ItzzPandisMC
i did surgery on watermelon
Ahojky alebo Čus bus kaktus ? opytam sa vas ci mam hrat Minecraft alebo nie ? Lebo spoluziaci hovoria ze je to sh*tovina roka tak neviem, no
Presne spoluziaci to nehraju kvoli tomu , ze su to "kocky" ja to hram kvoli tomu, ze sa tam da "četovat" ale aj kvoli dobrodruzstvu a zabave plus su tam aj serveri (nemusim to hrat sama )Upřímně, co mám říkat teprve já ?... Ale však co jim je do toho co hraješ... Já prostě taky hraju MC a to mám 18 let ! ... Prostě hraju co mě baví a ostatní si můžou víš co .... Slyším pořád takovéhle nesmysly... Ale já som Pán, a taky jim neříkám, že jejich hry jsou sra*ky ... To, že nehrají MC, tak dělají velkou chybu, protože jsou to jen volové co soudí podle grafiky a dalších nesmyslů ... Já sice dříve, MC taky nesnášel ... Každý to hrával a já si tak říkal co je na tom baví, a taky možná tím, že mi to tehdá nerozjel PC a MC celkově byl jen jako Creative, a pak jako nic moc survival ... Ale teďka s těma updatama apod. co budou v 1.9 mi řekněte, kdo by MC nehrál. Jedině fakt volové Takže se klidně obhajuj tím, že MC hrají i dospělí, ta proč bys ho nemohla hrát ty ?
Jsem nejdříve místo ,,četovat,, četl Cheatovat DDD Njn po ránku ... Ale dobréPresne spoluziaci to nehraju kvoli tomu , ze su to "kocky" ja to hram kvoli tomu, ze sa tam da "četovat" ale aj kvoli dobrodruzstvu a zabave plus su tam aj serveri (nemusim to hrat sama )