• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jessynka

Aktivní člen
Tak jo. Je to tady.. Pro někoho "pouhý výmysl" pro někoho pravda. Poslední dobou mám problémy v reálném životě. Kostičky už mě taky nebaví, takže chci napsat krátký konec.
Za ty dva roky co tu (asi) hraju jsem poznala hrozně fajn lidí. Byly tu i děsné časy, co se nedaly vydržet. Hádky, pomluvy. Pak zase klid. Celou tu dobu jsem po boku měla kamarády, ano, bohužel jen ve virtualitě. Někteří tu pro mě byli opravdu furt, a za to vám moc děkuju <3 Se spousty lidí jsem se hádala, ale snad už to je fajn. (Až na vyjímky) Možná se zase někdy vrátím.. Možná taky ne. Každopádně na skypu budu furt, ten kdo by chtěl můj skype, si ještě může napsat do SZ.. Origo předávám mé kamarádce, Adéle, bude za něj hrát, a kdybych se chtěla vrátit, org by mi vrátila bez problémů, za 5dní si změní nick, nevím na co. Tak s vámi snad bude vycházet. ^3^
Spousta z vám mi bude chybět. Snad se dáme ještě do kontaktu. ^w^
Myslete si .. Co chcete, bude to váš názor. :emoji_stuck_out_tongue:
Děkuju těm, který si tohle přečetli xddd Tak se tu mějte ^^

Voojta

Tak jo. Je to tady.. Pro někoho "pouhý výmysl" pro někoho pravda. Poslední dobou mám problémy v reálném životě. Kostičky už mě taky nebaví, takže chci napsat krátký konec.
Za ty dva roky co tu (asi) hraju jsem poznala hrozně fajn lidí. Byly tu i děsné časy, co se nedaly vydržet. Hádky, pomluvy. Pak zase klid. Celou tu dobu jsem po boku měla kamarády, ano, bohužel jen ve virtualitě. Někteří tu pro mě byli opravdu furt, a za to vám moc děkuju <3 Se spousty lidí jsem se hádala, ale snad už to je fajn. (Až na vyjímky) Možná se zase někdy vrátím.. Možná taky ne. Každopádně na skypu budu furt, ten kdo by chtěl můj skype, si ještě může napsat do SZ.. Origo předávám mé kamarádce, Adéle, bude za něj hrát, a kdybych se chtěla vrátit, org by mi vrátila bez problémů, za 5dní si změní nick, nevím na co. Tak s vámi snad bude vycházet. ^3^
Vítej v gangu <3

Flafy_

Hladový Builder
Stejnak je za týden zpátky (Vím co říkám :emoji_smiley:, z vlastní zkušenosti)

Pokud ne, tak ať se ti vyplní to co si přeješ.

Krosta8

Prostě Keighto
Tak se měj tedy hezky.
Psát GL in RL je ohrané, takže HŠ v RŽ, to je lepší, když se to dá do češtiny, ne?
Ok, není. Hodně štěstí v reálném životě :D :emoji_nerd:

T

TakiAri

Návštěvník
Nepoznal som ťa ale určite si bola super!:emoji_smiley:
Cg v Reálnom živote. :emoji_smiley:
To samé jsem chtěl napsat já >:D
Jinak, Jess, asi jsi byla fajn holka, podle toho, co tu píšeš.
Budu doufat, že se na CM ještě někdy podíváš :)

blindliife

Velmi známý člen
Gl v rl

:emoji_joy::emoji_hugging:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.