• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
sky_event.jpg

Zdravím všechny hráče & hráčkyně CraftManie,
jelikož se již delší dobu nepořádal žádný větší event na Skyblocku a poslední dobou je na Skyblocku "sucho", tak jsem tedy dostal nápad s Adminem @MrProchyCZ :}, že by se uspořádat mohl. Což nám následně tady pan Wake umožnil. :emoji_hugging:

O co se tedy jedná:

Jak již je z názvu známo, jedná se o Skyblock Build Event.
V rychlosti pro ty, co nevědí - Build Event je event, kde budete mít vy, jako hráči, možnost uplatnit svoje stavitelské schopnosti a býti za to následně odměněni. :emoji_innocent:

Samozřejmě, nějaká ta pravidla Eventu:

1. Stavba, kterou máte v plánu postavit, nesmí nijak porušovat obecná pravidla CraftManie.
2. Stavba nesmí způsobovat žádné lagy/bugy na serveru.
3. Stavba, kterou budete stavět, má povinnost vyskytovat se na ostrovech hráčů, jenž mají /is warp
4. Odměna bude přiřazena pouze hráči, jenž vlastní ostrov, na kterém je stavba postavena.
5. Stavba musí splňovat uvedené téma Build Eventu.
6. Špatně, nebo opakovaně napsaná přihláška je neplatná.
7. Hráči nesmí požadovat žádného člena Vedení serveru, aby jim jakkoliv se stavbou pomáhal.
8. Vedení serveru se nemá právo se zúčasnit.

Co mám postavit:

Jelikož se blíží léto a s nimi i prázdniny (na které se všichni tak moc těšíme), tak nás napadlo, že tématem by mohly být "Prázdniny". Jsme si plně vědomi toho, že prázdniny je hodně obecný pojem a pravě v tom je ta možnost, nechat Vás projevit vaší originalitu. Abych to nějak zkonkrétnil; požadujeme od Vás, aby jste postavili, nebo nějak vyzobrazili, prázdniny v podobě, jak byste je chtěli strávit. :emoji_sweat_smile:

Doba, po kterou bude Event probíhat:

Předpokládající se doba Eventu, jenž bude probíhat, se odhaduje od 3.6. do 20.6. s tím, že by se výsledky Eventu mohly zveřejnit i s vítězi 20.6.-21.6.

Odměny:

1. DVIP (navždy) + 2k CC
2. GVIP (navždy) + 1k CC
3. IVIP (navždy) + 500 CC
4. 32 Vote Keys + 100K $
5. 16 Vote Keys + 50K $

Pokud již VIP vlastníte, máte tu možnost darovat odměnu svému kamarádovi. :emoji_innocent:

Jak se tedy mohu zúčastnit:

Podáním přihlášky (s dotazníkem):
https://craftmania.cz/forms/skyblock-build-event.19/respond

V případě nějakých otázek, kontaktujte mě, nebo @MrProchyCZ. :emoji_stuck_out_tongue:
Všem přeji hodně štěstí! :emoji_blush:

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status

Zdravím všechny hráče & hráčkyně CraftManie,
jelikož se již delší dobu nepořádal žádný větší event na Skyblocku a poslední dobou je na Skyblocku "sucho", tak jsem tedy dostal nápad s Helperem @MrProchyCZ, že by se uspořádat mohl. Což nám následně tady pan Wake umožnil. :emoji_hugging:

O co se tedy jedná:

Jak již je z názvu známo, jedná se Skyblock Build Event.
V rychlosti pro ty, co nevědí - Build Event je event, kde budete mít vy, jako hráči, možnost uplatnit svoje stavitelské schopnosti a býti za to následně odměněni. :emoji_innocent:

Samozřejmě, nějaká ta pravidla Eventu:

1. Stavba, kterou máte v plánu postavit, nesmí nijak porušovat obecná pravidla CraftManie.
2. Stavba nesmí způsobovat žádné lagy/bugy na serveru.
3. Stavba, kterou budete stavět, má povinnost vyskytovat se na ostrovech hráčů, jenž mají /is warp
4. Odměna bude přiřazena pouze hráči, jenž vlastní ostrov, na kterém je stavba postavena.
5. Stavba musí splňovat uvedené téma Build Eventu.
6. Špatně, nebo opakovaně napsaná přihláška je neplatná.
7. Hráči nesmí požadovat žádného člena Vedení serveru, aby jim jakkoliv se stavbou pomáhal.
8. Vedení serveru se nemá právo se zúčasnit.

Co mám postavit:

Jelikož se blíží léto a s nimi i prázdniny (na které se všichni tak moc těšíme), tak nás napadlo, že tématem by mohly být "Prázdniny". Jsme si plně vědomi toho, že prázdniny je hodně obecný pojem a pravě v tom je ta možnost, nechat Vás projevit vaší originalitu. Abych to nějak zkonkrétnil; požadujeme od Vás, aby jste postavili, nebo nějak vyzobrazili, prázdniny v podobě, jak byste je chtěli strávit. :emoji_sweat_smile:
.
Doba, po kterou bude Event probíhat:

Předpokládající se doba Eventu, jenž bude probíhat, se odhaduje od 3.6. do 20.6. s tím, že by se výsledky Eventu mohly zveřejnit i s vítězi 20.6.-21.6.

Odměny:

1. DVIP (navždy) + 2k CC
2. GVIP (navždy) + 1k CC
3. IVIP (navždy) + 500 CC
4. 32 Vote Keys + 100K $
5. 16 Vote Keys + 50K $

Pokud již VIP vlastníte, máte tu možnost darovat odměnu svému kamarádovi. :emoji_innocent:

Jak se tedy mohu zúčastnit:

Podáním přihlášky (s dotazníkem):
https://craftmania.cz/forms/skyblock-build-event.19/respond

V případě nějakých otázek, kontaktujte mě, nebo @MrProchyCZ. :emoji_stuck_out_tongue:
Všem přeji hodně štěstí! :emoji_blush:
Hodně štěstí všem !!

Protože na skyblocku nehraju, nezučastním se.. Ale všem přeju hodně štěstí ať vyhraje jen ten nejlepší a nejzkušenější builder! :emoji_fish:
Gudlak boyz

No nevím pánové a dámy... štěstí mi asi nic na ostrově nepostaví :D
Spíš popřát dobrej nápad a chuť s elánem do skládání bloků :)

Tak hodně štěstí prázdničáři! :D A ať vás aspoň trochu naladí tento event na prázdniny :D Už přece jen měsíc :) Těším se na vaše stavby

Já se bohužel nemohu zapojit... Nemám na to blocky a hlavně postavit prázdniny mi nikdy nešlo. No nic, když já se nemohu zapojit, tak aspon popřeju všem štěstí při eventu a hlavně pevné nervy při stavění ;)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status