• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nurtuka

Hráč :D
Tak, po plné náloži objednávek je první várka vyřízena a musím říci, že mi dáváte pořádně zabrat. (woot)
(Ti, kteří si napsali včera o banner a nevidí ho zde vyřízený, měli totožné pozadí s objednávkou, kterou vytvořil hráč před nimi, tudíž se stala neplatnou.)

@Scrubaroo

@Nurtík

@ShadyCZ

@Mr. Train_man_CZ

@omgmen

@Danek987

@Kopiráák

@DenisJ

@FrozenLeafPvp

@MrZaky

@micik10

@Kundros

@◤♛F☢⨱❆S✟ar♛◥

@Dykol

@Pixelpuma_CZE

@Hihiji #Bro

@EmmaS

@Koza2033

@bloudoveccz

@MrKupi

@Princcraft

Spawn vajíčko slepice jsem nenašel, tak máš aspoň to své. :D

@->Míša<- .. (Mickey)

@zuzik92

@MrsRachí

@Link8900

@Pan Zet

@Skuban9999

Pro nové zájemce o banner:

Zkontrolujte nevyřízené (i vyřízené) žádosti nad Vámi, co se týče obrázků nebo motta, aby se nestalo, že někdo bude rychlejší, než Vy a poté vložíte stejný obrázek či motto, protože v tom případě bude objednávka smazána a nevyřízena, lepší 2x vše zkontrolovat, než pak mít velký kulový. (bear)
Děkuji je to luxusní!! :3

DenisJ

My life is cringe
Tak, po plné náloži objednávek je první várka vyřízena a musím říci, že mi dáváte pořádně zabrat. (woot)
(Ti, kteří si napsali včera o banner a nevidí ho zde vyřízený, měli totožné pozadí s objednávkou, kterou vytvořil hráč před nimi, tudíž se stala neplatnou.)

@Scrubaroo

@Nurtík

@ShadyCZ

@Mr. Train_man_CZ

@omgmen

@Danek987

@Kopiráák

@DenisJ

@FrozenLeafPvp

@MrZaky

@micik10

@Kundros

@◤♛F☢⨱❆S✟ar♛◥

@Dykol

@Pixelpuma_CZE

@Hihiji #Bro

@EmmaS

@Koza2033

@bloudoveccz

@MrKupi

@Princcraft

Spawn vajíčko slepice jsem nenašel, tak máš aspoň to své. :D

@->Míša<- .. (Mickey)

@zuzik92

@MrsRachí

@Link8900

@Pan Zet

@Skuban9999

Pro nové zájemce o banner:

Zkontrolujte nevyřízené (i vyřízené) žádosti nad Vámi, co se týče obrázků nebo motta, aby se nestalo, že někdo bude rychlejší, než Vy a poté vložíte stejný obrázek či motto, protože v tom případě bude objednávka smazána a nevyřízena, lepší 2x vše zkontrolovat, než pak mít velký kulový. (bear)
Super

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.