• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak se vám líbí CM aktuálně?

• MOCMOCMOC OMG (9-10)

Votes: 14 32.6%
  • Nějak tak napůl (6-8)

Votes: 9 20.9%
  • Jde to dolů (4-5) (Moje volba)

Votes: 14 32.6%
  • Moc ne (2-3)

Votes: 2 4.7%
  • Vůbec (0-1)

Votes: 4 9.3%

• Total voters
    43
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
UPOZORNĚNÍ
Tento příspěvek nemá s SkyBlock nic společného. Tento příspěvek nemá nikoho urazit, nemá ani trochu zesměšnit server Craftmania.Cz
Tento příspěvek je příběh podle pravdy.

Dobrá práce Wejku! Možná si už někdo všiml že práce Wejka je "likvidování serveru craftmania.cz". Když jsem se sem poprvé připojil vypadalo to jako cool server tak jsem tu hrál a začalo se mi tu líbit. Bohužel MrWakeCZ se asi nudí asi potřebuje někoho naštvat a tak naschvál maže různý věci ze serveru jako například už neznáme přesný počet money ani neznáme když jsme na skyblocku počet CC. Teď je spíš hraní na CM mučení než nějáká zábava. A když se odpojuju ze serveru tak mám pořádnou radost že jsem pryč. Každopádně ten nový systém Crates se mi vůbec nelíbí jako několika dalším lidem a ten hnus co tam zbylo po warp crate... Ha.
Tenhle server se teda strašně zhoršil už sem nerad chodím. Ale i přesto se zde najdou nějáké světlé chvilky.
Tohle ale není konec! Pojďme se podívat ještě na nějáké hráče! Koho tam máme jako prvního? Thor4 nebo jak se jmenuje, krade, Derwax přišel díky němu o hlavu sepiiho doufám že na tebe taky jednou dojde :emoji_slight_smile:
Ale proč jen jednoho hráče? vždyť na serverech jsou ještě tisíce hloupých lidí kteří si taky nedají říct.
Jako například už jsme tu měli spoustu zlodějů na serveru ale hlavně věděli že já jsem úplně blbej natolik že mě můžou okrást a už jsem díky nim přišel o hodně peněz i věcí viz.Vtipně naplánovaná krádež,Podvody-Stížnost. Dále by CM mohla přidat "/report <nick> <duvod> <popis> <URL na stránku kde je ten screen>" pro okamžitý report hráče který dělá bordel, pokud na serveru nebude admin tak přes forum starým dobrým způsobem.

Mysery96

Nyní na chvíli odbočíme od Wejka a CM. Mysery96 jak všichni víme, nesnáší vánoce protože tvrdí že tyto sračky nemá rád. Přiznávám já vánoce taky nemám rád protože to je furt buzerování ze všech stran. Každopádně každý asi ví že Mysery měl spor s Tuka_eXtreme viz.Misery a jeho "vánoční projevy" + nedůvodné tresty. Nyní víme jak daleko je ochoten zajít. Marek123456 dostal od Mysery96 "předčasný" dáreček a to vánoční mute <3333 viz.Stížnost na Myseri96 Mimochodem jak se ti líbilo? můžeš mi klidně napsat jestli chceš :) .-. Každopádně jsi byl nepříjemný skoro vždy, nejen o vánocích, jak se ti líbil Silvestr? Byl jsi taky tak nafoukaný jako teď? Pls odepiš :) .-.

Minihry - vše co se týká arcade lobby
SPEEDBUILDERS
Speedbuilders už je skoro na odstranění protože na něj už stejně skoro nikdo nechodí. Teď všichni chodí jen na GetDown. Proč je na čekacím lobby na speedbuilders furt ten samý parkour? Proč ta samá místnost? Jiná aréna je kde? Proč je to furt stejné? A proč nepřidat nové stavby? Nebo ty staré poupravit? Už se je všichni naučili a už to není žádná "výzva".
DRAWIT

