Gangyy_
Josef Vejs
Všichní píší jak je AT na nic, rád bych vás tedy všechny viděl na těchto pozicích za předpokladu, že by jste měli pomáhat či odpovídat hráčům, kteří jsou jako vy. Někdy mi až přetečou nervy z toho vašeho chování. Kdyby jste byli na pozici Vrodra (Helper, 12/13 Let) tak by jste beztak neuměli ani napsat smysluplnou větu. Proto Vás všechny žádám, aby jste se nad sebou zamysleli a řekli si, jestli tohle náhodou není zbytečné. Tím, že Vrodra budete urážet a budete si z něj dělat srandu, že mu je 12/13 nebo tak, nic nevyřešíte. Ale na druhou stranu, Hate tu je a vždycky asi i bude.
Spíš místo toho, že se snažíte mít nad sebou lepší AT, jen žárlíte. Kdyby byl špatný a nebyl by schopný helperovat, nebude v AT ne? Za tu dobu co Vrodra znám, jsem s ním neměl žádný velký problém.
Na závěř, i když tu bude ten blbej Hate a urážení, nikdy ty lidi neposlechněte. Jděte si vlastní cestou, protože ty lidi, kteří vás pomlouvají a tak, většinou jenom a jenom žárlí.
Můj Názor.
Spíš místo toho, že se snažíte mít nad sebou lepší AT, jen žárlíte. Kdyby byl špatný a nebyl by schopný helperovat, nebude v AT ne? Za tu dobu co Vrodra znám, jsem s ním neměl žádný velký problém.
Na závěř, i když tu bude ten blbej Hate a urážení, nikdy ty lidi neposlechněte. Jděte si vlastní cestou, protože ty lidi, kteří vás pomlouvají a tak, většinou jenom a jenom žárlí.
Můj Názor.