• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
murder.png

Tak a je to tu, další minihra která bude na CM! Tak si ale o ní něco také povíme!

Základní informace
Pro ty, co neznají nebo neví, co to je Murder. Jedná se prakticky o detektivku, na začátku hry je vybraný jeden hráč jako Murder, který má za úkol zabít všechny hráče. Musí to ale udělat potichu a aby na něj nikdo nepřišel. Další hráč získá tzv. Detective, ten je také tajný a jeho úkolem je zabít Murdera ale nesmí zabít normálního hráče Innoncenta. Pokuď se tak stane, bude také zabit. Zbylí hráči získají rank Innoncent a jejich jediným úkolem je být naživu a zabít Murdera.

Prototype
Wejku, ty zase kopíruješ. Prakticky se jedná o "BETA", který už na CM byly dávno, takže.. ale Murder je aktuálně ve stavu Prototype, ve kterém se mohou nacházet pár bugů. Také to znamená, že hra se bude nadále vylepšovat. Jsou v plánu například Taunty, ranky, seassons atd. Ovšem nejde všechno hned.

Dodatek: V aktuální verzi je na konci hry chyba, při které se někdy stane, že někteří hráči nejsou znovu přidáni do hry. V takovém případě je potřeba napsat /lobby a znova se připojit na další server. Tato chyba byla záhadně zjištěna až na CM :(
Mapy
Na Murderovi se aktuálně nachází tři mapy - Metro, Factory, Farmland. Všechny jsou do detailu postavené přímo na Murdera, někdo může namítat, že jsou velké ale, kdyby mapy byly malé tak to má Murder 10x jednodušší.

Zde je pár ukázek:

2018-02-28_21.08.40.png 2018-02-28_21.10.47.png 2018-02-28_21.11.14.png 2018-02-28_21.20.55.png 2018-02-28_21.21.04.png 2018-02-28_21.23.24.png 2018-02-28_21.23.38.png
Co bude dál?
Dál se samozřejmě bude Murder opravovat a updatovat o nové věci. Pokuď tedy máš nějaký nápad, co přidat do Murdera! Neváhej a napiš nám to do návrhů! :3 Lepší něco navrhnout než si stěžovat, že to nemá! :D

Komentáře

Status
Oh super minihra která je většinou na každém prvním serveru.
No každý server to má inak. CM sa snaží hráčom vyhovieť :emoji_smiley: Mne sa murder celkovo veľmi páči a viem že CM developeri sú na CZ/SK jední z najlepších (podľa mňa :emoji_slight_smile: ) a uznávam že ako aj ostatné minihry aj murder sa im podaril a tiež úcta kolegom čo stavali mapy :emoji_smiley:

Naposledny upraveno:
Ehm. No hej už som si všimol :emoji_smiley: ČS*
Nechápu jak můžeš být v AT... Tvůj slovník je hrozný, tvoje názory jsou popravdě na přesdržku. Dělat si prdel z komunismu je fakt ubohé a nechápu jak si tohle můžeš vzít vůbec do huby.

A prý, že jsem byl já největší prase co prošlo v AT, ale tenhle týpek mě překonal několiká násoběně -_-

Nechápu jak můžeš být v AT... Tvůj slovník je hrozný, tvoje názory jsou popravdě na přesdržku. Dělat si prdel z komunismu je fakt ubohé a nechápu jak si tohle můžeš vzít vůbec do huby.

A prý, že jsem byl já největší prase co prošlo v AT, ale tenhle týpek mě překonal několiká násoběně :emoji_expressionless:
Aha. Pomýlil sa, resp. možno ani nevie, že už sme rozdelení (alebo to napísal tak naschvál, čo pochybujem (i keď to tu nehrá aj tak žiadnu rolu)), napísal namiesto CZ/SK ČSSR a už si robí srandu z komunizmu? Kde, prosím ťa? Vôbec ho nechcem ochraňovať, pretože očividne ani len netuší, o čom píše, keď už aj do druhého príspevku napísal ČS namiesto CZ/SK, ale nikde nevidím, že by si tú srandu niekde robil. Prosím, osvieť ma, ak tomu tak naozaj podľa teba je.

Naposledny upraveno:
Super. Konečne. Tak dlho na to čakám a viplatilo sa. Super práca. Mimochodom, mapy Metro a Factory sú najlepšie murder mapy na akých som kedy hral. Skvelá práca.:emoji_relieved:

TEST

Žádný uživatel není online.
Status