Creative vždycky byl, je a bude serverem pro naše mladé vrstevníky. Máš to tak všude. Je to nejlehčí hraní v minecraftu, žádné resky, žádné peníze, jen rodiny a všechno free. Zvykej siAhoj tohle téma je všeobecně o Komunitě Creative... Chci tady vidět co si přesně myslíte o těhlech 2 serverech...
Creative vždycky byl, je a bude serverem pro naše mladé vrstevníky. Máš to tak všude. Je to nejlehčí hraní v minecraftu, žádné resky, žádné peníze, jen rodiny a všechno free. Zvykej si :emoji_smiley: Tuhle komunitu nezměníš :emoji_astonished: :emoji_stuck_out_tongue:
Ahoj,Sice tam hraji a zakoupil jsem si tam VIP+, ale nedělám to proto, abych byl v těch jejich seznamkách, rodinách.. městech atd... Stavím tam jen hezké stavby.. ne jak oni ty kostky/krabice... Snažím se zlepšit svojí dokonalost ve stavbách a zkusit nábor na buildera... Ale jestli mi tato komunita bude kazit tuto hru tak končím.. Jednou jsem se dostal do situace, kdy hráč mě urazil.. Pak jsem mu to vrátil vulgarismem a nahlásil mě.. Samozřejmě AT bral ohled jenom na nahlášení příspěvku, takže na mou osobu.. a nahledal chybu třeba ještě v něm.. Takže já ban na 3 hodiny + 2 hodiny mute a děcko si dál hraje ty jeho rodiny..
No dobře... skusím to a písničky jsem si už pouštěl dřívAhoj,
vidím že ses rozepsal. Jasný, každej se chce zlepšovat. Ale to jde přece všude jinde. Navíc např. v singlu si tam můžeš nahodit neomezeně velký pozemek, WE atd. Komunita je tam na nic, to vím, ale ty se jí nesmíš nijak zatěžovat nebo nechat shazovat. Když stavíš, vypni chat a nahoď písničky, prostě se hoď do klidu. Tenhle ani žádný další příspěvěk nic na kvalitě nezlepší, jen se o tom bude mírně vědět, což je o ničem. Chápu, že si chceš občas pokecat s normálními lidmi na creativu, ale těch je tam hrstka, zkus si je najít a určitě se naučíš ignorovat tu špatnou část a s tou dobrou se budeš výborně bavit. :emoji_wink:
Ja tky stavim pekne ale v survivalu nemam skoro z ceho xDSice tam hraji a zakoupil jsem si tam VIP+, ale nedělám to proto, abych byl v těch jejich seznamkách, rodinách.. městech atd... Stavím tam jen hezké stavby.. ne jak oni ty kostky/krabice... Snažím se zlepšit svojí dokonalost ve stavbách a zkusit nábor na buildera... Ale jestli mi tato komunita bude kazit tuto hru tak končím.. Jednou jsem se dostal do situace, kdy hráč mě urazil.. Pak jsem mu to vrátil vulgarismem a nahlásil mě.. Samozřejmě AT bral ohled jenom na nahlášení příspěvku, takže na mou osobu.. a nahledal chybu třeba ještě v něm.. Takže já ban na 3 hodiny + 2 hodiny mute a děcko si dál hraje ty jeho rodiny..
Blbec je blbec a blbcem zůstane, tak to bylo, je a nikdo to bohuzel nezmeniSice tam hraji a zakoupil jsem si tam VIP+, ale nedělám to proto, abych byl v těch jejich seznamkách, rodinách.. městech atd... Stavím tam jen hezké stavby.. ne jak oni ty kostky/krabice... Snažím se zlepšit svojí dokonalost ve stavbách a zkusit nábor na buildera... Ale jestli mi tato komunita bude kazit tuto hru tak končím.. Jednou jsem se dostal do situace, kdy hráč mě urazil.. Pak jsem mu to vrátil vulgarismem a nahlásil mě.. Samozřejmě AT bral ohled jenom na nahlášení příspěvku, takže na mou osobu.. a nahledal chybu třeba ještě v něm.. Takže já ban na 3 hodiny + 2 hodiny mute a děcko si dál hraje ty jeho rodiny..