• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Nemyslel som seba myslel som tých na ktorých si to povedal tak si skľudni slovník.Je mi jedno koľko máš rokov no realizačný tím servera budem brániť za akýchkoľvek podmienok je ti to jasné?Nenadávaj na nich nemáš na to ani len najmenší dôvod
wrong number

cmuk

Člen
Ak sa to zopakuje budem to riešiť nie tu ale na sociálnej sieti Facebook,viac k tomu nemám čo povedať Len to že s tým skončí

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Nemyslel som seba myslel som tých na ktorých si to povedal tak si skľudni slovník.Je mi jedno koľko máš rokov no realizačný tím servera budem brániť za akýchkoľvek podmienok je ti to jasné?Nenadávaj na nich nemáš na to ani len najmenší dôvod
Nerozumiem reči tvojho klanu.

FatihAga

Velmi známý člen
Ještě než začnu: TOHLE NENI DOUBLEPOST už sem psal Filipovi aby ten starý smazal takže je to vyřešené a teĎ k tomu co chci napsat.

Od 16.6.2017 18:00 SELČ(GMT +2h) začíná nábor do mého nového studia FoucsStudioCZ.
Vše je ve videu Dostupné od 18:00 SELČ

Čas 4:04
Citujem: "... snad poslední a tretí render videa :D protože sem měl nejdřív CYBY v slovech .."
A to bola posledná veta , ktorou som zakončil moje trápenie.

T

TakiAri

Návštěvník
Spoustu lidí určitě zaujme slovo 'nábor'.. Proto je to teď jedno z nejnavštěvovanějších témat..
Tady se chce totiž každý dostat do AT.. Nehledě na jeho věk, či dosavadní schopnosti xd

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.