• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

VeleMarw

Velmi známý člen
  1. VeleMarw
  2. Fun Sized
  3. Neznáš mě? Zahraj si se mnou a poznáš.
  4. Blazed
  5. Jestli mohu, 2 postavy z čehož ta nalevo bude jakoby v pochodu + v levé ruce meč a v pravé třeba steak a ta napravo v levé luk (jestli můžu, napřáhlý a v druhé třeba štít.
  6. to jsem napsal do 5ky xdd
  7. Nejaké pozadí z bedwars, jestli bys nějaké nemohla najít. kdyžtak řekni :D To je vše, moc díky! :)

regrooo

Aktivní člen
  1. VeleMarw
  2. Fun Sized
  4. Blazed
  5. Jestli mohu, 2 postavy z čehož ta nalevo bude jakoby v pochodu + v levé ruce meč a v pravé třeba steak a ta napravo v levé luk (jestli můžu, napřáhlý a v druhé třeba štít.
  7. Nejaké pozadí z bedwars, jestli bys nějaké nemohla najít. kdyžtak řekni :emoji_smiley: To je vše, moc díky! :emoji_slight_smile:
Prosím, nemáš origo mc tak si najdi nějaký skin ;)

regrooo

Aktivní člen
T
  1. VeleMarw
  2. Fun Sized
  4. Blazed
  7. Nejaké pozadí z bedwars, jestli bys nějaké nemohla najít. kdyžtak řekni :emoji_smiley: To je vše, moc díky! :emoji_slight_smile:
Tak tady to máš, doufá mže se ti to líbí ! :D
VeleMawrw.jpg

regrooo

Aktivní člen
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.