• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Ayrim_SK

Člen
Na Craftmanii je najlepší Draw It aký som hrala. :) Je super aj to že po uhádnutí nemôžeme písať, ale mohlo by sa opraviť to aby nedalo písať kámošom do /f msg.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Hraju to taky , zkoušel jsem to přes Friends , už je to zablokované , takže super.

- Jen mě serou hráči , kteří tam hrajou s kámošema a radí si :C , to by se muselo nějak omezit , ale bohužel nejde :C

P

PVNST

Návštěvník
Hraju to taky , zkoušel jsem to přes Friends , už je to zablokované , takže super.

- Jen mě serou hráči , kteří tam hrajou s kámošema a radí si :C , to by se muselo nějak omezit , ale bohužel nejde :C
Víš, tohle se děje v každé minihře... Na skywars teamují do konce, na survivalu jdou do tebe 2 a více .. co teprve na KIT PVP :D .. 4 tě huntí minimálně :D A ani zde se nesmíš nechat zastrašit či nějak znepokojit. Víš jak dobrý pocit člověk má, když porazí takovéhle nečestné hráče ? :D Prostě KILL THEM ALL !!! :D Já třebas i beze skypu a dalších volovin dokážu vyhrát polovinu her .. :)

Kikush

Člen
Taky jsem si už vyslechla pár stížností na mě, že podvádím, protože jsem slovo uhodla třeba někdy i na poprvé, kord když tam nebyly písmena. Prostě zkouším. Když je to ovšem nějaké krátké slovo. :D Ale PVNST má pravdu, nejlepší je takovéto hráče porazit. Nejlepší je na tom to, jak se potom vztekají a označují tě za cheatera, to bych se mohla i po zemi od smíchu válet. (rofl)

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
PVN jojo to máš taky pravdu , je pravda že já mám sám rage quit.. Že Cheape.. :D

- Ale škoda , mohlo by se začít hrát fér. :)

Nerdy42

Developer
Developer
Proč jste tu mapu postavili tak vysoko... přes ty mraky ne nedá koukat (vím, že es dají vypnout, ale jen se ptám) :)

Naposledny upraveno:
(artist)Dost dobrá minihra :):D , ale veliká škoda je že většina hráčů píšou slova než by je kreslily a to třeba jako koláč , pes , láhev , kost a podobně jednoduchá slova :( . :(:mad:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Když je někdo chytí tak jim dáváme mute na 20 minut aby nemohli hrát :D protože banovat za to je blbý...

Jo no ale někdy to docela kazí hru . Jinak bod pro vás je to opravdu zábava ale nakreslit třeba Barta Simpsna v ve stylu DrawIt je docela hardcote :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.