• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Popravdě to je malý update, za den se někdy toho provede i víc, ale tyhle změny se hlavně dotkly hráčů/serveru, proto jsem to napsal veřejně, ale děkuji. :D

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Waku? A proč mi ty návody nefungujou? Já fakt nevím spustiť mi to jde ale už vycraftiť nie :)
Udelej stým neco!

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
WOW myslím si že UPDATE přinesl hodně a doufám, že i příští update bude tak skvělý jako tento ;W;
Musel se opravdu dělat dlouho ale výsledek je
SKVĚLÝ
Fakt se vám to povedlo....
zítra o tomto serveru řeknu kámošům

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Asi nechám dát jako P5 jako poslední, protože už fakt je to HARD :D
Hele... normálně tam Flákni Prestige 6 (bude to stát 1 trilion) hráči mají rádi VERY VERY HARDCORE IMPOSSIBLE .... pls pls pls bude to zajímavější ten kdo se dostane na prestige 6 bude.... ehm........ legenda prostě..... bude zajímave když se tam někdo dostane

Delfik

Člen
Sice se to hodně lidem líbí, ale mě už to fakt nepřijde jako Vanilla... Nábytek, za chvíli tam dejte i regiony a chest shopy. Vanilla má být MC bez módů a pluginů, případně jen s těma nejpotřebnějšíma, což nábytek rozhodně není.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Sice se to hodně lidem líbí, ale mě už to fakt nepřijde jako Vanilla... Nábytek, za chvíli tam dejte i regiony a chest shopy. Vanilla má být MC bez módů a pluginů, případně jen s těma nejpotřebnějšíma, což nábytek rozhodně není.
Při dalším updatu se smaže.. (nábytek)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.