• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Keby nebolo slovákov take ste stále v Rakúsko-Uhorsku tak majte k nám úctu dík :) (mám vás rád, až na pár vyjímiek :D)

TeSs

Velmi známý člen
Keby nebolo slovákov take ste stále v Rakúsko-Uhorsku tak majte k nám úctu dík :emoji_slight_smile: (mám vás rád, až na pár vyjímiek :emoji_smiley:)
Ehm proč tu pletete 1-2 sv. Války? :emoji_smiley:DDD kdyby nebylo Anglie nebo Americi tak by sme nebyly samotný stát takže mužem tak děkovat Anglii či Americe(tak trochu jsem to zapomněla) :emoji_slight_smile: a plus nám pomohli ve válce aji vám Slovákům protože jsme byly společný stát.

Radiko

ExHelperis
Ehm proč tu pletete 1-2 sv. Války? :emoji_smiley:DDD kdyby nebylo Anglie nebo Americi tak by sme nebyly samotný stát takže mužem tak děkovat Anglii či Americe(tak trochu jsem to zapomněla) :emoji_slight_smile: a plus nám pomohli ve válce aji vám Slovákům protože jsme byly společný stát.
twle.. si preštuduj prosím dejiny, jak to všetko bolo ďakujme hlavne Francúzku a československým légiam a M. R. Štefánikovi

TeSs

Velmi známý člen
twle.. si preštuduj prosím dejiny, jak to všetko bolo ďakujme hlavne Francúzku a československým légiam a M. R. Štefánikovi
Ehm ne ... Nechápu proč tu ale pleteš historii atd... a to twle si nech pro sebe seš helper a aji helperi mají pravidla zákaz vulgariti (chápu že to není moc sproste ale je to sproste slovo ne moc ale je ) :)

A kde máš to predtým :emoji_slight_smile: by ma tiež zaujímalo :emoji_slight_smile: Keď už si to sem dal.
Ahoj ty 82 letý dědku že tě to baví hrát MC a vůbec , jak to děláte v domovu důchodců to tam máte jak ? jídlo (oběd) a pak hurá na PC ?:D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.