• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete zrušit ohnivý luk na BW? :)

• Ano

Votes: 27 39.7%
  • NE

Votes: 41 60.3%

• Total voters
    68
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Já si myslím, že větším problémem je potion pro strenght. A myslím si, že je ten Flame Bow vyvážený, když vezmeme v potaz jeho vlastnosti a cenu. Navíc v případě střetu člověka co má luk a člověka co má meč to moc často lučišníci nevyhrají.
BedWars je teamová hra, kde není od věci občas jako tým spolupracovat a postupovat strategicky. Pokud někdo kempí, tak tu je spousta možností jak ho eliminovat.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Já si myslím, že větším problémem je potion pro strenght. A myslím si, že je ten Flame Bow vyvážený, když vezmeme v potaz jeho vlastnosti a cenu. Navíc v případě střetu člověka co má luk a člověka co má meč to moc často lučišníci nevyhrají.
BedWars je teamová hra, kde není od věci občas jako tým spolupracovat a postupovat strategicky. Pokud někdo kempí, tak tu je spousta možností jak ho eliminovat.
Např?

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Nechce se mi tu prozrazovat své taktiky. :D
Jsou založeny na tom, že o nich nepřítel neví.
Ale steně by mě zajímalo, jak chceš bez věcí sundat někoho kdo je od tebe 20 bloků a má luk s punchem a zabije tě na 2 rány..

MrsRachí

Velmi známý člen
Řeknu to takhle místo toho aby jste tu brečeli jak ten luk je strašně Op a blabla tak radši běžte trénovat třeba uhýbaní před šípem a takhle ne? rozhodně to bude lepší než tady brečet o tom jak je to Op když by se oddělal luk s fire tak budete campit s jiným je to úplně to samé.... A nebo budete brečet ,že tu není...

Dobře nebudu tu jen "hejtit" mě taky luk štve ale tak co každý bojuje jinak někomu vyhovuje luk a někomu zase meč + strenght...
Ano uznávám kdo semnou párkrát hrál UHC, BedWars nebo SkyWars tak víte ,že mě taky luk nehorázně štve... ale nepíšu tady nějaký retardovaný příspěvky o tom jak by se měl vymazat atd. atd..... stejně si tím nepomůžete... nějakou blbou anketou.
nevím jak přemýšlíte jako když zde bude více ANO tak jako ten luk sám zmizí? :D jako nevím nevím... nějak se mi to nezdá...

Za mě rozhodně nemazat... :)

ThomM_

No lifer (:
Řeknu to takhle místo toho aby jste tu brečeli jak ten luk je strašně Op a blabla tak radši běžte trénovat třeba uhýbaní před šípem a takhle ne? rozhodně to bude lepší než tady brečet o tom jak je to Op když by se oddělal luk s fire tak budete campit s jiným je to úplně to samé.... A nebo budete brečet ,že tu není...

Dobře nebudu tu jen "hejtit" mě taky luk štve ale tak co každý bojuje jinak někomu vyhovuje luk a někomu zase meč + strenght...
Ano uznávám kdo semnou párkrát hrál UHC, BedWars nebo SkyWars tak víte ,že mě taky luk nehorázně štve... ale nepíšu tady nějaký retardovaný příspěvky o tom jak by se měl vymazat atd. atd..... stejně si tím nepomůžete... nějakou blbou anketou.
nevím jak přemýšlíte jako když zde bude více ANO tak jako ten luk sám zmizí? :D jako nevím nevím... nějak se mi to nezdá...

takže, blbou anketu udělal i PVNST? :D

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč

Trénovat uhábaní před lukem na 1 blokové cestě?

MrsRachí

Velmi známý člen
Tak to mi natoč videjko. CHtěl ybch to vidět. Pokud to není člověk co neumí střílet tak na 1 blokové cestě neuhneš..
Natočila bych ale nemám na to počítač a jinak když skáčeš tak máš ještě místo na uhnutí a nespadneš

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.