_TechnoBilli
Aktivní člen
Meh už 2 dny
Vydrž a dočkáš sa. Nemá len tebaMeh už 2 dny
Jo já zapomněl, intra už dělám za prachy :----33 sori lidi :--33http://prntscr.com/frxrfn
boi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
banner comming asap tho, im currently on holidays rip,i will make it soon, pinky promise ( ͡° ͜ʖ ͡°)
name: Gopes; Color: Blueor pick anything u want but make sure its rap thx( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolko bereš? Chcel by som skúsiť niečo natočiť ale nech to má už rovno aj IntroJo já zapomněl, intra už dělám za prachy :----33 sori lidi :--33
0.90+€ (to + znamená, že beru nad 0:90€ xdd)Kolko bereš? :emoji_smiley: Chcel by som skúsiť niečo natočiť ale nech to má už rovno aj Intro :emoji_slight_smile:
Intro už pro tebe mám připravené, jen čekám na kamaráda. Dělali jsme dual intro, snad se ti bude líbit ten můj Jeho verze ještě nenívidrousi ti si hajzl já chci ten druhi song memam te rat fui
Ale jestli chceš :drop v : 0:43
Jo já zapomněl, intra už dělám za prachy :----33 sori lidi :--33
Beru jen Paypal XdddTak to by sme sa nejak mohli dohodnúť :emoji_smiley: Akou formou platby by si to chcel ( Paypal nemam :emoji_smirk ? :emoji_slight_smile: SZ
:--)) Jestli mi uděláš nějakej banner tak why not ti udělat intro :--)Zapredanec jeden :emoji_smiley: Akoze, pre cm mozes spravit vynimku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokiaľ mi poradíš ako tam vložiť peniaze z VISA karty tak ti to z radosťou pošlem Som s toho magor Ale môžme to kľudne riešiť cez ss alebo zajtra po tskuBeru jen Paypal :emoji_stuck_out_tongue: Xddd
Omg ok kk dk dk kk ok omk kkIntro už pro tebe mám připravené, jen čekám na kamaráda. Dělali jsme dual intro, snad se ti bude líbit ten můj :emoji_smiley: Jeho verze ještě není
Doufám, že bude dobrý. Vymažu si barvu z pozadí a hodim to na screen hry na začátek videa.Intro už pro tebe mám připravené, jen čekám na kamaráda. Dělali jsme dual intro, snad se ti bude líbit ten můj :emoji_smiley: Jeho verze ještě není