• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Interminer

Aktivní člen
LMAO = laughting my ass of = podělam se smíchy
LMFAO = LMFAO je americké electro-popové duo z Los Angeles v USA. Jejími členy jsou Redfoo a SkyBlu. Jejich hudba většinou oslavuje párty život a pití. Styl, který hrají, sami označují jako "party rock" - Definice: Wikipedie :D

PS. nezapomeň poděkovat za to že jsem to vygooglil :emoji_smiley:

MercyCZ

Living meme
LMAO = laughting my ass of = podělam se smíchy
LMFAO = LMFAO je americké electro-popové duo z Los Angeles v USA. Jejími členy jsou Redfoo a SkyBlu. Jejich hudba většinou oslavuje párty život a pití. Styl, který hrají, sami označují jako "party rock" - Definice: Wikipedie :emoji_smiley:

PS. nezapomeň poděkovat za to že jsem to vygooglil :emoji_smiley:

To "f" je = Fuck**g

petlahvicka

Aktivní člen
Já bych to skvělý spíš řekl s ironií, neříkám že jsou tvé obrázky nějak špatné ale podle mě je vidět už z mé profilovky kdo si dává více záležet :)

ps: ty tři obrázky na začátku mi přišli docela nadějný ale ty novější mi přijdou celkem odfláknuté a nudné :) ne vážně ti nenadávám ale chci ti jen naznačit že by ses mohl začít více snažit :)

Interminer

Aktivní člen
Já bych to skvělý spíš řekl s ironií, neříkám že jsou tvé obrázky nějak špatné ale podle mě je vidět už z mé profilovky kdo si dává více záležet :emoji_slight_smile:

ps: ty tři obrázky na začátku mi přišli docela nadějný ale ty novější mi přijdou celkem odfláknuté a nudné :emoji_slight_smile: ne vážně ti nenadávám ale chci ti jen naznačit že by ses mohl začít více snažit :emoji_slight_smile:
Rly? Nad tema novejma sem stravil vic času než nad svym :emoji_smirk:
Btw. Natočit tu kameru aby byly vidět tak ja já chci je 100x složitější když sou v nějaké stavbě než na planině

KillerSlovakia

Pokemon Trener
Ahoj,
Rozhodl jsem se, že vám budu dělat 3D profilové obrázky na přání :emoji_slight_smile:.
Ukázky mých výtvorů(zvětšíš je klepnutím):
View attachment 37223 View attachment 37224 View attachment 37225
Poznámka: První dva se dělal asi v lednu 2016 :emoji_smiley:

Pokud-li také chceš svůj 3D profilový obrázek potřebuji:
  • Název tvého skinu (Minecraft Nick)
  • Co má tvoje postava držet a v jaké ruce
  • Co má tvá postava dělat
  • Jaký má být čas (např. noc, západ/východ slunce apod.)
  • Větší trpělivost, tuhle sem ji viděl v XXL týdnu v Lidlu za 10.50Kč :emoji_smiley:
Dodatek
Pokud-li chceš vlastní pozadí:emoji_slight_smile:
  • Musíš ho postavit na parcele
  • následně na parcele napsat /p download
  • kliknout na odkaz který ti vyskoči, tam stáhneš svou parcelu v ".schematic" souboru
  • Ten dáš na nějaké úložiště
  • Pošleš mi odkaz ke stažení toho .schematic souboru
Prozatím asi vše :emoji_slight_smile:
Název tvého skinu (Minecraft Nick) KillerSlovakia
Co má tvoje postava držet a v jaké ruce Pokeball
Co má tvá postava dělat Drzat Pokeball Ruke
Jaký má být čas (např. noc, západ/východ slunce apod.) Den
Pozadí (podle obrázku) : https://www.google.sk/search?q=poke...AUICigB&biw=1680&bih=941#imgrc=519aDDRQt7s_uM:

hodne stastia

good luck

KillerSlovakia

Pokemon Trener
Co má tvoje postava držet v jaké ruce Niaku Pistol
Co má tvá postava dělat v jaké ruce Niaku Pistol
pozadie v Banke

Interminer

Aktivní člen
Co má tvoje postava držet v jaké ruce Niaku Pistol
Co má tvá postava dělat v jaké ruce Niaku Pistol
pozadie v Banke
Myslíš:
Držet pistol
Mířit s ní na někoho v bance

Btw. Ty pokebally neplatí?

petlahvicka

Aktivní člen
Rly? Nad tema novejma sem stravil vic času než nad svym :emoji_smirk:
Btw. Natočit tu kameru aby byly vidět tak ja já chci je 100x složitější když sou v nějaké stavbě než na planině
Nedivím se že jsi nad tím svým strávil ještě míň času, odhadoval bych to maximálně na pět minut :emoji_smirk:

Když se podíváš například na mojí profilovku tak je vidět že jsem celé pozadí vymodeloval v čemž by ses mohl vážně docela polepšit aspoň do pozadí tvých obrázku přidat stromy nebo něco takového ale ty tam dáš jenom tu defaultní mapu :)

Interminer

Aktivní člen
Nedivím se že jsi nad tím svým strávil ještě míň času, odhadoval bych to maximálně na pět minut :emoji_smirk:

Když se podíváš například na mojí profilovku tak je vidět že jsem celé pozadí vymodeloval v čemž by ses mohl vážně docela polepšit aspoň do pozadí tvých obrázku přidat stromy nebo něco takového ale ty tam dáš jenom tu defaultní mapu :emoji_slight_smile:
Tys delal TŘI lidi ja jen jednoho tak nenadávej!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.