Děkuji je to luxusní!! :3Tak, po plné náloži objednávek je první várka vyřízena a musím říci, že mi dáváte pořádně zabrat. (woot)
(Ti, kteří si napsali včera o banner a nevidí ho zde vyřízený, měli totožné pozadí s objednávkou, kterou vytvořil hráč před nimi, tudíž se stala neplatnou.)
@Scrubaroo
@Nurtík
@ShadyCZ
@Mr. Train_man_CZ
@omgmen
@Danek987
@Kopiráák
@DenisJ
@FrozenLeafPvp
@MrZaky
@micik10
@Kundros
@◤♛F☢⨱❆S✟ar♛◥
@Dykol
@Pixelpuma_CZE
@Hihiji #Bro
@EmmaS
@Koza2033
@bloudoveccz
@MrKupi
@Princcraft
Spawn vajíčko slepice jsem nenašel, tak máš aspoň to své.
@->Míša<- .. (Mickey)
@zuzik92
@MrsRachí
@Link8900
@Pan Zet
@Skuban9999
Pro nové zájemce o banner:
Zkontrolujte nevyřízené (i vyřízené) žádosti nad Vámi, co se týče obrázků nebo motta, aby se nestalo, že někdo bude rychlejší, než Vy a poté vložíte stejný obrázek či motto, protože v tom případě bude objednávka smazána a nevyřízena, lepší 2x vše zkontrolovat, než pak mít velký kulový. (bear)
SuperTak, po plné náloži objednávek je první várka vyřízena a musím říci, že mi dáváte pořádně zabrat. (woot)
(Ti, kteří si napsali včera o banner a nevidí ho zde vyřízený, měli totožné pozadí s objednávkou, kterou vytvořil hráč před nimi, tudíž se stala neplatnou.)
@Scrubaroo
@Nurtík
@ShadyCZ
@Mr. Train_man_CZ
@omgmen
@Danek987
@Kopiráák
@DenisJ
@FrozenLeafPvp
@MrZaky
@micik10
@Kundros
@◤♛F☢⨱❆S✟ar♛◥
@Dykol
@Pixelpuma_CZE
@Hihiji #Bro
@EmmaS
@Koza2033
@bloudoveccz
@MrKupi
@Princcraft
Spawn vajíčko slepice jsem nenašel, tak máš aspoň to své.
@->Míša<- .. (Mickey)
@zuzik92
@MrsRachí
@Link8900
@Pan Zet
@Skuban9999
Pro nové zájemce o banner:
Zkontrolujte nevyřízené (i vyřízené) žádosti nad Vámi, co se týče obrázků nebo motta, aby se nestalo, že někdo bude rychlejší, než Vy a poté vložíte stejný obrázek či motto, protože v tom případě bude objednávka smazána a nevyřízena, lepší 2x vše zkontrolovat, než pak mít velký kulový. (bear)