• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Všichní píší jak je AT na nic, rád bych vás tedy všechny viděl na těchto pozicích za předpokladu, že by jste měli pomáhat či odpovídat hráčům, kteří jsou jako vy. Někdy mi až přetečou nervy z toho vašeho chování. Kdyby jste byli na pozici Vrodra (Helper, 12/13 Let) tak by jste beztak neuměli ani napsat smysluplnou větu. Proto Vás všechny žádám, aby jste se nad sebou zamysleli a řekli si, jestli tohle náhodou není zbytečné. Tím, že Vrodra budete urážet a budete si z něj dělat srandu, že mu je 12/13 nebo tak, nic nevyřešíte. Ale na druhou stranu, Hate tu je a vždycky asi i bude.
Spíš místo toho, že se snažíte mít nad sebou lepší AT, jen žárlíte. Kdyby byl špatný a nebyl by schopný helperovat, nebude v AT ne? Za tu dobu co Vrodra znám, jsem s ním neměl žádný velký problém.

Na závěř, i když tu bude ten blbej Hate a urážení, nikdy ty lidi neposlechněte. Jděte si vlastní cestou, protože ty lidi, kteří vás pomlouvají a tak, většinou jenom a jenom žárlí.

Můj Názor.

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Všichní píší jak je AT na nic, rád bych vás tedy všechny viděl na těchto pozicích za předpokladu, že by jste měli pomáhat či odpovídat hráčům, kteří jsou jako vy. Někdy mi až přetečou nervy z toho vašeho chování. Kdyby jste byli na pozici Vrodra (Helper, 12/13 Let) tak by jste beztak neuměli ani napsat smysluplnou větu. Proto Vás všechny žádám, aby jste se nad sebou zamysleli a řekli si, jestli tohle náhodou není zbytečné. Tím, že Vrodra budete urážet a budete si z něj dělat srandu, že mu je 12/13 nebo tak, nic nevyřešíte. Ale na druhou stranu, Hate tu je a vždycky asi i bude.
Spíš místo toho, že se snažíte mít nad sebou lepší AT, jen žárlíte. Kdyby byl špatný a nebyl by schopný helperovat, nebude v AT ne? Za tu dobu co Vrodra znám, jsem s ním neměl žádný velký problém.

Na závěř, i když tu bude ten blbej Hate a urážení, nikdy ty lidi neposlechněte. Jděte si vlastní cestou, protože ty lidi, kteří vás pomlouvají a tak, většinou jenom a jenom žárlí.

Můj Názor.
Vztahuje se to, ikdyž se Vrodra zastávám :Đ?

Btw já v 13/14 Byl na Minicraftu, kde kdysi bylo ještě 500 lidí no... a taky jsem to skoro nedával z těch otázek, které často neměly hlavu ani patu

Naposledny upraveno:

F4sTeRcZ

Velmi známý člen

Můj Názor.
Mozna ma rozum, ale co asi cekas od minecraft komunity?

_Kamiicek_

Velmi známý člen
Ahoj, díky za ban na tvém discordu.
Nebudu tu psát nějaký kravinky. Nemám rád dlouhý texty... = Proč jsem začal první větou ? Ban za nic, ale to nevadí. Chápu, že AT tady na Craftmanii nemáš rád. Ať se ti daří v reálu a na tvém serveru.
-Kamiicek.

Naposledny upraveno:

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Vstahuje se to, ikdyž se Vrodra zastávám :Đ?

Btw já v 13/14 Byl na Minicraftu, kde kdysi bylo ještě 500 lidí no... a taky jsem to skoro nedával z těch otázek, které často neměly hlavu ani patu

Stejně mi přijde weird, že někdo jako ty se vůbec do nějakého AT vůbec dostal :GWcorbinTopKek:
Měl by se sem přidat nějakej autocorrect

no, možnost máš, nepíšu že ne, ale slušnost platí i na internetu, a tak si myslím že si se mohl rozloučit jiným způsobem
Ty taky musíš všechno komentovat. Yusari sepsal příspěvek, který se tě opět nijak netýká. Je pěkné, že se vyjadřuješ, ale sám bys mohl uznat, že ne vždy stojí za to kliknout na Odeslat.

