Kubrt
Kubrt Moravan
To nikdothot200 nechtěl bych xD
To nikdothot200 nechtěl bych xD
pravdaTo nikdo :emoji_smiley:
tady máš další věc která potvrzuje že CM není jen CZ serverKdyž je to CZ/SK server mělo by tu být něco SK jediné na čem se tu zmohly tak je koupení VIP v € -,-
Takže ty z toho uděláš anglickej server? :emoji_fearful: (bo kdo by chtěl anglický překlad když to je CZ/SK server)Je v plánu do konce roku udělat něco jako má Hypixel (originálku určitě ví). Že si hráč v lobby vybere jazyk, a následně k němu bude kompletně (co jde přeložit) celý server mu to psát v tom jazyce. Je v plánu čeština, slovenština, angličtina a tatarština. :emoji_smiley: Vše se bude překládat na Crowdinu, je pouze otázkou času než já to tu nějak ekonomicky sroovnám a začne se překládat. :emoji_slight_smile:
Vážně tu bude tatarština ?tatarština
Nejspíš ano :emoji_confounded::emoji_confounded::emoji_confounded::emoji_confounded::emoji_confounded::emoji_frowning::emoji_frowning::emoji_frowning:Vážně tu bude tatarština ? :emoji_smiley:
jo noTo nikdo :emoji_nerd:
čo ty povedalNo je to CZ/SK server. A slováci snad rozumí češtine a češi slovenštině ne ?
Zapomněl jsi na kidovštinuJe v plánu do konce roku udělat něco jako má Hypixel (originálku určitě ví). Že si hráč v lobby vybere jazyk, a následně k němu bude kompletně (co jde přeložit) celý server mu to psát v tom jazyce. Je v plánu čeština, slovenština, angličtina a tatarština. :emoji_smiley: Vše se bude překládat na Crowdinu, je pouze otázkou času než já to tu nějak ekonomicky sroovnám a začne se překládat. :emoji_slight_smile:
Hej jo noZapomněl jsi na kidovštinu
A kde máte napsáno že to bylo založeno v Bratislavě? LOL sranda už OK nechám to taktady máš další věc která potvrzuje že CM není jen CZ server
http://prnt.sc/e45b3k
Nápodobně xDDAnglický překlad bude pro ty co by to rádi měli v angličtině :emoji_smiley: určitě se tady nějaký najdou. Třeba já :3