DrawIt bývala mojí oblíbenou minihrou. Teď je off a je mi to popravdě i jedno ať je klidně off, stejně tam skoro nikdo nechodil.
GETDOWN
Na tohle nesmím zapomenout, GetDown je nejoblíbenější minihra na Arcade. Dá se ale perferktně ocheatovat, za jeden skok jste až dole na podlaze, prohlásí vás to jako vítěze kola. Ale jak se to dá ocheatovat? Snadno. Potřebujete jen počítač kterej je úplně na sr***, stáhnout si do něj minecraft, joinout se do hry, jít na get down, odportuje vás to do arény a než se aréna načte tak skočíte dolů, a ono vás to neodportne nahoru vy tam ZŮSTANETE a nedostanete jediný damage ani o jeden coin nepřijdete jen si skočíte a výhra je vaše. Ale to se povede jen někdy. Zkoušel jsem to a překvapivě to jde takže ko koukejte opravit :emoji_slight_smile: Tohle vás nemá nabádat aby jste začali podvádět, toto byl jen test.

BUILD BATTLE
Build Battle má strašně málo času viz.BuildBattle-Čas takže skoro nelze postavit nějákou hezkou stavbu. Během 5 minut dokážete postavit jenom takovej fakt hnusnej hranol z iron bloků.
BUILD BATTLE TEAM

Tohle je dobrá minihra. Týmovou prací lze opravdu postavit hezkou stavbu. Tohle je snad jediná minihra které bych asi nevytknul vůbec nic akorát jeden hráč bude třeba něco stavět a ten druhej mu to začne griefovat.

Prison 2.0
Prison 2.0 už měl být v listopadu, prosinci, a teď má být v lednu. Wejku nevím na čem jsi tedy v listopadu a prosinci pracoval asi na těch minihrách co? Beztak tam skoro nikdo nechodil a stejně byly limitované. Na prison 2.0 jsem se já a hodně dalších lidí těšilo vyjádři se k tomu nějak @MrWakeCZ Celkem mě to zajímá

Konec? OMYL! Milí přátelé toto je teprve začátek...
Jdeme se podívat dál!

BEDWARS - vše co se týká Bedwars lobby
Otravná změna shopu na SG, žebříky jsou super nápad. Kvalita BW však brzy začne klesat, taky na něj dojde.

NÁZORY BEZ CENZURY
aneb co si myslí hráči o serveru craftmania.cz
1. Hráči z CM
<Silverfish003> Co si myslíš o serveru CraftManiaCZ aktuálně?

<Sodos> CM nejzalagovanejší server co znám bloky se tu bugují, hrůza, nefunguje tu ani pojebaný bonemeal, samí kokoti osmiroční, warp pvp o velikosti 25x25 taky na hovno, půl dne není nikdo z AT tady taky na hovno
<FixBixCZ> Takhle když přehlídneš bugy tak super server komunita ujde a A-Team taky pohodka.. :emoji_smiley:
<MrZityGTs>nvm zlepšuje se
<ondraas1> Je to super server rád tu hraju akorát mě štve že tu není prison
<Mine_Go> To to fajny server je tu vela miniher su tu velmi pěkné stavby
---
Tyto odpovědi mě celkem překvapily. MrZityGTs tvoje odpověď mě překvapila nejvíc.

2. Hráči mimo CM
<AlexMoLP> JJ JE TO SUPER SERVER!
Ostatní hráči byli nějak přitroublí, nevěděli ani co je to server xD
---
KONEC
[Děkuji za přečtení! Wejkovi teďka je nejspíš do breku když ho takhle kritizuju bohužel, jaký sis to udělal takový to máš .-. :) RIP moje ruce půjdu si lehnout
Moment! Na něco bych málem zapomněl!
Speciální poděkování:
Sodos - Anketa
FixBixCZ - Anketa
MrZityGTs - Anketa
ondraas1 - Anketa
Mine_Go - Anketa
AlexMoLP - Anketa
Tuka_extreme - Námět
Mysery96 - Námět
MrWakeCZ - Specialní námět (Díky tobě to je tady, dostal jsem nápad tím že s tím, že všechno mažeš)
Můj komp - Dokázal to napsat
Pokud server bude postupovat takhle dál, budu schopen napsat druhý díl.
KONEC
Až se server vrátí do takového stylu jak jsme ho měli my hráči rádi, budu schopný tohle všechno odvolat.

