• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_MrBlade

Miluj pandy!
Mě se ta mapa docela dost líbí... ALE.... jako u všech map je tam pár nedostatků :D ten iron ostrůvek bych nějak doladil a na středu bych přidal pár nějakých malých doplňků (aby to nebylo tak rovné) a spawn goldů bych nedával tak u sebe... jinak 7/10 :D

krtekCZ

Lopatka
Mě se ta mapa docela dost líbí... ALE.... jako u všech map je tam pár nedostatků :D ten iron ostrůvek bych nějak doladil a na středu bych přidal pár nějakých malých doplňků (aby to nebylo tak rovné) a spawn goldů bych nedával tak u sebe... jinak 7/10 :D
No, dobře, ale v Koloseu nebyly kopce :D

_MrBlade

Miluj pandy!
Kopce jsem zrovna nemyslel :D ale pár sand blocků a uschlých stromků by tam taky neuškodilo podle mně :D

krtekCZ

Lopatka
Spexíku? Díky za ten like, ale mohl by ses vyjádřit slovně? vím že vždy něco kritizuješ a Tvoje kritika mě zajímá. :D

nějak moc se mi nelíbí, nevím něco tomu chybí no :D
Každopádně bude už podle fotek dobře hratelná, což je přeci jen důležitější (alespoň podle mě) (movember)

Meiys

Aktivní člen
Mě se to líbí tak jak to je ted. V jednoduchosti je krása. A tohle zase až tak jednoduchý není. Je to dobrá mapa, pěkná a bude dobře hratelná. Stejně jako jeho minulá. Prostě jde vidět, že při stavění zapojuje mozek a přizpůsobuje pro kvalitní souboje.

krtekCZ

Lopatka
Neměla by se tato mapa Antic (Tenhle nazev je i na Esgéčkách fim fim) a nebo Koloseum :D :D :D :D Jinak mapa se mi líbi, ale něco mi tam furt chybí, takže 8/10 ;)(like)
10/10
Mapa je krásná a hratelná. Jen tak dál krtečku :).
Super! Na CM s ní :D :)
nějak moc se mi nelíbí, nevím něco tomu chybí no :D
Každopádně bude už podle fotek dobře hratelná, což je přeci jen důležitější (alespoň podle mě) (movember)
7/10, něco mi tam chybí, ale nevím co.. Příjde mi iron takovej moc suchej, jednoduchej
Mě se to líbí tak jak to je ted. V jednoduchosti je krása. A tohle zase až tak jednoduchý není. Je to dobrá mapa, pěkná a bude dobře hratelná. Stejně jako jeho minulá. Prostě jde vidět, že při stavění zapojuje mozek a přizpůsobuje pro kvalitní souboje.
Děkuji všem za pozitivní i kritické názory, pokusím se kdyžtak mapu zlepšit, :) ale ještě předtím @MrWakeCZ :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.