• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Po 5 měsících je tu velký update BuildBattle, vše se změnilo prakticky nezůstalo nic ze starého BuildBattle, ani statistiky.

Co bylo změněno?
  • Nová aréna + lobby
  • Celkově jiný plugin
  • Odebrání x pluginů, teď už bez lagů...
  • VIP sloty
  • Nyní stavění trvá 6 minut a hlasování 10 vteřin.
  • Nových 150 slov (témat)
  • a dalších x věcí :O

Screenshot_12.png

Novinky

Efekty
Efektů je nyní méně ale jsou hezčí, jsou dostupné pro všechny :O

Screenshot_4.png

Podlaha
Již nejde měnit, jak se komu chce. Jsou předem před definované bloky, které podle mě stačí na úplně vše! :)

Screenshot_6.png

Čas
Konečně jde měnit čas! Takže pro některé stavby to bude epic atmosféra :O

Screenshot_8.png

Počasí
A ano i počasí jde měnit, jenom upozorním, že bouřka (blesky) budou pouze při hlasování.

Screenshot_9.png

Typy hlasování a nahlášení
Byly odebrány nevhodné typy hlasování a nahrazeny jinými + knížka. Ta knížka označuje stavby, co jsou "co se nemají stavět".

Screenshot_11.png

Nově lze i používat Moby/Monstra všechny nemají AI. Takže budou stát jako NPC! :)

No prakticky k tomu nemám co napsat. Musíte to zkusit a pak uvidíte co je nového :O ale celé to už teď vypadá úplně jinak! GG!.

2016-01-10_03.17.45.png

Screenshot_13.png

Komentáře

Status
Po 5 měsících je tu velký update BuildBattle, vše se změnilo prakticky nezůstalo nic ze starého BuildBattle, ani statistiky.

Co bylo změněno?
  • Nová aréna + lobby
  • Celkově jiný plugin
  • Odebrání x pluginů, teď už bez lagů...
  • VIP sloty
  • Nyní stavění trvá 6 minut a hlasování 10 vteřin.
  • Nových 150 slov (témat)
  • a dalších x věcí :O

Novinky

Efekty
Efektů je nyní méně ale jsou hezčí, jsou dostupné pro všechny :O

Podlaha
Již nejde měnit, jak se komu chce. Jsou předem před definované bloky, které podle mě stačí na úplně vše! :)

Čas
Konečně jde měnit čas! Takže pro některé stavby to bude epic atmosféra :O

Počasí
A ano i počasí jde měnit, jenom upozorním, že bouřka (blesky) budou pouze při hlasování.

Typy hlasování a nahlášení
Byly odebrány nevhodné typy hlasování a nahrazeny jinými + knížka. Ta knížka označuje stavby, co jsou "co se nemají stavět".

Nově lze i používat Moby/Monstra všechny nemají AI. Takže budou stát jako NPC! :)

No prakticky k tomu nemám co napsat. Musíte to zkusit a pak uvidíte co je nového :O ale celé to už teď vypadá úplně jinak! GG!.

to je dobrý waku a areny jsou husté :D už se těším až si tam zahraju :D

Ahoj, mám nápad! :D když někdo bude mít FAKT málo bodů, tak to třeba do chatu nepíše "Tak tenhle to nebude.." a nebo to třeba propadne do země, snesou se na to ze vzduchu TNTčka :D .. Ale prostě aby bylo poznat že to je hnusný :|

Ahoj, mám nápad! :D když někdo bude mít FAKT málo bodů, tak to třeba do chatu nepíše "Tak tenhle to nebude.." a nebo to třeba propadne do země, snesou se na to ze vzduchu TNTčka :D .. Ale prostě aby bylo poznat že to je hnusný :|
to je v minihře na Mineplaxu :D

Nemyslíš že by z toho boli lagy?

TEST

Žádný uživatel není online.
Status