Naposledy upravil moderátor:
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Musím to číst s 3D brýlemi ale jinak je to v pohodě

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Nu v první řadě bych ti chtěl poděkovat, že jsi to napsal, jelikož mám aspoň šanci nějak najednou všechno sepsat, jak to je atd. Za nic se neomlouvej, kritika musí být a jsem rád, že jsi to napsal.

Nu ale začneme postupně....

naschvál maže různý věci ze serveru jako například už neznáme přesný počet money ani neznáme když jsme na skyblocku počet CC. Teď je spíš hraní na CM mučení než nějáká zábava.
Takže, za 1. koukni se do revizí, je tam jasně napsaný, že to je dočasně odebráno kvůli změně API v scoreboardech. Jelikož CM používá na Scoreboardy na survival serverech Featherboard, který nedávno byl aktualizovaný na verzi 4.0. Bylo tam dost změn a je proto potřeba předělat pár věcí, které nejsou otázkou 5 minut.

Navíc zjištění CraftCoinů máš na lobby, příkazem /cc, příkazem /menu, příkazem /profil a nevím kde ještě.. /coinshop. Možná by se toho našlo ještě víc...

Revize: https://craftmania.cz/dalsi/revize/ -> není tam všechno. Zaznamenávají se tam jenom věci, co mohou opravdu vidět hráči. Změny v nastavení linuxů, firewallů, přesměrování, změny v pluginech, programování atd. se tam nepíšou.

Každopádně ten nový systém Crates se mi vůbec nelíbí jako několika dalším lidem a ten hnus co tam zbylo po warp crate... Ha.
Je zajímavé, že mraky jiných hráčů to ohodnotilo jako něco, co opět nikdo nemá a nemusí se jako trubky portovat na /warp. Ano je to jiný, po 2 letech zavedených klíčů zavést jenom truhly je velký skok. Jenže jak jsem psal v samotném tématu tomu určené, minulý plugin se přestal aktualizovat a jelikož byl šifrovaný neměl jsem ho tedy ani jak opravit. Jinak by klíče dále byly...
Viz.: https://craftmania.cz/tema/zmena-crates.28173/

Dále by CM mohla přidat "/report <nick> <duvod> <popis> <URL na stránku kde je ten screen>" pro okamžitý report hráče který dělá bordel, pokud na serveru nebude admin tak přes forum starým dobrým způsobem.
Report již na serveru byl, byl i na jiných serverech a všechny jej zrušili. Proč? Ono je sice hezké, že to nahlásíte jenže problém nastává tehdy, že se to časem zahltí jelikož většina hráčů jsou schopný nahlašovat opravdu... s prominutím sračky. A abych se tím prbíral každýden několik hodin, protože někdo někomu poslal min peněz, nebo mu řekl, že je šmoula.. to promiň.

Speedbuilders už je skoro na odstranění protože na něj už stejně skoro nikdo nechodí. Teď všichni chodí jen na GetDown.
SpeedBuilder nebyly dlouho aktualizovaný, ví se o tom jenže pořád jsou hretelný. Dle plánů CM jsou na únor tohoto roku plánovaný update. Včetně již dole zmíněných DrawIt. ;)

Plán: https://ora.pm/project/10342/kanban

Dále bych chtěl zmínit hlavně to, co jsem psal v "Dnes neusínej..." tedy tématu o CM a plánech na rok 2018. Všechny minihry co jsou aktulně projdou kompletní revizí a předěláním. Důvod proč na GIGA Turnaji byly nový BedWars, je ten že se to testovalo na uveřejnení. Což zřejmě nikomu nedoteklo... ovšem, to by si někdo musel taky přečíst to téma.

Prison 2.0
Prison 2.0 už měl být v listopadu, prosinci, a teď má být v lednu. Wejku nevím na čem jsi tedy v listopadu a prosinci pracoval asi na těch minihrách co? Beztak tam skoro nikdo nechodil a stejně byly limitované. Na prison 2.0 jsem se já a hodně dalších lidí těšilo vyjádři se k tomu nějak @MrWakeCZ Celkem mě to zajímá
Píšu to již po několikáté Prison není normální server, co se udělá za týden a čau. Všechno tam musí být rozvržený, naplánovaný a hlavně dodělaný. Nechci uveřejnit Prison dřív než to bude hratelný, jelikož je tu mraky hráčů co tam budou pořád. A nechci aby dodělali celý prison (když bude nedodělaný) za 2 dny a pak bude nudex. To je to nejhorší co se může stát... tomu se má nový Prison vyvarovat i kdyby to bylo další půl roku čekání.

