• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_tackyshows_

Velmi známý člen
Dokážu lepší v Mine Imatoru :emoji_wink: a zároveň i v Cinema 4d r17 ale i toto je dobré :emoji_smiley:
tak bych to mohl zkusit :emoji_smiley:

_tackyshows_
v právé ruce Iron_Sword a v levé Luk
3. hrát BW
4 Noc
5 Jo už mám :emoji_smiley:

pozadí tam narvy jaké chceš :D

Interminer

Aktivní člen
Dokážu lepší v Mine Imatoru :emoji_wink: a zároveň i v Cinema 4d r17 ale i toto je dobré :emoji_smiley:

_tackyshows_
3. hrát BW
4 Noc

pozadí tam narvy jaké chceš :emoji_smiley:
Taky dokážu lepší... Včera sem zjistil že se tam dá pohybovat :D takže je budu mít lépe propracované a rychleji :)

Interminer

Aktivní člen

_tackyshows_
3. hrát BW
4 Noc

pozadí tam narvy jaké chceš :emoji_smiley:
Když budeš na BW mapě tak tam už pozadí bude :emoji_smiley: a nemělo by s,mysl tam cpát další :D :D

petlahvicka

Aktivní člen
Taky dokážu lepší... Včera sem zjistil že se tam dá pohybovat :emoji_smiley: takže je budu mít lépe propracované a rychleji :emoji_slight_smile:

Počkat :D pochopil jsem správně že jsi dělal ty profilovky bez toho aby ses pohyboval v prostředí ? :D

_yyySepii

Antichr†st
No, jelikož osoba, jenž vám to vytvářela, má ban, tak vás asi zklamu, ale dalších "profilovek" se nedočkáte.
Zamykám.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.