• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak se vám líbí CM aktuálně?

• MOCMOCMOC OMG (9-10)

Votes: 14 32.6%
  • Nějak tak napůl (6-8)

Votes: 9 20.9%
  • Jde to dolů (4-5) (Moje volba)

Votes: 14 32.6%
  • Moc ne (2-3)

Votes: 2 4.7%
  • Vůbec (0-1)

Votes: 4 9.3%

• Total voters
    43
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Napíšu to tak, aby jsi to pochopil... Většina pluginů obsahuje takzvané "API", které umožňuje používat kódy z jednoho pluginu v ostatních. Řekněme třeba plugin GadgetsMenu. Děláš vlastní plugin a chceš givnout zcela náhodně MysteryBox, ale nechceš použít Bukkit#dispatchCommand. Tak použiješ GadgetsMenuAPI, které má kód na givnutí MysteryBoxu takto: "playerManager.giveMysteryBoxes(MysteryBoxType mysteryBoxType, Long expiryDate, boolean requirePerm, String details, int amount)". Doufám, že to stačilo :d
Moc složité, nestačí :p

Xenpai_

sudo rm /srv
Je fakt že se Craftmanie změnila :emoji_thinking:
Vy, kteří tu nejste od 2015 máte co říkat o změnách. xD CM byla v nejlepším stádiu v roce 2015 a v části 2016, kdy tady hrálo 1000+ hráčů a hry byly kvalitní. Sice tu bylo hackerů narváno, ale v té době byli CheatHunteři a hlavně milované Anni bez blbostí, jako Horserider a Defender nebo přenosného Craftingu. Teď je štěstí to, že chytneš plnou hru BedWars.

granik

Velmi známý člen
Ne že se změnila ale parádně se zhoršila. Už tam nerad chodím
Silvrev hraju tam už 3 roky pamatuji si skoro každého Admina chtěl jsem zde být Builder protože moc hezky dyzajnuji a stavím nu, ale musím si počkat :emoji_wink:

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
@Silverfish003 , když si u těch pohádek.. Řekneš mi prosím zase nějakou podobnou, kterou si napsal v prvním příspěvku? :emoji_hugging: :emoji_innocent:
Moc,moc,moc se mi líbila a chtěl bych další, tak prosím :emoji_blush: :emoji_innocent:

RainyJohnn

                          
Craftmania má svoje - i + .... Minihry jsou tu kvalitní (až na bugy) a hezký postavené... ´To že to chvilku trvá to nevadí.. Já jsem na cm nikdy moc nehrál .. začal jsem tu hrát až v lednu/unoru 2017... Ale kdysi když jsem začínal s mc, tak jsem se jednou připojil a bylo to tu super (víc hráčů, více miniher) ale měl jsem jiné servery..Lituji toho že jsem tu nezůstal..

Silverfish003

Aktivní člen
Tak sem prostě jednodušše nechoď...
Víš já už jsem si vytvořil přátelství mezi několika lidni, nevidím důvod proč odcházet.

@Silverfish003 , když si u těch pohádek.. Řekneš mi prosím zase nějakou podobnou, kterou si napsal v prvním příspěvku? :emoji_hugging: :emoji_innocent:
Moc,moc,moc se mi líbila a chtěl bych další, tak prosím :emoji_blush: :emoji_innocent:
Myslíš tu o Wakeovi a chipsech? žádný problém.

Když už si bereš boží jméno (mé) do držky.. Zkus ho aspoň napsat gramaticky správně..
Takže ty se mi snažíš vnutit že já neumím psát... přečti si ten úryvek o sobě znovu, když se logicky zamyslíš, dojde ti že je to napsané správně :emoji_wink:

HAHAH

Je zajímavé číst vaše odpovědi jak se nakonec z jednoho témata stanou 3 v jednom a úplně se změní téma

Naposledy upravil moderátor:

Voojta

CM má jistě mnoho -, avšak i mnoho +, nechápu taky proč si tohle téma udělal když si názor nad CM dokáže představit každý sám a nepíše o tom několik příspěvků, ale ok.

Hráči jdou dolů, hm, pravda, ale až tu nebude xclick komunita, L, ez komunita, tak tu zas bude nad 700 hráčů.

Zamysli se, pápá, škr škr
Reakce: To je dement umírám nad jeho demencí :

Teď já
Zamysli se, pápá

OČEKÁVÁM HATE HAHA

Xenpai_

sudo rm /srv
CM má jistě mnoho -, avšak i mnoho +, nechápu taky proč si tohle téma udělal když si názor nad CM dokáže představit každý sám a nepíše o tom několik příspěvků, ale ok.

Hráči jdou dolů, hm, pravda, ale až tu nebude xclick komunita, L, ez komunita, tak tu zas bude nad 700 hráčů.

Zamysli se, pápá, škr škr
Reakce: To je dement umírám nad jeho demencí :

Teď já
Zamysli se, pápá

OČEKÁVÁM HATE HAHA
Hráči nešli dolů kvůli komunitě, ale kvůli verzi. 1.8 - 1000+ hráčů, den přechodu: 450 nebo méně

Xenpai_

sudo rm /srv
Já jsem mluvil už o 1.9, zažil jsem to, nechtěl jsem přechod na 1.9, takže vím, proč tolik lidí odešlo. #ProtocolSupportNaCM

MercyCZ

Living meme
UPOZORNĚNÍ
Tento příspěvek nemá s SkyBlock nic společného. Tento příspěvek nemá nikoho urazit, nemá ani trochu zesměšnit server Craftmania.Cz
Tento příspěvek je příběh podle pravdy.

Dobrá práce Wejku! Možná si už někdo všiml že práce Wejka je "likvidování serveru craftmania.cz". Když jsem se sem poprvé připojil vypadalo to jako cool server tak jsem tu hrál a začalo se mi tu líbit. Bohužel MrWakeCZ se asi nudí asi potřebuje někoho naštvat a tak naschvál maže různý věci ze serveru jako například už neznáme přesný počet money ani neznáme když jsme na skyblocku počet CC. Teď je spíš hraní na CM mučení než nějáká zábava. A když se odpojuju ze serveru tak mám pořádnou radost že jsem pryč. Každopádně ten nový systém Crates se mi vůbec nelíbí jako několika dalším lidem a ten hnus co tam zbylo po warp crate... Ha.
Tenhle server se teda strašně zhoršil už sem nerad chodím. Ale i přesto se zde najdou nějáké světlé chvilky.
Tohle ale není konec! Pojďme se podívat ještě na nějáké hráče! Koho tam máme jako prvního? Thor4 nebo jak se jmenuje, krade, Derwax přišel díky němu o hlavu sepiiho doufám že na tebe taky jednou dojde :emoji_slight_smile:
Ale proč jen jednoho hráče? vždyť na serverech jsou ještě tisíce hloupých lidí kteří si taky nedají říct.
Jako například už jsme tu měli spoustu zlodějů na serveru ale hlavně věděli že já jsem úplně blbej natolik že mě můžou okrást a už jsem díky nim přišel o hodně peněz i věcí viz.Vtipně naplánovaná krádež,Podvody-Stížnost. Dále by CM mohla přidat "/report <nick> <duvod> <popis> <URL na stránku kde je ten screen>" pro okamžitý report hráče který dělá bordel, pokud na serveru nebude admin tak přes forum starým dobrým způsobem.

Mysery96

Nyní na chvíli odbočíme od Wejka a CM. Mysery96 jak všichni víme, nesnáší vánoce protože tvrdí že tyto sračky nemá rád. Přiznávám já vánoce taky nemám rád protože to je furt buzerování ze všech stran. Každopádně každý asi ví že Mysery měl spor s Tuka_eXtreme viz.Misery a jeho "vánoční projevy" + nedůvodné tresty. Nyní víme jak daleko je ochoten zajít. Marek123456 dostal od Mysery96 "předčasný" dáreček a to vánoční mute <3333 viz.Stížnost na Myseri96 Mimochodem jak se ti líbilo? můžeš mi klidně napsat jestli chceš :) .-. Každopádně jsi byl nepříjemný skoro vždy, nejen o vánocích, jak se ti líbil Silvestr? Byl jsi taky tak nafoukaný jako teď? Pls odepiš :) .-.

Minihry - vše co se týká arcade lobby
SPEEDBUILDERS
Speedbuilders už je skoro na odstranění protože na něj už stejně skoro nikdo nechodí. Teď všichni chodí jen na GetDown. Proč je na čekacím lobby na speedbuilders furt ten samý parkour? Proč ta samá místnost? Jiná aréna je kde? Proč je to furt stejné? A proč nepřidat nové stavby? Nebo ty staré poupravit? Už se je všichni naučili a už to není žádná "výzva".
DRAWIT
DrawIt bývala mojí oblíbenou minihrou. Teď je off a je mi to popravdě i jedno ať je klidně off, stejně tam skoro nikdo nechodil.

GETDOWN

Na tohle nesmím zapomenout, GetDown je nejoblíbenější minihra na Arcade. Dá se ale perferktně ocheatovat, za jeden skok jste až dole na podlaze, prohlásí vás to jako vítěze kola. Ale jak se to dá ocheatovat? Snadno. Potřebujete jen počítač kterej je úplně na sr***, stáhnout si do něj minecraft, joinout se do hry, jít na get down, odportuje vás to do arény a než se aréna načte tak skočíte dolů, a ono vás to neodportne nahoru vy tam ZŮSTANETE a nedostanete jediný damage ani o jeden coin nepřijdete jen si skočíte a výhra je vaše. Ale to se povede jen někdy. Zkoušel jsem to a překvapivě to jde takže ko koukejte opravit :emoji_slight_smile: Tohle vás nemá nabádat aby jste začali podvádět, toto byl jen test.

BUILD BATTLE
Build Battle má strašně málo času viz.BuildBattle-Čas takže skoro nelze postavit nějákou hezkou stavbu. Během 5 minut dokážete postavit jenom takovej fakt hnusnej hranol z iron bloků.
BUILD BATTLE TEAM
Tohle je dobrá minihra. Týmovou prací lze opravdu postavit hezkou stavbu. Tohle je snad jediná minihra které bych asi nevytknul vůbec nic akorát jeden hráč bude třeba něco stavět a ten druhej mu to začne griefovat.

Prison 2.0
Prison 2.0 už měl být v listopadu, prosinci, a teď má být v lednu. Wejku nevím na čem jsi tedy v listopadu a prosinci pracoval asi na těch minihrách co? Beztak tam skoro nikdo nechodil a stejně byly limitované. Na prison 2.0 jsem se já a hodně dalších lidí těšilo vyjádři se k tomu nějak @MrWakeCZ Celkem mě to zajímá

Konec? OMYL! Milí přátelé toto je teprve začátek...
Jdeme se podívat dál!

BEDWARS - vše co se týká Bedwars lobby
Otravná změna shopu na SG, žebříky jsou super nápad. Kvalita BW však brzy začne klesat, taky na něj dojde.

NÁZORY BEZ CENZURY

aneb co si myslí hráči o serveru craftmania.cz
1. Hráči z CM
<Silverfish003> Co si myslíš o serveru CraftManiaCZ aktuálně?
---
<Sodos> CM nejzalagovanejší server co znám bloky se tu bugují, hrůza, nefunguje tu ani pojebaný bonemeal, samí kokoti osmiroční, warp pvp o velikosti 25x25 taky na hovno, půl dne není nikdo z AT tady taky na hovno
<FixBixCZ> Takhle když přehlídneš bugy tak super server komunita ujde a A-Team taky pohodka.. :emoji_smiley:
<MrZityGTs> nvm zlepšuje se

<ondraas1> Je to super server rád tu hraju akorát mě štve že tu není prison
<Mine_Go> To to fajny server je tu vela miniher su tu velmi pěkné stavby
---
Tyto odpovědi mě celkem překvapily. MrZityGTs tvoje odpověď mě překvapila nejvíc.
-------
2. Hráči mimo CM
<AlexMoLP> JJ JE TO SUPER SERVER!
Ostatní hráči byli nějak přitroublí, nevěděli ani co je to server xD
---
KONEC

Děkuji za přečtení! Wejkovi teďka je nejspíš do breku když ho takhle kritizuju bohužel, jaký sis to udělal takový to máš .-. :) RIP moje ruce půjdu si lehnout
Moment! Na něco bych málem zapomněl!
Speciální poděkování:
Sodos - Anketa
FixBixCZ - Anketa
MrZityGTs - Anketa
ondraas1 - Anketa
Mine_Go - Anketa
AlexMoLP - Anketa
Tuka_extreme - Námět
Mysery96 - Námět
MrWakeCZ - Specialní námět (Díky tobě to je tady, dostal jsem nápad tím že s tím, že všechno mažeš)
Můj komp - Dokázal to napsat

Pokud server bude postupovat takhle dál, budu schopen napsat druhý díl.
KONEC.

