RainbowPlaceEZZ
Velmi známý člen
Dobre už ho mam ¨
Ja taki,vrr xDEmm.. Já jsem holka :emoji_smiley
ja jsem Taki, ne tiJa taki,vrr xD
Ano?Ježiš..
Nic nic já nevinný ateista x:Ano?
cožNic nic já nevinný ateista x:
poraď sum gud anime
Blend S, komedie, lil romantika, ne ecchi a z openingu jsou fajn memes (12 dílů jen)poraď sum gud anime
Kamo, co je kurňa lapis sword6. Do ruky lapis sword
Buď má namysli meč z Atlanticy nebo obyč mód z MC :emoji_relaxed:Kamo, co je kurňa lapis sword
Nevím, ale myslím, že v v programech na tyto věci není lapis swordBuď má namysli meč z Atlanticy nebo obyč mód z MC :emoji_relaxed:
já s žádným takovým programem nedělal a dělat nebudu, tak nevím co tam je a není :emoji_disappointed_relieved: a pokud je to vůbec na list itemů :emoji_thinking:Nevím, ale myslím, že v v programech na tyto věci :emoji_smiley: není lapis sword
Dej si do google lapis swordKamo, co je kurňa lapis sword
Chtěl bys svůj skin - Kluk / Holku?Ahoj byl bych rád kdyby jsi mi udělala baner.1.TheGreat_duedo0
2.Sweet Hipster
3.CraftMania Is Not Server, Craftmania Is Life
4.Bebas Neue
5.Normálně stát a trosrku ruce od tela trosku hlavu dolu
6.v jedne Meč Gold a v druhe jablko
7. https://www.google.com/search?hl=cs&biw=1600&bih=794&tbm=isch&sa=1&ei=OoqMWobGDYThkgWay7eYBg&q=vesmír+pohled+ze+zeme&oq=vesmír+pohled+ze+zeme&gs_l=psy-ab.3...21867.26674.0.27471.21.18.3.0.0.0.112.1438.17j1.18.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.3.250...0j0i67k1j0i30k1j0i24k1.0.kRhnS23qIkQ#imgrc=4El87vD5_VWQCM: A nebo tohle https://zpravy.tiscali.cz/za-virtualni-menu-bitcoin-je-mozne-proletet-se-do-vesmiru-220318
--x+x--
S pozdravem věrný hráč TheGreat_duedo0
--x+x--
Promin, nemohla jsem najit rig lapis sword, takze tam dam diamond swordRegro psal jsem ti na discord :emoji_slight_smile:
Kamajenej2
2. Monstrocity
3. Asi nechci
4. nechci
5. udělej, když běžim :emoji_slight_smile:
6. Do ruky lapis sword
7. Nějaké modré pozadí :emoji_smiley:
Tak tady to mášRegro psal jsem ti na discord :emoji_slight_smile:
Kamajenej2
2. Monstrocity
3. Asi nechci
4. nechci
5. udělej, když běžim :emoji_slight_smile:
6. Do ruky lapis sword
7. Nějaké modré pozadí :emoji_smiley:
Kluk plsChtěl bys svůj skin - Kluk / Holku?