• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
ale čo tu pleťíeš školu ?
tohle téma není gramtika..
Myslím že na svoj vek by si mal vedieť gramatiku z 2. Ročníka.. Je trošku trápne mať 15 a nevedieť základné učivo.. Aj keby si dostal toho Buildera (To silno pochybujem) tak musíš vedieť aspoň základ..

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Úbohé mi dať dislike za môj názor.. Mám na to právo a keď sa ti to nepáči tak nedávaj negatívne hodnotenia.. ;) Btw hovorím pravdu.. To prvák by nenapísal napr. ťi.. Hrozné toto.. Keď už predstavuješ mapku tak radšej nič nepíš alebo to napíš bez chýb ;).. Dúfam že budem mať ďalšie negatívne hodnotenia od negramotných detí.
S pozdravom Pelo

Ayweed300x

Nic :(
Ta mapa nemusí být celá zkopírovaná... Stačí když si najdeš nějaké části na Google obrázky nebo si dáš na YTB tutoriál. Toď vše ;)

Tizios

Asi Helper
Mno je to krása ,ale jestli si jí dělal ty tak myslím ,že jsi dost šikovný
9,5 Bodů (nejvíce je 10)

Ayweed300x

Nic :(
Mno je to krása ,ale jestli si jí dělal ty tak myslím ,že prefix BUILDER by jsis zasloužil ;)
9,5 Bodů (nejvíce je 10)
Ehm. Ty by si dal Buildera někomu, kdo párkrát dal na web stáhlou mapu a chlubil se že ji postavil. A k tomu ještě ta gramatika? No, tvůj názor, nech si ho :D

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Chudák týpek.. Ale aspoň to bude brať ako ponaučenie.. Btw tá časť so stromami sa mi moc nezdá.. Je to možné ale ešte tá gramatika.. Chudák chlapec.. Radšej mal ten čas na stavanie mapky dať do školy.. Gramatika lvl 0 + mapka.. Neviem neviem.. Pekná ale..

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Pelo kľudni sa... Toto je kyberšikana... Ak vieš čo to je ;)
Len mu hovorím že tá gramatika neni už normálna.. Preháňa to.. A tá mapka.. Nemám k nej názor.. Je pekná 9/10 bodov.. Ale či ju fakt staval.. Nevieme ;) a Kyberšikana? Pokúšam sa mu vysvetliť že na Buildera by sa mal zlepšiť v gramatike.. Tky niesom nejaký profík v gramatika ale "ďe,ťe,.."

Kopsiq

Builder
Tobe muže být jedno či chcu a nechcu..
v gramatíke nesom až taky dobrý ale neboj, zlepší se to :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.