Silverfish003
Aktivní člen
UPOZORNĚNÍ
Tento příspěvek nemá s SkyBlock nic společného. Tento příspěvek nemá nikoho urazit, nemá ani trochu zesměšnit server Craftmania.Cz
Tento příspěvek je příběh podle pravdy.
Tento příspěvek nemá s SkyBlock nic společného. Tento příspěvek nemá nikoho urazit, nemá ani trochu zesměšnit server Craftmania.Cz
Tento příspěvek je příběh podle pravdy.
Dobrá práce Wejku! Možná si už někdo všiml že práce Wejka je "likvidování serveru craftmania.cz". Když jsem se sem poprvé připojil vypadalo to jako cool server tak jsem tu hrál a začalo se mi tu líbit. Bohužel MrWakeCZ se asi nudí asi potřebuje někoho naštvat a tak naschvál maže různý věci ze serveru jako například už neznáme přesný počet money ani neznáme když jsme na skyblocku počet CC. Teď je spíš hraní na CM mučení než nějáká zábava. A když se odpojuju ze serveru tak mám pořádnou radost že jsem pryč. Každopádně ten nový systém Crates se mi vůbec nelíbí jako několika dalším lidem a ten hnus co tam zbylo po warp crate... Ha.
Tenhle server se teda strašně zhoršil už sem nerad chodím. Ale i přesto se zde najdou nějáké světlé chvilky.
Tohle ale není konec! Pojďme se podívat ještě na nějáké hráče! Koho tam máme jako prvního? Thor4 nebo jak se jmenuje, krade, Derwax přišel díky němu o hlavu sepiiho doufám že na tebe taky jednou dojde :emoji_slight_smile:
Ale proč jen jednoho hráče? vždyť na serverech jsou ještě tisíce hloupých lidí kteří si taky nedají říct.
Jako například už jsme tu měli spoustu zlodějů na serveru ale hlavně věděli že já jsem úplně blbej natolik že mě můžou okrást a už jsem díky nim přišel o hodně peněz i věcí viz.Vtipně naplánovaná krádež,Podvody-Stížnost. Dále by CM mohla přidat "/report <nick> <duvod> <popis> <URL na stránku kde je ten screen>" pro okamžitý report hráče který dělá bordel, pokud na serveru nebude admin tak přes forum starým dobrým způsobem.
Mysery96
Nyní na chvíli odbočíme od Wejka a CM. Mysery96 jak všichni víme, nesnáší vánoce protože tvrdí že tyto sračky nemá rád. Přiznávám já vánoce taky nemám rád protože to je furt buzerování ze všech stran. Každopádně každý asi ví že Mysery měl spor s Tuka_eXtreme viz.Misery a jeho "vánoční projevy" + nedůvodné tresty. Nyní víme jak daleko je ochoten zajít. Marek123456 dostal od Mysery96 "předčasný" dáreček a to vánoční mute <3333 viz.Stížnost na Myseri96 Mimochodem jak se ti líbilo? můžeš mi klidně napsat jestli chceš .-. Každopádně jsi byl nepříjemný skoro vždy, nejen o vánocích, jak se ti líbil Silvestr? Byl jsi taky tak nafoukaný jako teď? Pls odepiš .-.
Minihry - vše co se týká arcade lobby
SPEEDBUILDERS
DRAWIT
DrawIt bývala mojí oblíbenou minihrou. Teď je off a je mi to popravdě i jedno ať je klidně off, stejně tam skoro nikdo nechodil.
GETDOWN
Na tohle nesmím zapomenout, GetDown je nejoblíbenější minihra na Arcade. Dá se ale perferktně ocheatovat, za jeden skok jste až dole na podlaze, prohlásí vás to jako vítěze kola. Ale jak se to dá ocheatovat? Snadno. Potřebujete jen počítač kterej je úplně na sr***, stáhnout si do něj minecraft, joinout se do hry, jít na get down, odportuje vás to do arény a než se aréna načte tak skočíte dolů, a ono vás to neodportne nahoru vy tam ZŮSTANETE a nedostanete jediný damage ani o jeden coin nepřijdete jen si skočíte a výhra je vaše. Ale to se povede jen někdy. Zkoušel jsem to a překvapivě to jde takže ko koukejte opravit :emoji_slight_smile: Tohle vás nemá nabádat aby jste začali podvádět, toto byl jen test.
BUILD BATTLE
Build Battle má strašně málo času viz.BuildBattle-Čas takže skoro nelze postavit nějákou hezkou stavbu. Během 5 minut dokážete postavit jenom takovej fakt hnusnej hranol z iron bloků.
BUILD BATTLE TEAM
Tohle je dobrá minihra. Týmovou prací lze opravdu postavit hezkou stavbu. Tohle je snad jediná minihra které bych asi nevytknul vůbec nic akorát jeden hráč bude třeba něco stavět a ten druhej mu to začne griefovat.
Prison 2.0
Prison 2.0 už měl být v listopadu, prosinci, a teď má být v lednu. Wejku nevím na čem jsi tedy v listopadu a prosinci pracoval asi na těch minihrách co? Beztak tam skoro nikdo nechodil a stejně byly limitované. Na prison 2.0 jsem se já a hodně dalších lidí těšilo vyjádři se k tomu nějak @MrWakeCZ Celkem mě to zajímá
Konec? OMYL! Milí přátelé toto je teprve začátek...
Jdeme se podívat dál!
BEDWARS - vše co se týká Bedwars lobby
Otravná změna shopu na SG, žebříky jsou super nápad. Kvalita BW však brzy začne klesat, taky na něj dojde.