Teď abych se vyjádřil k samotnému příspěvku. Možná byl místy přílíš útočný, ale nejen v jednom má pravdu.
Neberte to jako vlezdoprdelismus, ale někdo jako já je schopný si udělat vlastní názor, tak chill...
Ale abych šel s davem, hodím sem pár random sušenek, lajků a srdíček.
Náš AT si bere většina lidí do huby, i když ani neví proč. Prostě, někdo dissuje jednoho admina, tak proč nedissovat ty, jenž se ho zastávají, že?
Je mi ukradený, zda-li je mému kolegovi 12 nebo 22, hodnotit ho budu, až když něco úmyslně podělá či spraví. Neříkám, že momentální AT není zcela bezchybný a nejlepší, ale ať ostatní neříkají opak, když to není pravda. Někdo z AT je nenáviděn za nesmyslné tresty, někdo za nesmyslnost příspěvků, někdo za dřívější cheating. Jediné, co mi na AT spíše vadí, je motivace, prezentace a někdy i pomlouvání bývalých členů AT či některých hráčů. To už je ale jiný příběh.

Nakonec se z úžasného příspěvku na rozloučení stal nejdiskutovanější příspěvek dne, kde padá spousta slepých narážek, urážek, přirážek, srážek a podrážek. Je fajn, že si tu každý částečně vylije srdíčko, ale ptám se vás; Stálo to za to? Některé argumenty nedávají hlavu ani patu, některé jsou zase až moc pravdivé či urážlivé. Nezačleňujte se do hádek, nedělá to dobře pověsti. To platí dvakrát pro AT.
Opět se všichni rozhádají nad jedním zbytečným příspěvkem.

- enzo, (taki)

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Stejně mi přijde weird, že někdo jako ty se vůbec do nějakého AT vůbec dostal :GWcorbinTopKek:
Měl by se sem přidat nějakej autocorrect
Mě tvůj názor třeba nezajímá, a že ti přijde divné že mě někdo někam vzal ? To bude asi tím že jsem si dokázal vybudovat důvěry a dobré vztahy v komunitách, a jestli chceš argumentovat to že vyhledávám hádky tak s tím si jdi někam, jelikož nikdy jsem žádnou hádku nehledal a netoužil po ní

_Mey_

Člen
Dost zajimavej příspěvěk ,ale nemyslím si že byl potřeba..Možnáá se tím něco spraví a nebo taky ne..Tenhle příspěvěk tu udělal spíš větší "dusno" než tu bylo..Ale musím uznat že v některých věcech si měl pravdu! No a ještě by ,bylo dobré si zamést si před vlastním prahem než budeš někoho kritizovat..
Ps: Ikdyž tě moc neznám tak si mi přišel jako fajn typek až na některé příhody.Jinak přeju stěstí do budoucna a neber můj názor zle.(sr za chyby people) :emoji_v::emoji_blush:

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Dost zajimavej příspěvěk ,ale nemyslím si že byl potřeba..Možnáá se tím něco spraví a nebo taky ne..Tenhle příspěvěk tu udělal spíš větší "dusno" než tu bylo..Ale musím uznat že v některých věcech si měl pravdu! No a ještě by ,bylo dobré si zamést si před vlastním prahem než budeš někoho kritizovat..
Ps: Ikdyž tě moc neznám tak si mi přišel jako fajn typek až na některé příhody.Jinak přeju stěstí do budoucna a neber můj názor zle.(sr za chyby people) :emoji_v::emoji_blush:
Si pamatuji co jsi dneska řekla na Discordu v tom voice :emoji_joy::emoji_joy:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.