• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Je na čase uspořádat další turnaj, a tentokát je na řadě Creative. Jestli nevíš o co jde, tak čti dál! Tvým úkolem je postavit danou věc, co nejlíp udělanou, vyzdobenou, redstonem vybavenou prostě cokoliv tě napadne. Čím větší a lepší nápady tím větší šance získat odměnu!

summer-steve.png

Pravidla eventu
  1. Odměnu dostane pouze hráč, na kterého je připsán pozemek s ID.
  2. Hráč nesmí žádat pomoc od osob pověřené vedením serveru se stavbou na event.
  3. Stavba nesmí způsobovat lagy a jiné záležitosti ovlivňující stabilitu serveru.
  4. Pokuď hráč neuvede platné ID pozemku, stává se jeho přihláška neplatná.
  5. Vedení serveru se nesmí zúčastnit eventu.
Od kdy, do kdy?
Event trvá od 7.5.2016 do 29.5.2016. Výsledky budou uveřejněny dne 31.5.2016

Co mám stavět?
Jelikož se blíží léto, tak hlavním úkolem bude: Postavit něco co se týká nebo se dá dělat v létě. Uvedu pár příkladů: Letní tábor, pláž s hotely a palmami, výlety na lodi. Prostě cokolik tě napadne co se dá dělat v létě není to prakticky nijak vymezené, cokoliv tě napadne.

Co vyhraješ?
Následující seznam je podle žebříčku výher:
  1. Minecraft Gift Code
  2. Libovolné VIP Navždy
  3. Libovolné VIP Navždy
  4. Libovolné VIP na 30 dní
  5. Libovolné VIP na 30 dní
Jak se bude vybírat výherce?
Sedm dní před koncem eventu Majitel sestaví team, který bude hodnotit (AT TEAM). Bude jich 10 a každý bude moc hodnotit od 1 - 10 bodů. Následně se vybere to 20, kteří budou mít nejvíc hlasů a z nich bude náhodně vybrán výherce!

Kam mám zaslat přihlášku?
https://craftmania.cz/forms/build-turnaj-1-2016.13/respond

Kde mám stavět?
Stavět se musí na serverech CM, tedy Creative 1 a Creative 2, nikde jinde.

Jak zjistím ID pozemku?
Stoupni si na pozemek a napiš /p info, ID pak už poznáš jsou to dvě čísla oddělené ; Př. 35;35

Když vyhraju VIP, mohu ho dát kamarádovi?
Ano můžeš, to mi pak napíšeš, když ho vyhraješ :D

Takže nezbývá popřát než hodně štěstí! :p

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
notyvole on mi pořád někde píše trapný, on snad fakt není normální -_- zbavte mě toho dementa OMG(men)
No ty vado, co jsem to za člověka, že nadávám úplně někomu jinýmu než mám

______________________________________________________________________________________________________________________(wtf) Nechápu 14x (poop) Poop 156x (punch) Rozbiju ti držku! 4578x (dislike)Dislike 156165x _______________________________________________________________________________________________________________________

Zdravím, přeji všem hodně ŠTĚSTÍ.

Já když stavět neumím, tak to také zkusím. Určitě dopřeju všem 1 Místo ( Spíše těm co maj Warez, ) aby vyhráli, když se hraje o Origo. ;)

Takže všem hodně štěstí a Bye Bye Internete! c:

(bobr)(bobr)(bobr)

Zdravím, přeji všem hodně ŠTĚSTÍ.

Já když stavět neumím, tak to také zkusím. Určitě dopřeju všem 1 Místo ( Spíše těm co maj Warez, ) aby vyhráli, když se hraje o Origo. ;)

Takže všem hodně štěstí a Bye Bye Internete! c:

(bobr)(bobr)(bobr)
Ďakujem, aj tebe GL :D (dúfam že to origo dostanem :3, aj keď šanca je 0,0009% keďže každý druhý stavia lepšie ako ja :D)

@MrWakeCZ Ešte dotaz keď ti tam dám pozemok spojený tak z 20 pozemkov nevadí ? :) Je to mesto a to kasíno je v ňom takže asi ho budeš musieť nájsť :D A inak keď ti dám ten ID plotu nestane sa s ním nič ? (Neodstrániš ho?)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status