• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
build_event_2018.png

A je to tu, po dlouhé době zase nějáký pořádný build event, kde se pozná, jak moc dobrý a kreativní stavitel jsi!

Zadání
Dlouho jsem přemýšlel nad zadáním u tohoto build eventu a potom mě napadlo, proč dávat jen jedno určité téma. Po této myšlence jsem se rozhodl že téma nebudu zadávat. Tzn. že můžete postavit jakoukoli stavbu (stavba musí být v souladu s pravidly CM).

Pravidla
  1. Špatně napsaná přihláška je neplatná.
  2. Stavba může být maximálně na 4 pozemcích.
  3. Odměna náleží majiteli pozemku na kterém je stavba postavena. Případně se dá dohodnout komu se přídělí po vyhlášení výsledků.
  4. Vedení serveru se eventu nemůže účastnit.
  5. Hráč má právo přihlásit pouze jednu stavbu.
  6. Hodnotí se pouze místa kam se dá dostat. Pokud bude něco zavřené či zastavěné bude to vyřazeno z hodnocení (na tajné průchody nám nechte nejlépe nějaké upozornění).
Termín
Event bude probíhat na creativu od 11.8.2018 do 25.8.2018 (20:00) kdy bude přibližně probíhat hodnocení členy AT. Hodnocení bude na eventerech, případně pozvaných členech AT. Výsledky budou uveřejněny 26.8.2018

Odměny
  1. místo - Global Emerald VIP na 180 dní, 5000 CC, 4 CT
  2. místo - Global Diamond VIP na 90 dní, 3000 CC, 3 CT
  3. místo - Creative Diamond VIP na 60 dní, 2000 CC, 2 CT
Formulář
ZDE - https://craftmania.cz/forms/build-event-2018.21/respond

Naposledy upravil moderátor:

Komentáře

Status
Gratulujem výhercom, bohužial ja som nedokončil stavbu. Kvôli tomu že sme prerábali byt, a kable sme museli robiť na novo. Čiže tak.. nevadí, počkam na ďalší build event. :emoji_hugging::emoji_smiling_imp::emoji_confused:

A je to tu, po dlouhé době zase nějáký pořádný build event, kde se pozná, jak moc dobrý a kreativní stavitel jsi!

Zadání
Dlouho jsem přemýšlel nad zadáním u tohoto build eventu a potom mě napadlo, proč dávat jen jedno určité téma. Po této myšlence jsem se rozhodl že téma nebudu zadávat. Tzn. že můžete postavit jakoukoli stavbu (stavba musí být v souladu s pravidly CM).

Pravidla
  1. Špatně napsaná přihláška je neplatná.
  2. Stavba může být maximálně na 4 pozemcích.
  3. Odměna náleží majiteli pozemku na kterém je stavba postavena. Případně se dá dohodnout komu se přídělí po vyhlášení výsledků.
  4. Vedení serveru se eventu nemůže účastnit.
  5. Hráč má právo přihlásit pouze jednu stavbu.
  6. Hodnotí se pouze místa kam se dá dostat. Pokud bude něco zavřené či zastavěné bude to vyřazeno z hodnocení (na tajné průchody nám nechte nejlépe nějaké upozornění).
Termín
Event bude probíhat na creativu od 11.8.2018 do 25.8.2018 (20:00) kdy bude přibližně probíhat hodnocení členy AT. Hodnocení bude na eventerech, případně pozvaných členech AT. Výsledky budou uveřejněny 26.8.2018

Odměny
  1. místo - Global Emerald VIP na 180 dní, 5000 CC, 4 CT
  2. místo - Global Diamond VIP na 90 dní, 3000 CC, 3 CT
  3. místo - Creative Diamond VIP na 60 dní, 2000 CC, 2 CT
Formulář
ZDE - https://craftmania.cz/forms/build-event-2018.21/respond
Všem přeju hodně štěstí :emoji_kiss:

TEST

Žádný uživatel není online.
Status