejsem, nejsem takovrj sráč abych něco stahoval, jakmile mi dojde komp z opravny, tak tu bude map Ale luja.ItzHay... 2x mapy jsem Staval takže nevím co to tu rešiš... a ty mne podezíraš ?? .... 1x mapu jsem stáhl .. Tuhle.. takže ospravedlnuji se.. no jak to rozhodne A-Team když nebudu builderem tak nebudu.. je mi to jedno.. mám rad stavení a myslím že ty taky.. takže uvidíme ako to rozhodne A-TEAM .
Já se budu snažit i nadále.Mr skiller přišel o šanci.
A vy dva umírněte. nehodlám tohle číst.
A bude se nabírat někdo jiný, třeba na test? Nebo ne?Prosím Vás aby ste to zbytočne neriešili. Bol už vyhodený z náboru.
Nič sa nemení. Len sa vyhodil 1 človek. Stále ostávajú len dvaja.A bude se nabírat někdo jiný, třeba na test? Nebo ne?
Ty taky, tak nevím co řešíš. (inlove)Snažil jses to ztahovat? (kappa)
Olaf taky něco stáhl ?Ty taky, tak nevím co řešíš. (inlove)
Olaf taky něco stáhl ?
Bylo to v build showcase, nebo to byla přihláška do builderů?
Přihláška dokonce.Bylo to v build showcase, nebo to byla přihláška do builderů?
Hlavně, že mi na sdílku ukazoval, jaký má lobby... měl úplně jiný...Přihláška dokonce.