NoHaxJustEzzz_
Aktivní člen
9/10 
Moc povedená mapa
)
Ale ješte chybí, menší detaily
Moc povedená mapa
Ale ješte chybí, menší detaily
v poslednej dobe hrám skywars celkom dosťChýba ní ni to, že je to BW mapa. Pokud by to byla mapa na SW, třeba by byla po nějakých úpravách přijata![]()
Mapa je aké stavěna na BW a předělávat na SW se mi ji nechce. Když už tak postavím novou, určenou přímo na SW.v poslednej dobe hrám skywars celkom dosťna tejto mape by sa fajne hral aj skywars podľa mňa. len viac ostrovov by to chcelo
![]()
Menší detaily chybí, já vím, ale nebudu je dodělávat, protože mapa prozatím schválena nebude.9/10
Moc povedená mapa)
Ale ješte chybí, menší detaily![]()
Když bys něco doplnil, tak nemůžeš říct 10/10Je to fajne mapka,ale doplnil bych k tomu altánku,nějaké detaily,jinak 10/10.
9,9999/10 zaokrouhlíme na 10/10 a stejně je to 10/10 a něco chybíKdyž bys něco doplnil, tak nemůžeš říct 10/10![]()
Minule, když jsem Tě označil, nevyjádřila ses, ale teď, když jsem Tě neoznačil, vyjádřila ses...Mapka pekná (stydimse) ako hovorili niektorí popracovať na detailoch. Za seba hovorím že na tých teamových ostrovoch mi prekáža ta spodná časť mohlo to byť jednotné ako máš na strednom ostrove. Stavba v strede mi splíva s ostrovom ako samotným možno menej blokov a ručne ich podizajnovať nie randomne pomocou WE by bolo fajn![]()
Já to dělám tak, že pokud je ostrov pravidelný kruh, dělám jednu špičku, a když je to nepravidelný tvar, dělám více špičekZa seba hovorím že na tých teamových ostrovoch mi prekáža ta spodná časť mohlo to byť jednotné ako máš na strednom ostrove.
Tak ale nejako by som ich zjednotila lebo mi príde ako keby tie "špičky" tam boli iba pohádzané vedľa sebaJá to dělám tak, že pokud je ostrov pravidelný kruh, dělám jednu špičku, a když je to nepravidelný tvar, dělám více špiček![]()