KillerSlovakia
Pokemon Trener
Super co má to stojí XDMyslím že zítra ji budu mít :emoji_slight_smile:
Ja som sa teda rozhodol skúsiť spraviť mapu pre cs:go
Možno na
Obed budú čítať návody
Super co má to stojí XDMyslím že zítra ji budu mít :emoji_slight_smile:
Superne DIki
A btw. Použiji sem tam Texture Pack Sphax PureBDCraft 64xSuperne DIki
Uz ji máš1.Leo307
2.Čokoládu(V práve hořkou a v levé mléčnou XD)
3. Jíst tu čokošku
4. Odpoledne
5. Když budou mít slevu?
Pozadí (podle obrázku) https://hydra-media.cursecdn.com/minecraft.gamepedia.com/thumb/9/96/PreClassicMap.png/250px-PreClassicMap.png?version=1d2d28a83ab15ba76b99693de0b661e2
:C Já myslel že bude jako bílá a hnědá ale pěkný :C Dám si to jako profilovku někde jinde Na discuMám tu profilový obrázek pro @Leo307
View attachment 37378(zvětši klepnutím)
Můžete psát další objednávky :emoji_slight_smile:
Tos mi mel říct, ale můžu to pomocí kouzle zmenit :emoji_slight_smile::emoji_frowning: Já myslel že bude jako bílá a hnědá ale pěkný :emoji_frowning: Dám si to jako profilovku někde jinde :emoji_smiley: Na discu
Taky dokážu lepší... Včera sem zjistil že se tam dá pohybovat takže je budu mít lépe propracované a rychlejiDokážu lepší v Mine Imatoru :emoji_wink: a zároveň i v Cinema 4d r17 ale i toto je dobré :emoji_smiley:
tak bych to mohl zkusit :emoji_smiley:
_tackyshows_
v právé ruce Iron_Sword a v levé Luk
3. hrát BW
4 Noc
5 Jo už mám :emoji_smiley:
pozadí tam narvy jaké chceš :emoji_smiley:
Menší pozn. Mléčná čokoláda je hnědá ne bílá:emoji_frowning: Já myslel že bude jako bílá a hnědá ale pěkný :emoji_frowning: Dám si to jako profilovku někde jinde :emoji_smiley: Na discu
Když budeš na BW mapě tak tam už pozadí bude :emoji_smiley: a nemělo by s,mysl tam cpát dalšíDokážu lepší v Mine Imatoru :emoji_wink: a zároveň i v Cinema 4d r17 ale i toto je dobré :emoji_smiley:
tak bych to mohl zkusit :emoji_smiley:
_tackyshows_
v právé ruce Iron_Sword a v levé Luk
3. hrát BW
4 Noc
5 Jo už mám :emoji_smiley:
pozadí tam narvy jaké chceš :emoji_smiley:
Taky dokážu lepší... Včera sem zjistil že se tam dá pohybovat :emoji_smiley: takže je budu mít lépe propracované a rychleji :emoji_slight_smile: