• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jardoismus

Autobusák
  • Zkus vylepšit ten spodek středu, jak se dívám, nepůsobí to dobře.
  • Tu velkou střechu na středě bych dal do kopulovitého tvaru.
  • Nepůsobí mi tam dobře těch spoustu toků vody dolů z každého ostrovu, odebral bych je, přece jen je to zimní mapa, a tam je přece zamrzlé, a když už to taje, tak né takovým proudem.
Myslím, že jsem zkritizoval vše, jinak je to pěkná mapka, (doufám, že je tvá) dobrá práce!

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
  • Nepůsobí mi tam dobře těch spoustu toků vody dolů z každého ostrovu, odebral bych je, přece jen je to zimní mapa, a tam je přece zamrzlé, a když už to taje, tak né takovým proudem.
Myslím, že jsem zkritizoval vše, jinak je to pěkná mapka, (doufám, že je tvá) dobrá práce!
Dle mého by se dal nahradit delší úsek toku vody ledem. Známe to všichni, led začne tát, ale znovu se ochladí a znovu zmrzne

Kopsiq

Builder
Jdu to vylepšít :D hned pošlu screeny :D

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Je hezká 9/10 jen jak jsi udělal ty stromy ?? :D (btw my Buildeři na to máme něco tajného, jestli jsi to dělal ty tak to chci vědět jak :D :p)
A co :?? :D chcem to vedet :p MrSkiller ma treba naky plugin ve svete to neviz ze to de :?? :D

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak po dlhej dobe som dokončíl skywars mapu rozhodol som sa že dnes večer ju dokončím :)
Tak dokončená je když neco bude trebalo zmenit/promenit tak píšťe pod komentár :)
Screeny:
Stred:
View attachment 18420 View attachment 18419 View attachment 18417 View attachment 18425
Team:
View attachment 18421 View attachment 18422 View attachment 18427
Chestky:
View attachment 18424 View attachment 18426 View attachment 18423
A Pokusíl som sa Screen z vrchu mapy :D:
View attachment 18418
héj bro!
Hodně podobnou mapu na GameTeam !!
Možná se stejná nebo předělaná :)
Kopírajt :p
Všichni z AT co tu psali :)
@MatikosCZ