Důvod proč nebyl tehdy a tehdy a tehdy je ten. Že nedělám jenom Prison, ale také řídim serveru, opravuju server, kontroluju server a také mám osobní život, také někdy spím a také mám někdy pauzu nebo mi jebe z neustálého psaní týhle věty. A pokud někdo nechápe nebo nedělal server tak to nepochopí.

Zde máš půl plán... abys viděl kolik toho mám, je public. Může do něj koukat každý. Vše co mají vidět hráči je viditelné, jsou tam i věci co jsou private, ale to řešit nemusíte.. https://ora.pm/project/6917/kanban

Většina věcí jsou priritní nebo musí být ještě dřív než výjde Prison. Tzn. že x věcí stále blokuje vydání prisonu atd. A x věcí se také dělá okolo, né jen Prison. Nebo si myslíte, že se to jako nastaví a ono to pojede 7 let bez bugů, bez ničeho atd? Ne...

Závěrem... snažím se aby CM byla co nejméně zabugovaná ale uveďmě si pár věcí...
  • Zabugované bloky na minigames -> důvodem je anticheat, řeší se to pořád a jediným způsobem je změna nebo jiný navržení anticheatu. Ovšem to nevylučuje fakt, že se pak objeví zase mraky jiných bugů.
  • Creative 2 pořád padá -> ano padá, jelikož už nějaký ty týdny se tam řeší Crash itemy a jiný blbosti. Je mi záhadou, že je nedetekují pluginy a jiné věci. Proto taky jak si můžeš všimnou byla včera nějaká oprava na to. Tak doufám, že se to už postupně zmírní...
CM je možná na hovno server, nikdy taky nebyl nijak nejlepší. Přiznejme si, že konkurovat jiným serverům v zahraničí nemůže jelikož jsme warez (kdyby jsme přešli na online tak se opraví 50% bugů). Ovšem existuje zde určitý fakt, že i přes to to má svojí úroveň, která jiným serverům chybí.

SakuraSpike

Hypebeast Edition
Tak kritika bola dobrá aj veci ako tie Speedbuilders pasovali podľa mňa dobre.. Ale nemuselo to byť napísané tak ofenzívne :).. Ten prison chápem, ale ajtak nikoho čakať nebaví ;)

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Líbí se mi tvůj styl psaní a myslím si, že s tímhle stylem prorazíš :emoji_slight_smile: . Moc dobře se mi čte například část kde zmiňuješ, cituji
Zdrojový kód:
[/B][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/color][/b][/COLOR][/color][/color][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/color][/B][/b][/COLOR][/color][/COLOR][/B][/color][/B][/COLOR][/COLOR][/color][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER]
Velice romantické ale i poučné :emoji_thinking:

MatikozZ

Velmi známý člen
jedna věc se vyřeší -> stěžuje se na druhou
ta se vyřeší -> stěžuje se na další
fck logic

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Jestli bych to měl hodnotit, tak né body ale vlastními slovy. CM se vždy snažila být nejlepší server. Vždy chtěla být unikátní a jedinečná. Zažila šťastné chvíle ale i pády. Ty pády štvou mnoho hráčů, ale přiznejme si to... Wake dělá co může. Sám říkal, že se snaží připravovat nové a nové věci. Na nový rok uvedl, že CM podstoupí mnoha změnám, nové minhry, systémy. CM prošla letos taktéž mnoha změnami. Já si myslím že nejlepší vysvětlení má on v jeho článku - viz. Dnes neusínej...
(Jasně chápu to, že tohle je jen ANKETA o tom jak se komu CM líbí, ale nemůžeš ji odsuzovat - že to jde dolů, je to podpásovka a kašle se na všechno.. je třeba tomu dát čas, každý server má těžké chvíle se kterými se musí poprat, ale nedokože to bez nás, komunity, hráčů...my musíme být CM věrní a stále v ni věřit, ale je to názor každého)

Já v CM věřím, budu ji podporovat.

