• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Končim s CM. Proč? Hodně lidi jsem rozhádal. Hodně lidí mě nemá rád. CM bude lepší i beze mě :) Nikdo mě na serveru ani nechce..
Někdy mě fakt štveš, ale je blbost, aby jsi skončil. ;)
Mě nemá rádo tolik lidí, mně nadává tolik lidí, mě ponižuje tolik lidí a ignoruju je. :D
Když se naučíš ignorovat, tak zvládneš všechno. ;)

Naposledy upravil moderátor:

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Nééé :c s kým si budem písať v pvp? :c Pupíku, nekonči.. :c Ja som ťa mal vždycky rád (kamarát (kappa)) :D.

Nekonči.

ThomM_

No lifer (:
Někdy mě fakt sereš, ale je blbost, aby jsi skončil. ;)
Mě nemá rádo tolik lidí, mně nadává tolik lidí, mě ponižuje tolik lidí a ignoruju je. :D
Když se naučíš ignorovat, tak zvládneš všechno. ;)
Já tě seru? :O -.-

Jessynka

Aktivní člen
Ano, vys**la jsem se na Andrejku,osobně mě to mrzí, a děláš jako kdyby si mi nenadával, jako npř tu: "píčo :D" dodám i screen pro ty kteří něvěří (http://prntscr.com/amr6t8) taky jsem nadávala, bránila jsem se -.- je mi někde jestli se semnou budeš bavit, Ája je stejná, nevím ale začal si opět ty, ještě nedávno jsme volali, a bylo vše v poho, najednou ti cukne v hlavě a si zase stejnej, při Natále jsem stála, nevíš co mi nakecala tak už přestaň mít tyhle kecy, co ti vadí na "Mašinka Tomáš"? je to pohádka, tak jsme se zmínili, zase HEJTUJ aby se semnou zase půlka nebavila je mi to jedno, vím s kým můžu počítat že mi pomůže a bude při mě stát,.. toť vše.
Jesíí ;3

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Mě taky někdo prudíš ;) Takže jsi u mě neutrál. Tvůj osud je ve tvých rukou ;) I tak GL v RL ;)

D

Deawen

Návštěvník
Že vás to baví zakladať takéto primitívne blbosti. Napíšete sem že končíte (asi) len preto, aby ste dostali názor od iných na vašu osobu. Sa ich neviete spýtať normálne čo si o vás myslia. Na koniec aj tak nikto z vás čo to sem písal (zatiaľ) neskončil. Ak chceš skončiť, tak skonči a nepíš sem že chceš skončiť keď neskončíš. Čakám nejaké tie červené bodíky ale môj názor. (finger)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Takže... Pokud vážně končíš, něco Tu pro Tebe mám.

Omluvám se Ti že jsem Tě nazval hackerem... Ti, co mě znají vědí, že dokážu chytnout velký rage a To do slova. :)
Pokud odcházíš Tak se s Tebou chci rozloučit a užij si To na jiném serveru (pokud Tedy budeš ještě na nějákém hrát) xD
Tak papá a hodně štěstí. :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.