já se lekl že 0 - 10 A díky za tvuj názorAle jo, dá se to.
0 - 10 ode mě nečekej, prostě se mi líbí.
Dekuju za tvuj názor, a napíš co je na tom stredu zlý6/10.. Ostrovy pro týmy jsou fajn, ale střed by chtěl trochu vylepšit
Upravím ho ale až zítra, protože dneska se mi už nechceten střed je fakt špatnej, už jen to jak je přesně kulatej
S tím stromem bych si trochu víc pohrál a přidat trochu vegetace kolem, máš to tam úplně čistý ani trávu prostě nic. Možná bych tam přidal ještě nějaké jezírko ale to už je na tobě.Dekuju za tvuj názor, a napíš co je na tom stredu zlý
Zítra se do toho pustímS tím stromem bych si trochu víc pohrál a přidat trochu vegetace kolem, máš to tam úplně čistý ani trávu prostě nic. Možná bych tam přidal ještě nějaké jezírko ale to už je na tobě.
Sentry? :]Taký stred už asi je, strom v strede a okolo goldy. A keď tam už pridáš aj jazero tak to bude uplne to isté ako jedna mapa na cm, bohužial neviem jéj názov, inak. 7/10 (shy)
Došlí mi nápadyMôžem vedieť prečo staváte každý ten istý štýl máp? Domček, strom ako team ostrov a stred veľký strom? Neviete vymyslieť niečo viac kreatívne?
Jedna z možností je preskúmať net a inšpirovať sa stavbami. Ono ťa niečo napadne a aj keď to bude blbosť skús z toho niečo vytvoriť. (artist)Došlí mi nápady
Ďakujem za raduJedna z možností je preskúmať net a inšpirovať sa stavbami. Ono ťa niečo napadne a aj keď to bude blbosť skús z toho niečo vytvoriť. (artist)
Rád pomôžem. (penguin)Ďakujem za radu
Nemyslíš Titans jak je okolo ta skála ?Taký stred už asi je, strom v strede a okolo goldy. A keď tam už pridáš aj jazero tak to bude uplne to isté ako jedna mapa na cm, bohužial neviem jéj názov, inak. 7/10 (shy)