SakuraSpike

Hypebeast Edition
@Silverfish003 už ma trošku hneváš.. chováš sa ako malé decko a si je to otravné :/ .. skús sa zamyslieť.. Neponáraj CM.. Nikto ťa tu nedrží, ak sa ti na CM nepáči, tak choď na iné servery. Spravíš chybu, ale vážne tam choď radšej ako tu urážať.. Tvoje "názory" a konštruktívna kritika je niečo úplne iné :) :p

Silverfish003

Aktivní člen
Ah to jsem tak rád že jsi se ozval jelikož mě zajímala tvoje reakce. Takže hezky popořadě...
Takže, za 1. koukni se do revizí, je tam jasně napsaný, že to je dočasně odebráno kvůli změně API v scoreboardech.
Co je to API? :D
Report již na serveru byl, byl i na jiných serverech a všechny jej zrušili. Proč? Ono je sice hezké, že to nahlásíte jenže problém nastává tehdy, že se to časem zahltí jelikož většina hráčů jsou schopný nahlašovat opravdu... s prominutím sračky. A abych se tím prbíral každýden několik hodin, protože někdo někomu poslal min peněz, nebo mu řekl, že je šmoula.. to promiň.
Já nevím co to ty "sračky" podle tebe vlastně jsou. :D:D:D
SpeedBuilder nebyly dlouho aktualizovaný, ví se o tom jenže pořád jsou hretelný. Dle plánů CM jsou na únor tohoto roku plánovaný update. Včetně již dole zmíněných DrawIt. :emoji_wink:
Hm, to je vidět viz.Chybějící itemy nezapomeň na to mrknout :emoji_wink:
Píšu to již po několikáté Prison není normální server, co se udělá za týden a čau. Všechno tam musí být rozvržený, naplánovaný a hlavně dodělaný. Nechci uveřejnit Prison dřív než to bude hratelný, jelikož je tu mraky hráčů co tam budou pořád. A nechci aby dodělali celý prison (když bude nedodělaný) za 2 dny a pak bude nudex. To je to nejhorší co se může stát... tomu se má nový Prison vyvarovat i kdyby to bylo další půl roku čekání.
Takže když byl prison 2.0 odložen na 10.12. tak (myslím FixBixCZ) napsal že "prý" Wake 10.12. řekne že je hotovo, ale není si tím jistý bohužel ty jsi tak strašně pečlivý zahrajeme si pohádku: Byl jednou jeden MrWakeCZ a tomu se doma rozsypaly brambůrky ze stolu přímo do koberce tak to zbíral drobeček po drobečku, chips po chipsu... Zpátky od pohádek. Takže "Rozvržení" LOL time ran out, Naplánovaný - To snad není těžké ne? "Dodělaný" Nikdo nic nedodělá. Každej by tohle mohl říct, každý by se na to mohl vysra*.
Pápá :)

Silverfish003

Aktivní člen
@Silverfish003 už ma trošku hneváš.. chováš sa ako malé decko a si je to otravné :emoji_smirk: .. skús sa zamyslieť.. Neponáraj CM.. Nikto ťa tu nedrží, ak sa ti na CM nepáči, tak choď na iné servery. Spravíš chybu, ale vážne tam choď radšej ako tu urážať.. Tvoje "názory" a konštruktívna kritika je niečo úplne iné :emoji_slight_smile: :emoji_stuck_out_tongue:
Ah, to jsi ty ten buzerant z CM! Tebe si moc dobře pamatuju furt jsi mě štval... ještě to pokušení se tady ozvat... Doufám že na tebe taky jednou dojde :emoji_wink:

Nikdo se tě na nic neptal

Naposledy upravil moderátor:

Xenpai_

sudo rm /srv
Co je to API? :emoji_smiley:
Napíšu to tak, aby jsi to pochopil... Většina pluginů obsahuje takzvané "API", které umožňuje používat kódy z jednoho pluginu v ostatních. Řekněme třeba plugin GadgetsMenu. Děláš vlastní plugin a chceš givnout zcela náhodně MysteryBox, ale nechceš použít Bukkit#dispatchCommand. Tak použiješ GadgetsMenuAPI, které má kód na givnutí MysteryBoxu takto: "playerManager.giveMysteryBoxes(MysteryBoxType mysteryBoxType, Long expiryDate, boolean requirePerm, String details, int amount)". Doufám, že to stačilo :d

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.