Cheap_
(・∀・ )
Tak je to tu, po dlouhém bádání jsem dal do kupy soubory z předchozí tvorby bannerů a jelikož byla podle mě velmi oblíbená, rozhodl jsem se, že si dáme repete. (kafe)
Někteří z Vás ví, jak takový banner vypadá, ale pro nové žadatele sestavím jednotlivé body co a jak.
Pokud chceš svůj banner, budu od Tebe potřebovat následující info:
(Pokud nebude vše pečlivě dodrženo, žádost bude ignorována, proto si radši 3x zkontroluj, zda máš vše, jak má být.)
1) Tvůj nick v Minecraftu (kvůli skinu)
2) Má mít Tvá postava nějaké brnění? (Helma, chestplate, apod.)
Pokud ANO, uveď jakou část a z jakého materiálu > např. Dia helma + zlatý chestplate
Pokud NE, neuváděj nic.
3) Item, který chceš držet v ruce - meč, krumpáč, torch, apod. Musí se jednat o MC item!
4) NICK, který bude na banneru > Můžeš napsat celý Tvůj nick nebo Tvou oblíbenou zkrácenou verzi, je to na Tobě. (Není povinné)
5) Motto: Věta či spojení, které Tě vystihuje nebo nějaká Tvá oblíbená fráze - žádné vulgarismy (Není povinné)
6) Pozadí: Obrázek, který bude na banneru jako pozadí. > Vlož pouze odkaz přímo na obrázek, nejlépe v rozlišení 1920x1080. Pokud bude obrázek menší jak 1280x720, automaticky žádost stornuji.
7) Písmo, které bude použito na Tebou zadaný NICK. Na Tvé oblíbené písmo mi pošli odkaz (Nejlépe ze stránky www.dafont.com)
Nakonec pro ty, kteří neví, jak hotový banner vypadá, přikládám pár ukázek z předchozí tvorby:
FAQ:
Jak si nastavím můj banner, aby se vždy zobrazoval pod mým jménem na webu?
Najeď na svůj nick vpravo nahoře, klikni na PODPIS a zde klikni na malou ikonu obrázku a tam vlož odkaz na Tvůj banner.
Jestli-že něčemu nerozumíš, koukni se na následující obrázek:
BANNER - NÁVOD
Kde najdu nějaké pěkné pozadí na banner s MC motivem?
ZDE nebo ZDE
Kolik můžu mít max. bannerů?
2
Pokud si změním nick nebo skin, mohu požádat o úpravu banneru?
Ano, ale tuto úpravu lze uplatnit pouze jednou.
V jakém programu bannery vytváříš?
Cinema4D & Photoshop.
Jak dlouho Ti trvá banner vytvořit?
Záleží na náročnosti (cca 30 min - 1 hod).
Někteří z Vás ví, jak takový banner vypadá, ale pro nové žadatele sestavím jednotlivé body co a jak.
Pokud chceš svůj banner, budu od Tebe potřebovat následující info:
(Pokud nebude vše pečlivě dodrženo, žádost bude ignorována, proto si radši 3x zkontroluj, zda máš vše, jak má být.)
1) Tvůj nick v Minecraftu (kvůli skinu)
2) Má mít Tvá postava nějaké brnění? (Helma, chestplate, apod.)
Pokud ANO, uveď jakou část a z jakého materiálu > např. Dia helma + zlatý chestplate
Pokud NE, neuváděj nic.
3) Item, který chceš držet v ruce - meč, krumpáč, torch, apod. Musí se jednat o MC item!
4) NICK, který bude na banneru > Můžeš napsat celý Tvůj nick nebo Tvou oblíbenou zkrácenou verzi, je to na Tobě. (Není povinné)
5) Motto: Věta či spojení, které Tě vystihuje nebo nějaká Tvá oblíbená fráze - žádné vulgarismy (Není povinné)
6) Pozadí: Obrázek, který bude na banneru jako pozadí. > Vlož pouze odkaz přímo na obrázek, nejlépe v rozlišení 1920x1080. Pokud bude obrázek menší jak 1280x720, automaticky žádost stornuji.
7) Písmo, které bude použito na Tebou zadaný NICK. Na Tvé oblíbené písmo mi pošli odkaz (Nejlépe ze stránky www.dafont.com)
Nick, motto ani pozadí nesmí být totožné s jiným, již vytvořeným bannerem!
!!! SVÉ POŽADAVKY NA BANNER ODESÍLEJTE POUZE SEM, DO KOMENTÁŘŮ !!!
Služba je ZDARMA, žádám po Vás pouze jedinou věc a tou je TRPĚLIVOST(panda). Neslibuji, že Váš banner bude hotov ihned, proto, prosím, vyčkejte, až Vaše žádost bude vyřízena, opakovaným spamem docílíte max. toho, že Vaši objednávku nevyřídím.!!! SVÉ POŽADAVKY NA BANNER ODESÍLEJTE POUZE SEM, DO KOMENTÁŘŮ !!!
Nakonec pro ty, kteří neví, jak hotový banner vypadá, přikládám pár ukázek z předchozí tvorby:
FAQ:
Jak si nastavím můj banner, aby se vždy zobrazoval pod mým jménem na webu?
Najeď na svůj nick vpravo nahoře, klikni na PODPIS a zde klikni na malou ikonu obrázku a tam vlož odkaz na Tvůj banner.
Jestli-že něčemu nerozumíš, koukni se na následující obrázek:
BANNER - NÁVOD
Kde najdu nějaké pěkné pozadí na banner s MC motivem?
ZDE nebo ZDE
Kolik můžu mít max. bannerů?
2
Pokud si změním nick nebo skin, mohu požádat o úpravu banneru?
Ano, ale tuto úpravu lze uplatnit pouze jednou.
V jakém programu bannery vytváříš?
Cinema4D & Photoshop.
Jak dlouho Ti trvá banner vytvořit?
Záleží na náročnosti (cca 30 min - 1 hod).
Naposledny upraveno: