• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak se vám líbí CM aktuálně?

• MOCMOCMOC OMG (9-10)

Votes: 14 32.6%
  • Nějak tak napůl (6-8)

Votes: 9 20.9%
  • Jde to dolů (4-5) (Moje volba)

Votes: 14 32.6%
  • Moc ne (2-3)

Votes: 2 4.7%
  • Vůbec (0-1)

Votes: 4 9.3%

• Total voters
    43
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Co se Miseryho týče, jeho přístup jde fakt mimo mojí hlavu, jelikož říká, jak je mu to jedno, jestli si dá někdo stížnost, jestli se někomu nelíbí ban a podobně. Na druhou stranu, stojí si za svými tresty, něco co u nás tolik ATeamáků nedokáže. Každopádně Misera může být podivín, ale je to svým spůsobem i frajer.
Ovšem, že mi je jedno jestli na mě podá stížnost někdo kdo má trest oprávněně.. Přece si z toho nebudu něco dělat když za to může on, ne? A pokud někdo stížnost dát chce.. ať dá.. je to jeho právo, které respektuji.
Proč bych měl brát ohledy na to jestli se trestanému líbí trest? Pokud se mu nelíbí, že je trestaný, má se tak chovat..

Každopádně moc pěkně napsané a souhlasím s tím co jsi napsal.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ah, to jsi ty ten buzerant z CM! Tebe si moc dobře pamatuju furt jsi mě štval... ještě to pokušení se tady ozvat... Doufám že na tebe taky jednou dojde :emoji_wink:

Nikdo se tě na nic neptal
Aspoň neni buerant z GayTeam jako ty VIP.

DenisJ

My life is cringe
CM že je zalagovaná? Nemám na ni ani jeden fps drop, když jdu na GT tak jedu na 5 fps a to ještě přeháním

A ty silverfish nebo co jsi jak už tu někdo říkal, buďto odejdi nebo nenadávej na CM. Získáš si tím max lidi co tě nebudou mít rádi. Můžeš si jít třeba na ten GT jestli ti připadá CM zalagovaná

A za mě je tenhle příspěvek úplně zbytečný, jen hate na server. Chápu kdyby to mělo hlavu a patu ale tohle nemá ani jedno z toho

Silverfish003

Aktivní člen
CM že je zalagovaná? Nemám na ni ani jeden fps drop, když jdu na GT tak jedu na 5 fps a to ještě přeháním
Tak na to se zeptej Sodose, ne mě.
A ty silverfish nebo co jsi jak už tu někdo říkal, buďto odejdi nebo nenadávej na CM.
Už to píšu podruhé. Já už tu mám i pár přátel a je mi úplně jedno zda mě opustí. Co se týče jak jsi dále psal ať zmiznu, až naprší a ushne. a ten GayTeam hrůza tam lítaj bany jako po másle... za reklamu tam máš ban za měsíc, a ten jsem právěže dostal bezdůvodně. dále na GT tam je bug za bugem... položím gold block a on se změní na diamond block, vykopu ho, opravdu diamond block. No tak jsem byl bohatej no, stejně mi ty dia nakonec ukradli. Lidi na CM si ze mě dělali legraci už od toho okamžiku co jsem se s plnou radostí poprvé připojil na SkyBlock... Všichni "/msg Silverfish003 Noobíček noobíček zkus udělat screeneček" Ačkoliv to zní vtipně, bohužel tohle jste mi dělali a to jsem si to v té době vůbec nezasloužil. Když jsem Minecraft ještě neměl tak jsem se učil Crafting recepty, redstone obvody a ještě kopu dalších věcí. Když jsem se naučil dávat screeny na forko, tak jsem práskal o sto šest to je pravda. Ale zase jste si měli dávat pozor zda nejsem na SkyBlocku nebo prostě někde jinde. Někdo mě začal nenávidět že furt práskám. Popravdě je to VAŠE vina že furt práskám protože mám díky Vám mi materiál o čem napsat na forko NIKDY nedojde. Takže nejdřív někdo naštve toho druhýho, pak druhý zareaguje, já nafotím, pak si někdo všimne že já jsem na SkyBlock online a potom mi začnete nadávat... No takhle to prostě s váma chodí! Dva se nesnášejí a pak se strhne hádka.

Ryuza

Nový člen
Kritika je dobrá ale aj absurdná.Ak ťa tu nebaví hrať nikto ťa nenúti.Ja osobne mám tento server rád a teším sa na Prison :).A čo sa týka pádov to je život aleje len na tebe či sa postavíš a pôjdeš ďalej alebo spadneš ešte nižšie .Inak príjemný dník vám prajem :)Skôr podvečer ale to nevadí.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.