Až se server vrátí do takového stylu jak jsme ho měli my hráči rádi, budu schopný tohle všechno odvolat.[/i]

[/B][/B]
[/B]

[/CENTER][/CENTER]

Tak... Abych se taky nějak smysluplně vyjádřil, napíšu svůj názor, snad to nikoho neurazí...

Větu "CM jde do sraček, rip AT, rip server" slýchám už od přechodu na 1.9., zrušení starého vedení, posledních změn na serveru až do teď. Chápu, jste naštvaní, server má hodně chyb a vás přestává bavit server takový, jaký je. Přesně to si všichni, včetně Waka uvědomujeme, proto taky děláme první poslední, aby se vám, hráčům, na serveru líbilo. Jakožto někdo, kdo je na CM pořádně známý od Dubna (tou dobou jsem si někdy měnil nick na ten, co mám teď) si můžete moje názory vyložit všelijak, ale věřte, že na craftmanii už taky nějaký pátek hraju a že jsou tu věci, co mi příjdou typické pro CM.

Odstartujem pěkně zlehoučka
Máš hodně keců proti admin teamu (nebo teda spíš proti jednomu členovi – Miserymu) co si budeme povídat, AT s věkovým průměrem pod 19 nebude asi nijak extra profesionální, sám Wake si z toho dělá srandu, že má mladý AT, ale server ještě kvůli nám nespadl, pomáháme dobře, i když občas uděláme chybu. Co se Miseryho týče, jeho přístup jde fakt mimo mojí hlavu, jelikož říká, jak je mu to jedno, jestli si dá někdo stížnost, jestli se někomu nelíbí ban a podobně. Na druhou stranu, stojí si za svými tresty, něco co u nás tolik ATeamáků nedokáže. Každopádně Misera může být podivín, ale je to svým spůsobem i frajer.

Bugy
Ajé, slavné bugy. Nevím, jak dlouho tu hraješ, ale co já pamatuju, tak Wake byl vždy na opravy bugů sám, nenechal si pomoct, nenechal si do ničeho kecat (alespoň od nás ne) chvála bohu Kopiisovi, že má Wake o starost míň s webem, protože jinak by jsme byli bez prisonu ještě do prázdnin. Novinkou jsou tedy Developeři. Trio chlapců, kteří pomáhají nastavovat craftmanii, dokonce @Liturkey měl pod palcem letošní vánoční minihry... (I když měly mouchy). Nevím sice, jakou roli hrají @Nerdy42 a @DominickK15, ale jsou to chlapci, kteří se zasluhují o menší práci pro waka a to jim dodává na důležitosti.

Minihry
Nu, jak říkám, je pravda, že když se na CM hrajou akorát BW a SW, ostatní minihry nemají smysl... Byly tu SkyGigants, které nám vydržely chvíli, protože je pak už nikdo nehrál, podobný osud potkává zbytek Arcade miniher, dnes a denně. Craftmania je podle mně ale spíš Survival server, máme k tomu i Creative server (servery, ale na crea1 nikdo nechodí, lol) a brzo bude i ten prison.

Komunita
O tomhle jsi sice (nejspíš) nepsal, ale vzhledem k velikosti serveru máme dost dobrou komunitu... Sice je to bláznivá komunita, ale nikde jinde nevídám, že bych potkal nějaký mě známý nick na survivalu i na minihrách. Často hraju s mými kamarády z Crea, o kterých ani nevím, že hrají SkyWars, přitom jsou v tabulce, tady na webu.

Závěrem
Chápu tě a tvou kritiku, s pár věcma souhlasím, s pár ne. Podle mě není problém, že jsi si vylil srdíčko, naopak, je to vítané.

Přeju ti pěkný den :)
[/B]
[/B]
[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/color][/b][/COLOR][/color][/color][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/color][/B][/b][/COLOR][/color][/COLOR][/B][/color][/B][/COLOR][/COLOR][/color][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER]

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.