• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jak si asi každý všiml, na serveru do lobby přibyla taková zajímavá ender truhla. Z této truhly budete dostávat gadgety do lobby, kity do her a jiné vylepšení na minigames.

Neplatí to tedy na Survival, Skyblock, Creative, Prison, Vanilla - pouze MiniGames!

cfb615d1c3a34736f1e4541181254abf36cd31fa.png

Jak získám CraftCoiny?
Dají se získat hraním, tedy výhrami, killy, zníčení postelí, umístění v žebříčku nebo již brzy za plnění Parkouru v lobby. :p

Dají se nějak zjistit jinak než v lobby?
Ano, na každý minihře pomocí příkazu /cc

Zatím jsou tedy dostupné v Gadgets pouze hlavy (105), časem ale budou přibývat a zpřístupní se i ostatní věci jako jsou Pets, Morphs, Mounts, Customes, Gadgets, Jukeboxes a mnohem víc.

Aktuálně CraftCoiny nejsou dostupné na těchto minihrách - Annihilation, SkyWars. Tyto minihry čeká update, tak je zbytečné to tam nyní dávat.

Komentáře

Status
D
Jednou bude ale CraftCoiny jsou primárně MiniGames měna, tyhle servery (Survival atd..) mají totiž každý svojí.

Můj :eek:
a prozradíš mi jak se jmenuje ??? pokud de stáhnout ?

A bodlo by pridat aj marry (wacky) a tie resky ste mali nehat tak teraz si zase zvykat (nailbiting)(nailbiting)(nailbiting) no dufam ze najdem navod na youtube (bored)

P
Jo klidně nedělá mi problém. Mám stejně v plánu, udělat pár užitečných tutoriálků :) + k tomu oživit náš kanál např. informovaností toho co je nového apod. :)

Je to super, ale tak trošku aji fail.. ja sem otevíral truhlu za 600 CC a padla mi hlava admina.. otevíral sem bednu za 1500 CC a byl sem natěšenej že mi padne wakova hlava, ale padla mi hlava helpera -,- a přitom za 600 CC mám hlavu admina tak OMG.. -,- :D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status