NÁZORY BEZ CENZURY
aneb co si myslí hráči o serveru craftmania.cz
1. Hráči z CM
<Silverfish003> Co si myslíš o serveru CraftManiaCZ aktuálně?
<Sodos> CM nejzalagovanejší server co znám bloky se tu bugují, hrůza, nefunguje tu ani pojebaný bonemeal, samí kokoti osmiroční, warp pvp o velikosti 25x25 taky na hovno, půl dne není nikdo z AT tady taky na hovno
<FixBixCZ> Takhle když přehlídneš bugy tak super server komunita ujde a A-Team taky pohodka.. :emoji_smiley:
<MrZityGTs>nvm zlepšuje se
<ondraas1> Je to super server rád tu hraju akorát mě štve že tu není prison
<Mine_Go> To to fajny server je tu vela miniher su tu velmi pěkné stavby
---
Tyto odpovědi mě celkem překvapily. MrZityGTs tvoje odpověď mě překvapila nejvíc.
2. Hráči mimo CM
<AlexMoLP> JJ JE TO SUPER SERVER!
Ostatní hráči byli nějak přitroublí, nevěděli ani co je to server xD
---
KONEC
[Děkuji za přečtení! Wejkovi teďka je nejspíš do breku když ho takhle kritizuju bohužel, jaký sis to udělal takový to máš .-. RIP moje ruce půjdu si lehnout
Moment! Na něco bych málem zapomněl!
Speciální poděkování:
Sodos - Anketa
FixBixCZ - Anketa
MrZityGTs - Anketa
ondraas1 - Anketa
Mine_Go - Anketa
AlexMoLP - Anketa
Tuka_extreme - Námět
Mysery96 - Námět
MrWakeCZ - Specialní námět (Díky tobě to je tady, dostal jsem nápad tím že s tím, že všechno mažeš)
Můj komp - Dokázal to napsat
Pokud server bude postupovat takhle dál, budu schopen napsat druhý díl.
KONEC
Až se server vrátí do takového stylu jak jsme ho měli my hráči rádi, budu schopný tohle všechno odvolat.
Build Battle má strašně málo času viz.BuildBattle-Čas takže skoro nelze postavit nějákou hezkou stavbu. Během 5 minut dokážete postavit jenom takovej fakt hnusnej hranol z iron bloků.
BUILD BATTLE TEAM
Tohle je dobrá minihra. Týmovou prací lze opravdu postavit hezkou stavbu. Tohle je snad jediná minihra které bych asi nevytknul vůbec nic akorát jeden hráč bude třeba něco stavět a ten druhej mu to začne griefovat.
Prison 2.0
Prison 2.0 už měl být v listopadu, prosinci, a teď má být v lednu. Wejku nevím na čem jsi tedy v listopadu a prosinci pracoval asi na těch minihrách co? Beztak tam skoro nikdo nechodil a stejně byly limitované. Na prison 2.0 jsem se já a hodně dalších lidí těšilo vyjádři se k tomu nějak @MrWakeCZ Celkem mě to zajímá
Konec? OMYL! Milí přátelé toto je teprve začátek...
Jdeme se podívat dál!
BEDWARS - vše co se týká Bedwars lobby
Otravná změna shopu na SG, žebříky jsou super nápad. Kvalita BW však brzy začne klesat, taky na něj dojde.
NÁZORY BEZ CENZURY
aneb co si myslí hráči o serveru craftmania.cz
1. Hráči z CM
<Silverfish003> Co si myslíš o serveru CraftManiaCZ aktuálně?
<Sodos> CM nejzalagovanejší server co znám bloky se tu bugují, hrůza, nefunguje tu ani pojebaný bonemeal, samí kokoti osmiroční, warp pvp o velikosti 25x25 taky na hovno, půl dne není nikdo z AT tady taky na hovno
<FixBixCZ> Takhle když přehlídneš bugy tak super server komunita ujde a A-Team taky pohodka.. :emoji_smiley:
<MrZityGTs>nvm zlepšuje se
<ondraas1> Je to super server rád tu hraju akorát mě štve že tu není prison
<Mine_Go> To to fajny server je tu vela miniher su tu velmi pěkné stavby
---
Tyto odpovědi mě celkem překvapily. MrZityGTs tvoje odpověď mě překvapila nejvíc.
2. Hráči mimo CM
<AlexMoLP> JJ JE TO SUPER SERVER!
Ostatní hráči byli nějak přitroublí, nevěděli ani co je to server xD
---
KONEC
[Děkuji za přečtení! Wejkovi teďka je nejspíš do breku když ho takhle kritizuju bohužel, jaký sis to udělal takový to máš .-. RIP moje ruce půjdu si lehnout
Moment! Na něco bych málem zapomněl!
Speciální poděkování:
Sodos - Anketa
FixBixCZ - Anketa
MrZityGTs - Anketa
ondraas1 - Anketa
Mine_Go - Anketa
AlexMoLP - Anketa
Tuka_extreme - Námět
Mysery96 - Námět
MrWakeCZ - Specialní námět (Díky tobě to je tady, dostal jsem nápad tím že s tím, že všechno mažeš)
Můj komp - Dokázal to napsat
Pokud server bude postupovat takhle dál, budu schopen napsat druhý díl.
KONEC
Až se server vrátí do takového stylu jak jsme ho měli my hráči rádi, budu schopný tohle všechno odvolat.
Naposledy upravil moderátor: