Tak joJestli můžeš, tak jí udělej
Nechtěls říct ""LMAO"?Lmfao
Nie.Nechtěls říct ""LMAO"?
Lmfao su 2 zpěváci z roku 20011 xD
LMFAO znamená Laughing My Fat Ass OffNechtěls říct ""LMAO"?
Lmfao su 2 zpěváci z roku 20011 xD
LMAO = laughting my ass of = podělam se smíchyNie.
LMAO = laughting my ass of = podělam se smíchy
LMFAO = LMFAO je americké electro-popové duo z Los Angeles v USA. Jejími členy jsou Redfoo a SkyBlu. Jejich hudba většinou oslavuje párty život a pití. Styl, který hrají, sami označují jako "party rock" - Definice: Wikipedie :emoji_smiley:
PS. nezapomeň poděkovat za to že jsem to vygooglil :emoji_smiley:
Přestaňme se dohadovat co znamená LMFAO, a podívejme se na další můj skvělý(bez ironie) výtvor :) @MercyCZ verze 2 :emoji_slight_smile:To "f" je = ******g
Rly? Nad tema novejma sem stravil vic času než nad svym :emoji_smirk:Já bych to skvělý spíš řekl s ironií, neříkám že jsou tvé obrázky nějak špatné ale podle mě je vidět už z mé profilovky kdo si dává více záležet :emoji_slight_smile:
ps: ty tři obrázky na začátku mi přišli docela nadějný ale ty novější mi přijdou celkem odfláknuté a nudné :emoji_slight_smile: ne vážně ti nenadávám ale chci ti jen naznačit že by ses mohl začít více snažit :emoji_slight_smile:
Zítra ho určitě budeš mít1.Leo307
2.Čokoládu(V práve hořkou a v levé mléčnou XD)
3. Jíst tu čokošku
4. Odpoledne
5. Když budou mít slevu?
Pozadí (podle obrázku) https://hydra-media.cursecdn.com/minecraft.gamepedia.com/thumb/9/96/PreClassicMap.png/250px-PreClassicMap.png?version=1d2d28a83ab15ba76b99693de0b661e2
Název tvého skinu (Minecraft Nick) KillerSlovakiaAhoj,
Rozhodl jsem se, že vám budu dělat 3D profilové obrázky na přání :emoji_slight_smile:.
Ukázky mých výtvorů(zvětšíš je klepnutím):
View attachment 37223 View attachment 37224 View attachment 37225
Poznámka: První dva se dělal asi v lednu 2016 :emoji_smiley:
Pokud-li také chceš svůj 3D profilový obrázek potřebuji:
Dodatek
- Název tvého skinu (Minecraft Nick)
- Co má tvoje postava držet a v jaké ruce
- Co má tvá postava dělat
- Jaký má být čas (např. noc, západ/východ slunce apod.)
- Větší trpělivost, tuhle sem ji viděl v XXL týdnu v Lidlu za 10.50Kč :emoji_smiley:
Pokud-li chceš vlastní pozadí:emoji_slight_smile:
Prozatím asi vše :emoji_slight_smile:
- Musíš ho postavit na parcele
- následně na parcele napsat /p download
- kliknout na odkaz který ti vyskoči, tam stáhneš svou parcelu v ".schematic" souboru
- Ten dáš na nějaké úložiště
- Pošleš mi odkaz ke stažení toho .schematic souboru
Myslíš:Název tvého skinu (Minecraft Nick) KillerSlovakia
Co má tvoje postava držet v jaké ruce Niaku Pistol
Co má tvá postava dělat v jaké ruce Niaku Pistol
Jaký má být čas (např. noc, západ/východ slunce apod.) Den
pozadie v Banke
Pokebally neplatíMyslíš:
Držet pistol
Mířit s ní na někoho v bance
Btw. Ty pokebally neplatí?
Nedivím se že jsi nad tím svým strávil ještě míň času, odhadoval bych to maximálně na pět minut :emoji_smirk:Rly? Nad tema novejma sem stravil vic času než nad svym :emoji_smirk:
Btw. Natočit tu kameru aby byly vidět tak ja já chci je 100x složitější když sou v nějaké stavbě než na planině
Tys delal TŘI lidi ja jen jednoho tak nenadávej!Nedivím se že jsi nad tím svým strávil ještě míň času, odhadoval bych to maximálně na pět minut :emoji_smirk:
Když se podíváš například na mojí profilovku tak je vidět že jsem celé pozadí vymodeloval v čemž by ses mohl vážně docela polepšit aspoň do pozadí tvých obrázku přidat stromy nebo něco takového ale ty tam dáš jenom tu defaultní mapu :emoji_slight_smile:
Myslím že zítra ji budu mítPokebally neplatí
Ja som si uvedomil pak že mám skín z payday 2 Xd