• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj, můj kamarád @Detektor má zájem. Vlastní originální minecraft a herní PC, který mu prý rozjede každou hru, vyrobenou před rokem 2010.
Ale má zákaz počítače, protože dostal špatnou známku z přírodopisu, tak mu napiš tady na fórum zprávu (nebo na profil, ať si toho všimne) a on ti odpoví z mobilu.

Díky moc.
Ty máš kamarády? Neřekl bych.

cmuk

Člen
Zdravím,Nemiešajte sa do toho do čoho vás nič nie je hráč má právo si založiť téma a vy zas nemusíte sem pridávať príspevky v ktorých sú samé blbosti

cmuk

Člen
Určite somnou bude suhlasiť realizačný tím aj hráči tak s tým hneď prestaňte nebudem sa len prizerať aké sú tu blbosti ale mám právo aj na názor

cmuk

Člen
Nemyslel som seba myslel som tých na ktorých si to povedal tak si skľudni slovník.Je mi jedno koľko máš rokov no realizačný tím servera budem brániť za akýchkoľvek podmienok je ti to jasné?Nenadávaj na nich nemáš na to ani len najmenší dôvod

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.