• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Andreww

Velmi známý člen
Zdarec, takže song
Část té písničky tak od 1:37
Text Senpie
barvy - světle modrá, tmavě modrá a černá :emoji_smiley:

Díkeec
Snad ti nevadí, že to intro stále není .-. Samé errory v renderu u AE.. 3x jsem renderoval a pokazilo se to .-. Animace renderu trvala nějakých 6 hodin, což mě zabilo.. AE trvá okolo čtyř hodin, ale vždy se něco pokazí.. Dnes jsem renderoval a vyrenderovala se půlka.. Nechtěl bys půlku intra? Xddd

lyfe

anarchic
Snad ti nevadí, že to intro stále není .-. Samé errory v renderu u AE.. 3x jsem renderoval a pokazilo se to .-. Animace renderu trvala nějakých 6 hodin, což mě zabilo.. AE trvá okolo čtyř hodin, ale vždy se něco pokazí.. Dnes jsem renderoval a vyrenderovala se půlka.. Nechtěl bys půlku intra? Xddd
1.Nevadí.
2.Půlku intra? Plsne...
3.Počkám klidně rok, koneckonců, už asi rok čekám na intro od Pingyho, takže tohle nemůže být horší.

TeSs

Velmi známý člen
achjo... řeknu do anglickýho rapu a pošleš mi strašně hard sync song .-.
Tak to pardóóón, že většina pořádných inter májí drop :emoji_expressionless: .
A navíc, proč to říkáš jen mě, málokdo tady měl song, co byl pro tebe dobrý, a pro info. strašný hard sync. song to není :emoji_slight_smile:

Andreww

Velmi známý člen
Tak to pardóóón, že většina pořádných inter májí drop :emoji_expressionless: .
A navíc, proč to říkáš jen mě, málokdo tady měl song, co byl pro tebe dobrý, a pro info. strašný hard sync. song to není :emoji_slight_smile:
Idk jak ty, ale jak bys do toho chtěla udělat C4D sync? :)

Andreww

Velmi známý člen
1.Nevadí.
2.Půlku intra? Plsne...
3.Počkám klidně rok, koneckonců, už asi rok čekám na intro od Pingyho, takže tohle nemůže být horší.
c:
Intro si nejlíp stáhni přes nějakej youtube url downloader :dd Já to mám uložené jako .mov a to nepodporuje skoro žádný program (sony vegas atd.) Nebo jestli chceš tak ti ho klidně pošlu, ale musíš si to intro convernout někde na online stránkách.

lyfe

anarchic
c:
Intro si nejlíp stáhni přes nějakej youtube url downloader :dd Já to mám uložené jako .mov a to nepodporuje skoro žádný program (sony vegas atd.) Nebo jestli chceš tak ti ho klidně pošlu, ale musíš si to intro convernout někde na online stránkách.
Parádní! :eek: Díky moc! :D

DadOswk

Aktivní člen
Ahoj ešte to platí? :emoji_slight_smile:

Pokiaľ by tro ešte platilo
Song:
Ideálne od 29sekundy. Dĺžku si urči sám. Pokiaľ by trebalo iné daj vedieť. Pozriem sa po niečom.
Text: DadOswk
Farba: Ideálne Červená. Kombináciu by som nehal na teba :emoji_slight_smile:

Andreww

Velmi známý člen
Zdravím ^^
Song:
Začátek od 2:45 ^^ (Pokud je možno, tak na začátku použít rychlý audio fade in)
Text: Dinik
(Pokud jdou UTF-8 Znaky, tak dam dej prosím Diník) ^^
Barvy: světle modrá, světle zelená, žlutá (background: black asi jasné ^^)

Děkuji předem :emoji_kissing_heart:
here:
c:

MrGopes

dunno wat to put here
http://prntscr.com/frxrfn
boi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

banner comming asap tho, im currently on holidays rip,i will make it soon, pinky promise ( ͡° ͜ʖ ͡°)

name: Gopes; Color: Blue
or pick anything u want but make sure its rap thx( ͡° ͜ʖ ͡°)

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.