• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dneska na Creativu proběhla změna hlavního pluginu. Každý se asi lekne jestli byl wipe, nebyl! Plugin si to sám převedl, avšak nemusí to být 100%.

Creative
Hlavní změnou je plugin, který má nyní stejné příkazy jako jsou na Prisonu. Je rychlejší a dá se tam toho nastavit o dost víc než u starého zabugovaného PlotMe. Nyní lze již spojovat pozemky, nastavovat si počasí, GM, čas a mnohem víc.

http://craftmania.cz/tema/creative-prison-pozemky.4544/

Heads
Dále byl zpět přidán /headshop. Počkat co? Né headshop ale /heads.

bf06b129d15d308422dea8e7d85c93f12b3ea245.gif

Ve výsledku, tedy Creative prošel opravama bugů a pádů. A doufám, že na dlouhou dobu to nebude zabugované jako dneska! :D

Survival
V netheru bylo na žádost několika hráčů vypnuto PVP, jelikož hráči se bugovali do portálů a nemohli ven. Následně je někteří experi zabili, jelikož tam měli residenci. No, tomu je konec. :O

Komentáře

Status
P
Já nedělám chyby....proto jsem tak blbej :D

Waku,nechci vám to nutit,ale takovej update na creative by se hodil.Myslím,že všichni známe WorldEdit,a tak bych prosil,jestli by jsi ho nepřidal.Vsadil bych se,že nejsem jediný kdo by takový WorldEdit chtěl.Opakuji,nenutím,pouze můj názor :)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status