• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj tohle téma je všeobecně o Komunitě Creative... Chci tady vidět co si přesně myslíte o těhlech 2 serverech...

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Ahoj tohle téma je všeobecně o Komunitě Creative... Chci tady vidět co si přesně myslíte o těhlech 2 serverech...
Creative vždycky byl, je a bude serverem pro naše mladé vrstevníky. Máš to tak všude. Je to nejlehčí hraní v minecraftu, žádné resky, žádné peníze, jen rodiny a všechno free. Zvykej si :D Tuhle komunitu nezměníš :eek: :p

Walder_

Velmi známý člen
Creative vždycky byl, je a bude serverem pro naše mladé vrstevníky. Máš to tak všude. Je to nejlehčí hraní v minecraftu, žádné resky, žádné peníze, jen rodiny a všechno free. Zvykej si :emoji_smiley: Tuhle komunitu nezměníš :emoji_astonished: :emoji_stuck_out_tongue:

Sice tam hraji a zakoupil jsem si tam VIP+, ale nedělám to proto, abych byl v těch jejich seznamkách, rodinách.. městech atd... Stavím tam jen hezké stavby.. ne jak oni ty kostky/krabice... Snažím se zlepšit svojí dokonalost ve stavbách a zkusit nábor na buildera... Ale jestli mi tato komunita bude kazit tuto hru tak končím.. Jednou jsem se dostal do situace, kdy hráč mě urazil.. Pak jsem mu to vrátil vulgarismem a nahlásil mě.. Samozřejmě AT bral ohled jenom na nahlášení příspěvku, takže na mou osobu.. a nahledal chybu třeba ještě v něm.. Takže já ban na 3 hodiny + 2 hodiny mute a děcko si dál hraje ty jeho rodiny..

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Sice tam hraji a zakoupil jsem si tam VIP+, ale nedělám to proto, abych byl v těch jejich seznamkách, rodinách.. městech atd... Stavím tam jen hezké stavby.. ne jak oni ty kostky/krabice... Snažím se zlepšit svojí dokonalost ve stavbách a zkusit nábor na buildera... Ale jestli mi tato komunita bude kazit tuto hru tak končím.. Jednou jsem se dostal do situace, kdy hráč mě urazil.. Pak jsem mu to vrátil vulgarismem a nahlásil mě.. Samozřejmě AT bral ohled jenom na nahlášení příspěvku, takže na mou osobu.. a nahledal chybu třeba ještě v něm.. Takže já ban na 3 hodiny + 2 hodiny mute a děcko si dál hraje ty jeho rodiny..
Ahoj,
vidím že ses rozepsal. Jasný, každej se chce zlepšovat. Ale to jde přece všude jinde. Navíc např. v singlu si tam můžeš nahodit neomezeně velký pozemek, WE atd. Komunita je tam na nic, to vím, ale ty se jí nesmíš nijak zatěžovat nebo nechat shazovat. Když stavíš, vypni chat a nahoď písničky, prostě se hoď do klidu. Tenhle ani žádný další příspěvěk nic na kvalitě nezlepší, jen se o tom bude mírně vědět, což je o ničem. Chápu, že si chceš občas pokecat s normálními lidmi na creativu, ale těch je tam hrstka, zkus si je najít a určitě se naučíš ignorovat tu špatnou část a s tou dobrou se budeš výborně bavit. ;)

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj,
vidím že ses rozepsal. Jasný, každej se chce zlepšovat. Ale to jde přece všude jinde. Navíc např. v singlu si tam můžeš nahodit neomezeně velký pozemek, WE atd. Komunita je tam na nic, to vím, ale ty se jí nesmíš nijak zatěžovat nebo nechat shazovat. Když stavíš, vypni chat a nahoď písničky, prostě se hoď do klidu. Tenhle ani žádný další příspěvěk nic na kvalitě nezlepší, jen se o tom bude mírně vědět, což je o ničem. Chápu, že si chceš občas pokecat s normálními lidmi na creativu, ale těch je tam hrstka, zkus si je najít a určitě se naučíš ignorovat tu špatnou část a s tou dobrou se budeš výborně bavit. :emoji_wink:
No dobře... skusím to a písničky jsem si už pouštěl dřív :D

_SlimikCs_

Aktivní člen
Ja tky stavim pekne ale v survivalu nemam skoro z ceho xD

_SlimikCs_

Aktivní člen
Blbec je blbec a blbcem zůstane, tak to bylo, je a nikdo to bohuzel nezmeni
Myslim ty kidy

MercyCZ

Living meme
Creative... No, je jasný, že tam budou 2 druhy lidí: Mladší hráči - kteří zakládají takové ty Rodiny, města a jiné rollplaye, což ke komunitě creativu neodmyslitelně patří, nejenom na CZ/SK serverech, ale i v zahraničí. Tito hráči ale tvoří většinu Creative (hlavě dvojky) serveru. Samozřejmě, je zde i ta druhá skupina - tedy všichni ostatní... Pamatuju si, jak jsem dvěma kamarádům pomáhal stavět nádherné lodě, jiným dvěma klukům jsem pomáhal s rekonstrukcí pláže Omaha na jednom velkém plotu... Tito lidé také tvoří komunitu creativu (převážně tedy jedničky) a s těmi já se bavím radši.

Závěrem bych jenom napsal, že jako komunita je creative celkem podobná jako všude jinde, ale stejně tak je výjmečná svým vlastním způsobem... Také proto mám na creativu nejvíc nahraného času a pokaždé tam rád zajdu. Ne jako Helper, ale jako člověk, který se rád pobaví a nebo si zahraje v nějakém tom Rollplayi.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.