The_Dave
Nedzdův Otrok
Můžu vědět co to má sakra znamenat ? nikde o Bratislavě nic není..A kde máte napsáno že to bylo založeno v Bratislavě? :emoji_smiley: LOL sranda už OK nechám to tak :emoji_slight_smile:
Můžu vědět co to má sakra znamenat ? nikde o Bratislavě nic není..A kde máte napsáno že to bylo založeno v Bratislavě? :emoji_smiley: LOL sranda už OK nechám to tak :emoji_slight_smile:
na to je tu hodnocení "souhlasím" -.-pravda
:'(CRAFTANII MÁM RÁD ALE NE HELPERY -,-
Ehm proč tu pletete 1-2 sv. Války? :emoji_smileyDD kdyby nebylo Anglie nebo Americi tak by sme nebyly samotný stát takže mužem tak děkovat Anglii či Americe(tak trochu jsem to zapomněla) :emoji_slight_smile: a plus nám pomohli ve válce aji vám Slovákům protože jsme byly společný stát.Keby nebolo slovákov take ste stále v Rakúsko-Uhorsku tak majte k nám úctu dík :emoji_slight_smile: (mám vás rád, až na pár vyjímiek :emoji_smiley
twle.. si preštuduj prosím dejiny, jak to všetko bolo ďakujme hlavne Francúzku a československým légiam a M. R. ŠtefánikoviEhm proč tu pletete 1-2 sv. Války? :emoji_smileyDD kdyby nebylo Anglie nebo Americi tak by sme nebyly samotný stát takže mužem tak děkovat Anglii či Americe(tak trochu jsem to zapomněla) :emoji_slight_smile: a plus nám pomohli ve válce aji vám Slovákům protože jsme byly společný stát.
Seš vtipnej,humor se musí nechat.Keby nebolo slovákov take ste stále v Rakúsko-Uhorsku tak majte k nám úctu dík :emoji_slight_smile: (mám vás rád, až na pár vyjímiek :emoji_smiley
Ehm ne ... Nechápu proč tu ale pleteš historii atd... a to twle si nech pro sebe seš helper a aji helperi mají pravidla zákaz vulgariti (chápu že to není moc sproste ale je to sproste slovo ne moc ale je )twle.. si preštuduj prosím dejiny, jak to všetko bolo ďakujme hlavne Francúzku a československým légiam a M. R. Štefánikovi
naprostý souhlas!Ehm ne ... Nechápu proč tu ale pleteš historii atd... a to twle si nech pro sebe seš helper a aji helperi mají pravidla zákaz vulgariti (chápu že to není moc sproste ale je to sproste slovo ne moc ale je ) :emoji_slight_smile:
Tebe jo:emoji_sob:
Tebe jo :emoji_smiley:
Ahoj ty 82 letý dědku že tě to baví hrát MC a vůbec , jak to děláte v domovu důchodců to tam máte jak ? jídlo (oběd) a pak hurá na PC ?A kde máš to predtým :emoji_slight_smile: by ma tiež zaujímalo :emoji_slight_smile: Keď už si to sem dal.